Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2026

Σα, 27 Δεκ 2025 23:25

Προσοχή! Αυτό είναι το email που φαίνεται αθώο, αλλά δίνει πρόσβαση σε όλο σας το κινητό

Σα, 27 Δεκ 2025 23:21

Τραγωδία στα Βαρδούσια όρη: Σπαράζουν οι οικογένειές τους – “Ο β@@@@ ο ξεναγός” – Η τραγική ειρωνεία για τον Γιώργο…

Σα, 27 Δεκ 2025 21:34
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σαλαμίνα: Συγκλονιστική μαρτυρία για το τραγικό τέλος της 43χρονης – “Το παιδί μου, το παιδί μου”

Τρ, 5 Δεκ 2023 15:50 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Κυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τον εντοπισμό του συντρόφου της 43χρονης που εντοπίστηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στη Σαλαμίνα.

Η άτυχη γυναίκα έφερε δύο τραύματα από τα πυρά που εξαπέλυσε ο 71χρονος συντρόφος της πίσω από την πόρτα του πατρικού της σπιτιού, με τους γείτονες να είναι συγκλονισμένοι για τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν, μετά το τραγικό γεγονός.

«Ακούσαμε τους πυροβολισμούς στις 6.30- 7 παρά. Κάποιες φωνές άκουσα, όμως δεν μπορούσα να καταλάβω. Γυναικεία κραυγή. Βγήκα έξω, ακολούθησε ησυχία. Μετά ξημέρωσε και περπατώντας είδα τα φυσίγγια και ένα σπασμένο τζάμι αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ερχόμενη η μητέρα του θύματος, άνοιξε την πόρτα, άκουσα κραυγές “το παιδί μου, το παιδί μου”. Έτρεξα να την βοηθήσω την γυναίκα, την έπιασα στον αέρα γιατί λιποθυμούσε και είδα πτώμα. Ειδοποίησα την αστυνομία κατά τις 8.15. Δεν ζούσε εδώ η κοπέλα.

Είχε έρθει εδώ τις τελευταίες μέρες γιατί απ’ό,τι άκουσα είχαν θέματα. Δεν τον είχα δει ποτέ. Προφανώς ήρθε, όταν το παιδί πήγε στο σχολείο, ευτυχώς το παιδί δεν ήταν εδώ. Δεν άκουσα αμάξι και κανέναν θόρυβο. Με τα πόδια ήρθε. Είδα μία σκιά να φεύγει στο τέρμα του δρόμου. Είχε θράσος και την είχε σκεπάσει με μία κουρελού. Την τράβηξε η μητέρα της και την είδε», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr.

Η αντίστροφη μέτρηση για την τραγωδία που έχει συγκλονίσει τη Σαλαμίνα, ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (2/11/2023), όταν η 43χρονη πήγε κι έκανε μήνυση εις βάρος του 71χρονου συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση. Όπως είπε, το προηγούμενο βράδυ λίγο πριν τις 10.30 στο σπίτι, όπου συγκατοικούσαν στη Σαλαμίνα, την απείλησε, τη χτύπησε, την έβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο και το αυτοκίνητό της.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε το βίντεο: Τραγωδία στη Σαλαμίνα – Ο 71χρονος πήρε το αυτοκίνητό της μετά τη δολοφονία και εξαφανίστηκε


– 43χρονης! blog αστυνομικά για μαρτυρία μου Παιδί Σαλαμίνα συγκλονιστική τέλος της το τραγικό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2026
Σα, 27 Δεκ 2025 23:25
Προσοχή! Αυτό είναι το email που φαίνεται αθώο, αλλά δίνει πρόσβαση σε όλο σας το κινητό
Σα, 27 Δεκ 2025 23:21
Τραγωδία στα Βαρδούσια όρη: Σπαράζουν οι οικογένειές τους – “Ο β@@@@ ο ξεναγός” – Η τραγική ειρωνεία για τον Γιώργο…
Σα, 27 Δεκ 2025 21:34
Θρήνος! Νεκρός ο Βελισσάριος Ζαφειρούλης – Το τραγικό χτύπημα της μοίρας, μετά τα Χριστούγεννα
Σα, 27 Δεκ 2025 21:29
Αυτό είναι το πιο τεμπέλικο ζώδιο -Βαριέται τα πάντα, δεν ξεκολλάει από τον καναπέ
Σα, 27 Δεκ 2025 18:51
Φρικτή οικογενειακή τραγωδία! “Έκανα κάτι πολύ κακό…” – Τσακώθηκαν για το τηλεκοντρόλ και…
Σα, 27 Δεκ 2025 16:50
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.