Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Φτωχότερη η ελληνική μουσική! Πέθανε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της…

Πα, 20 Φεβ 2026 23:38

Δεν χρειάζεται να ανησυχούν! Aυτά τα 3 ζώδια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ευνοούνται από το σύμπαν!

Πα, 20 Φεβ 2026 22:25

Ηλεία: “Φώναζε “μαμά, μπαμπά”, όταν την έσερνε στο χωράφι” – Ανατριχιαστικά όσα έγιναν στην 11χρονη…

Πα, 20 Φεβ 2026 22:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σαλαμίνα: Συγκλονιστική μαρτυρία για το τραγικό τέλος της 43χρονης – “Το παιδί μου, το παιδί μου”

Τρ, 5 Δεκ 2023 15:50 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Κυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τον εντοπισμό του συντρόφου της 43χρονης που εντοπίστηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στη Σαλαμίνα.

Η άτυχη γυναίκα έφερε δύο τραύματα από τα πυρά που εξαπέλυσε ο 71χρονος συντρόφος της πίσω από την πόρτα του πατρικού της σπιτιού, με τους γείτονες να είναι συγκλονισμένοι για τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν, μετά το τραγικό γεγονός.

«Ακούσαμε τους πυροβολισμούς στις 6.30- 7 παρά. Κάποιες φωνές άκουσα, όμως δεν μπορούσα να καταλάβω. Γυναικεία κραυγή. Βγήκα έξω, ακολούθησε ησυχία. Μετά ξημέρωσε και περπατώντας είδα τα φυσίγγια και ένα σπασμένο τζάμι αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ερχόμενη η μητέρα του θύματος, άνοιξε την πόρτα, άκουσα κραυγές “το παιδί μου, το παιδί μου”. Έτρεξα να την βοηθήσω την γυναίκα, την έπιασα στον αέρα γιατί λιποθυμούσε και είδα πτώμα. Ειδοποίησα την αστυνομία κατά τις 8.15. Δεν ζούσε εδώ η κοπέλα.

Είχε έρθει εδώ τις τελευταίες μέρες γιατί απ’ό,τι άκουσα είχαν θέματα. Δεν τον είχα δει ποτέ. Προφανώς ήρθε, όταν το παιδί πήγε στο σχολείο, ευτυχώς το παιδί δεν ήταν εδώ. Δεν άκουσα αμάξι και κανέναν θόρυβο. Με τα πόδια ήρθε. Είδα μία σκιά να φεύγει στο τέρμα του δρόμου. Είχε θράσος και την είχε σκεπάσει με μία κουρελού. Την τράβηξε η μητέρα της και την είδε», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr.

Η αντίστροφη μέτρηση για την τραγωδία που έχει συγκλονίσει τη Σαλαμίνα, ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (2/11/2023), όταν η 43χρονη πήγε κι έκανε μήνυση εις βάρος του 71χρονου συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση. Όπως είπε, το προηγούμενο βράδυ λίγο πριν τις 10.30 στο σπίτι, όπου συγκατοικούσαν στη Σαλαμίνα, την απείλησε, τη χτύπησε, την έβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο και το αυτοκίνητό της.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε το βίντεο: Τραγωδία στη Σαλαμίνα – Ο 71χρονος πήρε το αυτοκίνητό της μετά τη δολοφονία και εξαφανίστηκε


– 43χρονης! blog αστυνομικά για μαρτυρία μου Παιδί Σαλαμίνα συγκλονιστική τέλος της το τραγικό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Φτωχότερη η ελληνική μουσική! Πέθανε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της…
Πα, 20 Φεβ 2026 23:38
Δεν χρειάζεται να ανησυχούν! Aυτά τα 3 ζώδια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ευνοούνται από το σύμπαν!
Πα, 20 Φεβ 2026 22:25
Ηλεία: “Φώναζε “μαμά, μπαμπά”, όταν την έσερνε στο χωράφι” – Ανατριχιαστικά όσα έγιναν στην 11χρονη…
Πα, 20 Φεβ 2026 22:18
Έρχεται το 1ο κατάστημα από πασίγνωστή αλυσίδα ρούχων στην Ελλάδα!
Πα, 20 Φεβ 2026 22:10
Τα 6 λάθη που κάνουμε όλοι και οι πατάτες δεν γίνονται ποτέ τραγανές! Λίγοι γνωρίζουν τo “κόλπο”!
Πα, 20 Φεβ 2026 14:14
Αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν τύχη “βουνό” στις αρχές Μαρτίου – Φουλ στις ευκαιρίες…
Πα, 20 Φεβ 2026 14:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.