Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καθηγητής Παπαζάχος: Αναλύει τα ελληνικά ρήγματα που μπορούν να δώσουν μεγάλους σεισμούς

Πε, 25 Ιούν 2026 11:42

Ιούλιος 2026: Τα 3 ζώδια που έρχονται αντιμέτωπα με το παρασκήνιο και τις καρμικές ανατροπές

Πε, 25 Ιούν 2026 10:59

Θρίλερ σε πτήση Λάρνακα-Μάντσεστερ: Όλες οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό

Πε, 25 Ιούν 2026 10:50
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σάλος στην Πάτρα με νοσηλεύτρια: «Έκανες το εμβόλιο; Θα πάθεις καρκίνο σαν τον πατέρα σου»

Δε, 30 Αυγ 2021 13:24 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πελοπόννησος» με πρωταγωνιστές μία νοσηλεύτρια και την κόρη ενός καρκινοπαθούς με αφορμή το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το περιστατικό συνέβη πριν λίγο καιρό στο Τμήμα Χημειοθεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.Συγκεκριμένα, η νοσηλεύτρια «αρπάχτηκε» με την κόρη του καρκινοπαθούς όταν προσκόμισε τα επίσημα έγγραφα πως έχει εμβολιαστεί πλήρως, άρα θα μπορούσε να συνοδεύσει τον πατέρα της στη διαδικασία που θα ακολουθούσε.

«Έχετε κάνει εμβόλιο; Καλά να πάθετε. Σε δύο – τρία χρόνια θα είστε κι εσείς εδώ» φέρεται να είπε η νοσηλεύτρια, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η κόρη του ασθενούς. Η νεαρή δεν κάθισε με «σταυρωμένα τα χέρια». Επιτέθηκε φραστικά στη νοσηλεύτρια και μέσα στον συγκεκριμένο ευαίσθητο χώρο, ακολούθησε διαπληκτισμός. Δεν εκλήθη κάποιος από την Διοίκηση ή οι άνδρες της Ασφάλειας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος. Η νεαρή ενημέρωσε και πρόσωπα της ιατρικής κοινότητας της Πάτρας για το απίστευτο.

Κι άλλο περιστατικό προ ημερών στην Πάτρα

Η εφημερίδα υπενθυμίζει πως προ ημερών μια μητέρα ενός 16χρονου κοριτσιού στην Πάτραβρέθηκε μπροστά σε μια γιατρό αρνήτρια των εμβολίων και σύμφωνα με την καταγγελία που έχει κάνει η μητέρα, η γιατρός ειρωνευόταν την ίδια την ώρα που η κόρη της έκανε το εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό.

Για το θέμα παρενέβη ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος διέταξε την άμεση έρευνα για το περιστατικό! Στην έγγραφη καταγγελία της, η μητέρα του 16χρονου κοριτσιού κατήγγειλε πως η γιατρός κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού, χρησιμοποίησε απαξιωτικά λόγια για το εμβόλιο και τη διαδικασία των εμβολιασμών, υποβαθμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης με την εκτίμηση ότι «μια γρίπη είναι…» γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας της κοπέλας.

Πηγή: pelop.gr

«Έκανες Διάφορα εμβόλιο καρκίνο Νοσηλεύτρια πάθεις πατέρα Πάτρα: Σάλος σου» στην
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καθηγητής Παπαζάχος: Αναλύει τα ελληνικά ρήγματα που μπορούν να δώσουν μεγάλους σεισμούς
Πε, 25 Ιούν 2026 11:42
Ιούλιος 2026: Τα 3 ζώδια που έρχονται αντιμέτωπα με το παρασκήνιο και τις καρμικές ανατροπές
Πε, 25 Ιούν 2026 10:59
Θρίλερ σε πτήση Λάρνακα-Μάντσεστερ: Όλες οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό
Πε, 25 Ιούν 2026 10:50
Μυτιλήνη: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο» – Οι απαντήσεις που ψάχνουν
Πε, 25 Ιούν 2026 00:34
Μάρω Κοντού: Σοβαρό περιστατικό στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται – Όλο το παρασκήνιο για τον “ξάδερφό” της
Πε, 25 Ιούν 2026 00:23
Πέμπτη, 25 Ιουνίου: 3 λένε «μέχρι εδώ», πετούν τις μάσκες και προκαλούν μεγάλες εξελίξεις
Πε, 25 Ιούν 2026 00:16
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.