Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ναύπλιο: Αυτά είπε ο 52χρονος, πριν βρεί τραγικό τέλος από το άγριο ξύλο – “Χάνω τον άντρα μου…”(Βίντεο – Σοκ)

Τε, 29 Οκτ 2025 22:31

4 ζώδια που δεν κρατούν μυστικά (κι ας υπόσχονται ότι το κάνουν) – Βούκινο θα σας κάνουν

Τε, 29 Οκτ 2025 22:20

Γλυφάδα: Αυτός είναι ο 38χρονος που έστειλε στην εντατική την άτυχη γυναίκα, γιατί τάιζε της γάτες – Αποκαλύψεις σοκ

Τε, 29 Οκτ 2025 22:17
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σασμός:Ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης κινείται νομικά κατά του Alpha γιατί αναβιώνει ξανά η βεντέτα στην Κρήτη λόγω του σήριαλ

Κυ, 17 Οκτ 2021 12:32 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha αναβιώνει μνήμες στα ορεινά της Κρήτης ξυπνώντας άγρια ένστικτα. Το σίριαλ, λένε από την Κρήτη, βασίζεται στην παλιά βεντέτα Πεντάρηδων και Σαρτζέτηδων που κράτησε 20 χρόνια, από το 1944 μέχρι το 1964. Η κεντρική ηρωίδα της σειράς (που ερμηνεύει η Μαρία Τζομπανάκη) έχει πάρει το όνομα Καλλιόπη, το όνομα μίας γυναίκας που ανήκει σε μία από τις δύο οικογένειες.

Ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης ήρθε στην Αθήνα για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Alpha, ώστε να σταματήσει η μετάδοση της σειράς. Καταθέτει επίσης αγωγή για ηθική βλάβη και ζητάει 1 εκατ. ευρώ που θα τα προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού. Ηδη, αποκαλύπτει, άναψαω τα αίματα μεταξύ των δύο οικογενειών ενώ είχαμε και βεβήλωση του τάφου της Καλλιόπης. Κάποιοι έριξαν μαύρη μπογιά.

 

Ο κύριος αυτός μίλησε στον Σωτήρης Σκουλούδης( zougla.gr) και ισχυρίζεται πως η κατάσταση στην Κρήτη, λόγω του σίριαλ, μυρίζει μπαρούτι, δεν θέλει και πολύ για να αναβιώσει ξανά η βεντέτα. Αρκεί μία λάθος κίνηση. «Τα είχαμε ξεχάσει όλα, με το που βγήκε ο Σασμός και μίλησαν και ο δήμαρχος και ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, και παρουσιάσανε τη μητέρα μου Καλλιόπη ότι αυτή οργάνωνε τους φόνους, τα αίματα άναψαν, ο Θεός να βάλει το χέρι του», λέει ο 67χρονος γιος της Καλλιόπης.

 

«Ο κόσμος δεν κατανοεί τους άγραφους νόμους της Κρήτης, ούτε τους κώδικές μας» εξηγεί στο e-tetRadio μία συνάδελφος από την Κρήτη. «Κάποια πράγματα αν τα ακουμπήσεις θέλει προσοχή και σεβασμό και η συγκεκριμένη σειρά (και λογικό, Αθηναίοι…) το είδαν απλά τηλεοπτικά. Ένα βαθιά κοινωνικό θέμα. Και βέβαια η μνήμη (αυτών των πραγμάτων) όπου κι αν την ακουμπήσεις πονάει…».

Πηγή: TVNEA.COM

αναβιώνει βεντέτα Γιατί γιος Διάφορα Καλλιόπης, κατά κινείται Κρήτη: λόγω νομικά Ξανά πραγματικής Σασμός:Ο σήριαλ στην
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ναύπλιο: Αυτά είπε ο 52χρονος, πριν βρεί τραγικό τέλος από το άγριο ξύλο – “Χάνω τον άντρα μου…”(Βίντεο – Σοκ)
Τε, 29 Οκτ 2025 22:31
4 ζώδια που δεν κρατούν μυστικά (κι ας υπόσχονται ότι το κάνουν) – Βούκινο θα σας κάνουν
Τε, 29 Οκτ 2025 22:20
Γλυφάδα: Αυτός είναι ο 38χρονος που έστειλε στην εντατική την άτυχη γυναίκα, γιατί τάιζε της γάτες – Αποκαλύψεις σοκ
Τε, 29 Οκτ 2025 22:17
Άγριο έγκλημα στη Ροδόπη: 51χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του μέσα στο σπίτι τους
Τε, 29 Οκτ 2025 17:42
Έγινε γνωστό πριν από λίγο! Ελληνικό κανάλι αλλάζει τις ώρες προβολής αγαπημένων σειρών
Τε, 29 Οκτ 2025 16:26
Βαρύ πένθος για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό – Έχασε τον σύζυγό της…
Τε, 29 Οκτ 2025 16:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.