Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φθινοπωρινή Ισημερία 2025: Τα τρία ζώδια που ανοίγουν νέο κύκλο στη ζωή τους

Πε, 18 Σεπ 2025 14:07

Πρωτοφανής κατάσταση! Απειλείται η φέτα με έλλειψη – Πότε θα φανεί στα ράφια των σούπερ μάρκετ;

Πε, 18 Σεπ 2025 14:06

Πάτρα: Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους! Πλησίασε οδηγό που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο και ξαφνικά…

Πε, 18 Σεπ 2025 12:31
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σχολεία:Διαρροή πληροφοριών για κλείσιμο σχολείων στις 15 Νοεμβρίου.Τι απαντά το Υπουργείο Παιδείας.

Δε, 8 Νοέ 2021 23:03 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Πληροφορίες διαρρέονται τις τελευταίες ώρες για κλείσιμο σχολείων, μετά την ανακοίνωση του νέου θλιβερού αριθμού κρουσμάτων.

Συγκεκριμένα, η«είδηση» για κλειστά σχολεία κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στον εκπαιδευτικό κόσμο.

 

Αναφέρεται δηλαδή ότι «…το υπουργείο Παιδείας επεξεργάζεται ένα σενάριο βόμβα για κλείσιμο των σχολείων στις 15 Νοεμβρίου προκειμένου να ανακοπεί το μεγάλο κύμα διασποράς του κορονοϊού στα παιδιά».

 

Πρόκειται για μια πληροφορία αρχικά δημοσιεύθηκε στο makthes.gr (εφημερίδα Μακεδονία), η οποία σημειώνει ότι «σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να εισηγηθεί το μέτρο αυτό τις επόμενες μέρες κιόλας η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως».

 

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: «Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου και μέχρι και σήμερα καταγράφονται όλο και πιο αυξημένα κρούσματα σε παιδιά από 4 ως 18 χρονών, τα οποία στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι εμβολιασμένα αφού δεν εντάσσονται στο εμβολιαστικό πρόγραμμα.»

 

Κλείνοντας το δημοσίευμα σημειώνει: «Ένα από τα σενάρια που πλέον – εξαιτίας των ολοένα και πιο επιβαρυντικών στοιχείων – αρχίζει να παίρνει «σάρκα και οστά» και κερδίζει έδαφος και μεταξύ των ειδικών, είναι το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σχολεία από τις 15 Νοεμβρίου προκειμένου να ανακοπεί η εξάπλωση του κορονοϊού μεταξύ των παιδιών».
Η παραπάνω πληροφορία, όπως ήταν αναμενόμενο, δημιούργησε αναστάτωση και συζητήσεις στην εκαπαιδευτική κοινότητας ενώ “φωτιά” πήραν και τα sites που ασχολούνται ειδικότερα, με θέματα εκπαίδευσης.

 

To alfavita.gr επικοινώνησε για το θέμα με τον Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρο Κόπτση, για να μάθει τι συμβαίνει. Όπως γράφει, οΓ.Γ. του ΥΠΑΙΘ δήλωσε ότι κανένα τέτοιου είδους σενάριο δεν συζητιέται αυτή τη στιγμή στο Υπουργείο Παιδείας.

 

απαντά Διάφορα κλείσιμο Νοεμβρίου.Τι Παιδείας. πληροφοριών στις Σχολεία:Διαρροή σχολείων Υπουργείο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φθινοπωρινή Ισημερία 2025: Τα τρία ζώδια που ανοίγουν νέο κύκλο στη ζωή τους
Πε, 18 Σεπ 2025 14:07
Πρωτοφανής κατάσταση! Απειλείται η φέτα με έλλειψη – Πότε θα φανεί στα ράφια των σούπερ μάρκετ;
Πε, 18 Σεπ 2025 14:06
Πάτρα: Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους! Πλησίασε οδηγό που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο και ξαφνικά…
Πε, 18 Σεπ 2025 12:31
Κέρκυρα: Τραγικό τέλος για 70χρονο – Βρισκόταν στο χωράφι και…
Πε, 18 Σεπ 2025 12:27
Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό! Τέσσερις ανήλικες ανάγκασαν 13χρονη να τους… – “Πάγωσαν” οι οδηγοί που περνούσαν…
Πε, 18 Σεπ 2025 12:23
Τα ζώδια που δεν φοβούνται να πουν αυτό που σκέφτονται – “Σπάνε κόκκαλα” με την ειλικρίνειά τους
Πε, 18 Σεπ 2025 08:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.