Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτό το χρώμα στο πεντικιούρ κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά, λεπτά, και φωτίζει την επιδερμίδα – Ταιριάζει σε όλες!

Τε, 1 Απρ 2026 20:14

Όλοι χαλάνε αυτό το προϊόν ομορφιάς χωρίς να το γνωρίζουν, απλώς κρατώντας το στο μπάνιο – Βγάλτε το, αμέσως!

Τε, 1 Απρ 2026 20:08

Ανακοίνωσε το κόμμα της η Καρυστιανού – Ποιο θα είναι το όνομά του; – Η τραγική ειρωνεία που ελάχιστοι γνωρίζουν

Τε, 1 Απρ 2026 20:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σχολεία:Τι θα γίνει με τα κενά των εκπαιδευτικών που προέκυψαν,τις αλλαγές στα ωράρια και τα ολοήμερα

Δε, 10 Ιαν 2022 13:57 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μέτρα για να καλυφθούν τα κενά που έχουν προκύψει στα σχολεία από τους εκπαιδευτικούς που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, λαμβάνει το υπουργείο Παιδείας.

Σε σύσκεψη που θα γίνει το απόγευμα αναμένεται να αποφασιστεί η αναμόρφωση του ωραρίου και αυτό μπορεί να αφορά και τα ολοήμερα σχολεία, ενώ θα υπάρχει αναδιάταξη προσωπικού όπως είπε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αλλά και προτεραιότητα στην κάλυψη των κενών για την Γ Λυκείου που δίνει πανελλαδικές.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέτρα αυτά θα αποφασιστούν και θα εφαρμοστούν μέχρι να προχωρήσουν οι 850 προσλήψεις τις οποίες ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

 

Σε συννενόηση με τους περιφερειακούς διευθυντές, με τους διευθυντές εκπαίδευσης το υπουργείο Παιδείας έχει ήδη δώσει οδηγίες αναπλήρωσης από εκπαιδευτικούς από πλεονάζουσες ώρες ή από εκπαιδευτικούς που βρίσκονται σε περιφέρειες.

«Η διά ζώσης λειτουργία των σχολείων είναι καίριας σημασίας για υγειονομικούς, ψυχολογικούς και κοινωνικούς λόγους. Αυτή είναι η πανευρωπαϊκή τάση. Βασική μας μέριμνα είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η εξασφάλιση της λειτουργίας της Οικονομίας και της Εκπαίδευσης», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

 

Όπως ενημέρωσε ο κ. Οικονόμου διενεργήθηκε έλεγχος σε ένα εκατομμύριο ανθρώπους, ο μεγαλύτερος έλεγχος πληθυσμού έως τώρα, και εντοπίστηκαν 15.547 κρούσματα, τα οποία, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα κυκλοφορούσαν στην κοινότητα χωρίς να γνωρίζουν ότι νοσούν και ως εκ τούτου θα προκαλούσαν περαιτέρω διασπορά του ιού. «9 στους 10 δικαιούχους έλαβαν αυτοδιαγνωστικά τεστ» σημείωσε ο κ. Οικονόμου, ο οποίος διαβεβαίωσε πως «η τηλεκπαίδευση, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, λειτουργεί κανονικά».

Αλλαγές γίνει Διάφορα εκπαιδευτικών κενά ολοήμερα προέκυψαν,τις Σχολεία:Τι ωράρια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό το χρώμα στο πεντικιούρ κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά, λεπτά, και φωτίζει την επιδερμίδα – Ταιριάζει σε όλες!
Τε, 1 Απρ 2026 20:14
Όλοι χαλάνε αυτό το προϊόν ομορφιάς χωρίς να το γνωρίζουν, απλώς κρατώντας το στο μπάνιο – Βγάλτε το, αμέσως!
Τε, 1 Απρ 2026 20:08
Ανακοίνωσε το κόμμα της η Καρυστιανού – Ποιο θα είναι το όνομά του; – Η τραγική ειρωνεία που ελάχιστοι γνωρίζουν
Τε, 1 Απρ 2026 20:03
Αμπελόκηποι: Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο γνωστός άντρας που είχε το παράνομο μαντρί στην ταράτσα! Σάλος…
Τε, 1 Απρ 2026 15:45
Σε αυτά τα 3 ζώδια το Σύμπαν, τις επόμενες ημέρες, δίνει τα “κλειδιά” της επιτυχίας!
Τε, 1 Απρ 2026 15:39
“Έρχονται” ανατροπές για αυτά τα 4 ζώδια, τις επόμενες ημέρες! Εντάσεις στην οικογένεια…
Τε, 1 Απρ 2026 11:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.