Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αθήνα: Αυτή είναι η γυναικολόγος που συνελήφθη για απάτη – Σε ποιο μαιευτήριο εργαζόταν;

Σα, 6 Δεκ 2025 10:58

Αυτά τα 3 ζώδια πέρασαν πολλά! – Επιτέλους, το σύμπαν τα φροντίζει! – Τι θα συμβεί, μετά τις 6 Δεκεμβρίου;

Σα, 6 Δεκ 2025 10:51

Σούδα: Σε σοκ όσοι τον ήξεραν! Νεκρός σε τροχαίο γνωστός αθλητής που…

Σα, 6 Δεκ 2025 10:47
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σχολεία:Τι θα γίνει με τα κενά των εκπαιδευτικών που προέκυψαν,τις αλλαγές στα ωράρια και τα ολοήμερα

Δε, 10 Ιαν 2022 13:57 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μέτρα για να καλυφθούν τα κενά που έχουν προκύψει στα σχολεία από τους εκπαιδευτικούς που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, λαμβάνει το υπουργείο Παιδείας.

Σε σύσκεψη που θα γίνει το απόγευμα αναμένεται να αποφασιστεί η αναμόρφωση του ωραρίου και αυτό μπορεί να αφορά και τα ολοήμερα σχολεία, ενώ θα υπάρχει αναδιάταξη προσωπικού όπως είπε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αλλά και προτεραιότητα στην κάλυψη των κενών για την Γ Λυκείου που δίνει πανελλαδικές.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέτρα αυτά θα αποφασιστούν και θα εφαρμοστούν μέχρι να προχωρήσουν οι 850 προσλήψεις τις οποίες ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

 

Σε συννενόηση με τους περιφερειακούς διευθυντές, με τους διευθυντές εκπαίδευσης το υπουργείο Παιδείας έχει ήδη δώσει οδηγίες αναπλήρωσης από εκπαιδευτικούς από πλεονάζουσες ώρες ή από εκπαιδευτικούς που βρίσκονται σε περιφέρειες.

«Η διά ζώσης λειτουργία των σχολείων είναι καίριας σημασίας για υγειονομικούς, ψυχολογικούς και κοινωνικούς λόγους. Αυτή είναι η πανευρωπαϊκή τάση. Βασική μας μέριμνα είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η εξασφάλιση της λειτουργίας της Οικονομίας και της Εκπαίδευσης», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

 

Όπως ενημέρωσε ο κ. Οικονόμου διενεργήθηκε έλεγχος σε ένα εκατομμύριο ανθρώπους, ο μεγαλύτερος έλεγχος πληθυσμού έως τώρα, και εντοπίστηκαν 15.547 κρούσματα, τα οποία, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα κυκλοφορούσαν στην κοινότητα χωρίς να γνωρίζουν ότι νοσούν και ως εκ τούτου θα προκαλούσαν περαιτέρω διασπορά του ιού. «9 στους 10 δικαιούχους έλαβαν αυτοδιαγνωστικά τεστ» σημείωσε ο κ. Οικονόμου, ο οποίος διαβεβαίωσε πως «η τηλεκπαίδευση, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, λειτουργεί κανονικά».

Αλλαγές γίνει Διάφορα εκπαιδευτικών κενά ολοήμερα προέκυψαν,τις Σχολεία:Τι ωράρια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθήνα: Αυτή είναι η γυναικολόγος που συνελήφθη για απάτη – Σε ποιο μαιευτήριο εργαζόταν;
Σα, 6 Δεκ 2025 10:58
Αυτά τα 3 ζώδια πέρασαν πολλά! – Επιτέλους, το σύμπαν τα φροντίζει! – Τι θα συμβεί, μετά τις 6 Δεκεμβρίου;
Σα, 6 Δεκ 2025 10:51
Σούδα: Σε σοκ όσοι τον ήξεραν! Νεκρός σε τροχαίο γνωστός αθλητής που…
Σα, 6 Δεκ 2025 10:47
Άνω Λιόσια: Σοκαριστικό περιστατικό! Πήρε τη 2χρονη ανιψιά του και την…
Πα, 5 Δεκ 2025 22:50
ΕΦΕΤ: Αυτο το ψάρι αποσύρεται από την ελληνική αγορά – “Μην το καταναλώσετε” – Είναι το…
Πα, 5 Δεκ 2025 18:29
Θεσσαλονίκη: «Πάτα τον τον π@@στη!» – Αδιανόητο περιστατικό μεταξύ αγροτών και πεζών αστυνομικών (Νέο Βίντεο)
Πα, 5 Δεκ 2025 18:25
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.