Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: «Ντροπή, ντροπή! Είναι νεκρός» – Καταπέλτης ο Στραβελάκης για τη Μάνου και τις δηλώσεις της (Βίντεο)

Τρ, 15 Σεπ 2026 12:08

Αυτό δείχνει η φωτογραφία του Μαζωνάκη στο ιατρείο – Το κίτρινο μπλουζάκι, η κουβέρτα και το στοιχείο σοκ

Τρ, 15 Σεπ 2026 11:32

“Δίκασε” ο Χασαπόπουλος με 2 λέξεις για αυτούς που δεν πήγαν στην κηδεία του Μαζωνάκη

Τρ, 15 Σεπ 2026 08:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σχολεία:Τι θα γίνει με τα κενά των εκπαιδευτικών που προέκυψαν,τις αλλαγές στα ωράρια και τα ολοήμερα

Δε, 10 Ιαν 2022 13:57 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Μέτρα για να καλυφθούν τα κενά που έχουν προκύψει στα σχολεία από τους εκπαιδευτικούς που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, λαμβάνει το υπουργείο Παιδείας.

Σε σύσκεψη που θα γίνει το απόγευμα αναμένεται να αποφασιστεί η αναμόρφωση του ωραρίου και αυτό μπορεί να αφορά και τα ολοήμερα σχολεία, ενώ θα υπάρχει αναδιάταξη προσωπικού όπως είπε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αλλά και προτεραιότητα στην κάλυψη των κενών για την Γ Λυκείου που δίνει πανελλαδικές.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέτρα αυτά θα αποφασιστούν και θα εφαρμοστούν μέχρι να προχωρήσουν οι 850 προσλήψεις τις οποίες ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

 

Σε συννενόηση με τους περιφερειακούς διευθυντές, με τους διευθυντές εκπαίδευσης το υπουργείο Παιδείας έχει ήδη δώσει οδηγίες αναπλήρωσης από εκπαιδευτικούς από πλεονάζουσες ώρες ή από εκπαιδευτικούς που βρίσκονται σε περιφέρειες.

«Η διά ζώσης λειτουργία των σχολείων είναι καίριας σημασίας για υγειονομικούς, ψυχολογικούς και κοινωνικούς λόγους. Αυτή είναι η πανευρωπαϊκή τάση. Βασική μας μέριμνα είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η εξασφάλιση της λειτουργίας της Οικονομίας και της Εκπαίδευσης», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

 

Όπως ενημέρωσε ο κ. Οικονόμου διενεργήθηκε έλεγχος σε ένα εκατομμύριο ανθρώπους, ο μεγαλύτερος έλεγχος πληθυσμού έως τώρα, και εντοπίστηκαν 15.547 κρούσματα, τα οποία, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα κυκλοφορούσαν στην κοινότητα χωρίς να γνωρίζουν ότι νοσούν και ως εκ τούτου θα προκαλούσαν περαιτέρω διασπορά του ιού. «9 στους 10 δικαιούχους έλαβαν αυτοδιαγνωστικά τεστ» σημείωσε ο κ. Οικονόμου, ο οποίος διαβεβαίωσε πως «η τηλεκπαίδευση, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, λειτουργεί κανονικά».

Αλλαγές γίνει Διάφορα εκπαιδευτικών κενά ολοήμερα προέκυψαν,τις Σχολεία:Τι ωράρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: «Ντροπή, ντροπή! Είναι νεκρός» – Καταπέλτης ο Στραβελάκης για τη Μάνου και τις δηλώσεις της (Βίντεο)
Τρ, 15 Σεπ 2026 12:08
Αυτό δείχνει η φωτογραφία του Μαζωνάκη στο ιατρείο – Το κίτρινο μπλουζάκι, η κουβέρτα και το στοιχείο σοκ
Τρ, 15 Σεπ 2026 11:32
“Δίκασε” ο Χασαπόπουλος με 2 λέξεις για αυτούς που δεν πήγαν στην κηδεία του Μαζωνάκη
Τρ, 15 Σεπ 2026 08:43
Σάλος με την ανάρτηση της Αφροδίτης Μάνου για τον νεκρό Μαζωνάκη
Δε, 14 Σεπ 2026 22:30
Συντάξεις Οκτώβριος: «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες πληρωμών – Ποιοι πάνε πρώτοι στα ΑΤΜ
Δε, 14 Σεπ 2026 22:21
15/9: 3 ζώδια θα δουν έντονα μία αλλαγή – “Έρχεται” μια απάντηση που αλλάζει δεδομένα
Δε, 14 Σεπ 2026 22:18
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.