Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: Το άγνωστο οικογενειακό δράμα που σόκαρε την 56χρονη γιατρό – Οι συγχωριανοί και ο γιατρός

Σα, 26 Σεπ 2026 13:00

Ρούλα Πισπιρίγκου: Διαγνώστηκε με σοβαρή ασθένεια;

Σα, 26 Σεπ 2026 12:52

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό με γειτόνισσες – Το ακούσαμε κι αυτό

Σα, 26 Σεπ 2026 12:48
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σε διαθεσιμότητα ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. – Καταγγέλλεται ότι ζήτησε πολιτικό μέσο για να σταλεί πυροσβεστικό (video)

Δε, 9 Αυγ 2021 09:02 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. που φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο για να στείλει πυροσβεστικό όχημα στο χωριό Χώρα Γορτυνίας.

Το θέμα προέκυψε όταν ο πρόεδρος της κοινότητας Χώρας Γορτυνίας, Δημήτρης Δημητρακόπουλος μίλησε σε δημοσιογράφους του τοπικού καναλιού, αναφέροντας, ότι ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας με τον οποίο επικοινώνησε για να ζητήσει τη συνδρομή πυροσβεστικού οχήματος, τον ρώτησε αν υπάρχει πολιτικό μέσο.

Κατά την καταγγελία του ο πρόεδρος της κοινότητας αναφέρθηκε ονομαστικά στον συγκεκριμένο ταξίαρχο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω Αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

 

Μεγάλες καταστροφές έχει προκαλέσει η φωτιά στην περιοχή της Γορτυνίας που πέρασε από την Ηλεία, με την κατάσταση να παραμένει δύσκολη, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Χρήστο Λαμπρόπουλο.

«Το πύρινο μέτωπο είναι μεγάλο, αφού έχει επεκταθεί», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Λαμπρόπουλος

Όπως επισήμανε, «εκκενώθηκαν ακόμα δύο οικισμοί και η φωτιά απείλησε τον οικισμό Λιβαδάκι, αλλά η Πυροσβεστική κατάφερε να κρατήσει τις φλόγες μακριά από τα σπίτια, ενώ κινδύνευσε και ο οικισμός Τουμπίτσι». Επίσης, ο Χρήστος Λαμπρόπουλος είπε ότι «τρεις κοινότητες έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, αλλά τα συνεργεία εργάζονται για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης».

Παράλληλα, ο αντιπεριφερειάρχης σημείωσε ότι «εκτός από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, στο σημείο επιχειρούν οκτώ μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως και του δήμου, ενώ ιδιώτες βοηθούν εθελοντικά με τα δικά τους μηχανήματα».

 

Του ζήτησαν πολιτικο μέσο για να του στείλουν πυροσβεστικο… Και κλαίει ο άνθρωπος! #γορτυνια pic.twitter.com/ktSfttGzIp

— Venetia (@venetia_Ap) August 8, 2021

Πηγή cnn.gr

διαθεσιμότητα Διάφορα ΕΛ.ΑΣ Ζήτησε Καταγγέλλεται μέσω πολιτικό πυροσβεστικό σταλεί ταξίαρχος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: Το άγνωστο οικογενειακό δράμα που σόκαρε την 56χρονη γιατρό – Οι συγχωριανοί και ο γιατρός
Σα, 26 Σεπ 2026 13:00
Ρούλα Πισπιρίγκου: Διαγνώστηκε με σοβαρή ασθένεια;
Σα, 26 Σεπ 2026 12:52
Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό με γειτόνισσες – Το ακούσαμε κι αυτό
Σα, 26 Σεπ 2026 12:48
Μαρίνα Μεμουσάι, πρώην παίκτρια του The Voice: «Δεν θέλω ούτε ευρώ από την περιουσία του Γιώργου Μαζωνάκη»
Σα, 26 Σεπ 2026 10:16
Μετά από οκτώ χρόνια αυτά τα ζώδια ξαναβρίσκουν τον εαυτό τους – Κλείνουν έναν μεγάλο κύκλο δοκιμασιών
Σα, 26 Σεπ 2026 10:11
Νοέμβριος: Aλλαγές στις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων – Η ημέρα “κλειδί”
Σα, 26 Σεπ 2026 10:08
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.