Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Νοίκιασε διαμέρισμα Airbnb, αλλά στο μπαλκόνι του διπλανού έκρυβε…

Δε, 16 Ιούν 2025 10:42

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας -Έφτασε η στιγμή που θα πλησιάσουν τα όνειρά τους

Δε, 16 Ιούν 2025 09:51

Πώς ένα παιδικό πάρτι στη Ρόδο κατέληξε σε τραγωδία: Πώς βρήκε φρικτό θάνατο;

Δε, 16 Ιούν 2025 09:29
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σε σοκ η Καβάλα – Δoλofονήθηκε η Λίτσα Ανδρούδη από το χέρι του συζύγου της

Δε, 16 Σεπ 2024 09:28 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε σοκ βρίσκεται το χωριό Νικήσιανη Καβάλας, μετά την τραγική είδηση του θανάτου της Λίτσας Ανδρούδη.

Η 50χρονη με καταγωγή από το χωριό της Καβάλας βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύζυγο της έξω από το σπίτι τους στο Kunzelau σε μια περιοχή όπου διαμένουν εκατοντάδες Έλληνες από την Νικήσιανη Καβάλας.

Μια τραγωδία που συνέβη 2.500 χιλιόμετρα από την Καβάλα και συγκεκριμένα στο Kunzelau της Γερμανίας, μια κωμόπολη στη Στουτγκάδρη, και αφορά τον τραγικό θάνατο μιας 50χρονης με καταγωγή από τη Νικήσιανη, έκανε γνωστή η Βάσω Μώραλη.

Η γνωστή δημοσιογράφος με ανάρτηση της στο fb αναφέρθηκε στον τραγικό θάνατο της Λίτσας Ανδρούδη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

H ανάρτηση της Βάσως Μώραλη αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σε σοκ βρίσκεται σήμερα η μικρή κοινωνία του χωριού μας, της Νικήσιανης Παγγαίου Καβάλας, λόγω μιας τραγωδίας που διαδραματίστηκε χθες το απόγευμα περίπου 2.500 χλμ μακριά μας και αφορά στο τραγικό τέλος μιας συγχωριανής μας, ως θύματος ενδο-οικογενειακής βίας!

Στη “Νικήσιανη της Γερμανίας” (όπως αποκαλείται η κωμόπολη Kunzelsau της περιοχής της Στουτγάρδης, όπου διαμένουν μόνιμα και εργάζονται εδώ και δεκαετίες εκατοντάδες Νικησιανιώτες), δολοφονήθηκε η 50χρονη συγχωριανή μας Λίτσα Ανδρούδη από το χέρι του συζύγου της έξω από το σπίτι τους!

Στη συνέχεια ο δράστης επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του και μεταφέρθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο τοπικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από συμπατριώτες μας στο Kunzelsau, ο σύζυγος (με επίθετο Βάσσιος) νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα και δεν έχει αποφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Το ζευγάρι έχει δυο ενήλικα τέκνα.

Όσοι τους γνώριζαν και στο χωριό και στη Γερμανία μιλούν για μια πρόσχαρη και κοινωνική γυναίκα κι έναν “πολύ ήσυχο άνδρα”.

Ποιες ακριβώς ήταν οι συνθήκες και η αιτία του εγκλήματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στα παιδιά και στις οικογένειες (στη Γερμανία και στην Ελλάδα) των δυο συγχωριανών μας για τα τραγικά συμβάντα.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της αδικοχαμένης Λίτσας εν ειρήνη»!

– blog Ανδρούδη από αστυνομικά δολοφονήθηκε Καβάλα: Λίτσα σε Σοκ συζύγου της το του χέρι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Νοίκιασε διαμέρισμα Airbnb, αλλά στο μπαλκόνι του διπλανού έκρυβε…
Δε, 16 Ιούν 2025 10:42
Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας -Έφτασε η στιγμή που θα πλησιάσουν τα όνειρά τους
Δε, 16 Ιούν 2025 09:51
Πώς ένα παιδικό πάρτι στη Ρόδο κατέληξε σε τραγωδία: Πώς βρήκε φρικτό θάνατο;
Δε, 16 Ιούν 2025 09:29
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας, μετά από…
Δε, 16 Ιούν 2025 00:08
Έκτακτο – Σοκ στη Χαλκιδική! Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση ΚΤΕΛ με πολλά νεαρά άτομα – Υπάρχουν…
Κυ, 15 Ιούν 2025 22:09
Απίστευτος ο λόγος που συνετρίβη το αεροπλάνο της Air India – Το “κλειδί” στα τελευταία λόγια του πιλότου
Κυ, 15 Ιούν 2025 21:01
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.