Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τραγωδία! Νεκρός οδηγός που μετέφερε ελληνική ομάδα – Σε σοκ οι παίκτες

Κυ, 16 Νοέ 2025 01:08

Ανείπωτη τραγωδία! Νεκρά δύο παιδιά και η μητέρα τους, από δηλητηρίαση – Εκκενώνεται το ξενοδοχείο, που βρίσκεται…

Κυ, 16 Νοέ 2025 00:18

Επικουρικές συντάξεις: Τι αλλαγές έρχονται το 2026, για χιλιάδες συνταξιούχους

Κυ, 16 Νοέ 2025 00:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σε «βαθύ κόκκινο» για άλλη μία εβδομάδα η Κάλυμνος

Σα, 20 Μαρ 2021 10:00 Αυτοδιοίκηση
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε στην ενημέρωση του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, παραμένει σε επίπεδο πολύ υψηλού κινδύνου η Κάλυμνος για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα, από το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου.

Η απόφαση αυτή αιφνιδίασε διότι τα κρούσματα την τελευταία εβδομάδα είχαν μειωθεί σημαντικά. Προφανώς η πολιτική προστασία και ο ΕΟΔΥ λαμβάνουν υπόψη τους άλλες παραμέτρους για να πάρουν τις αποφάσεις τους, όπως τα ενεργά κρούσματα, τη διασπορά και τη γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων. Να συμπληρώσουμε ότι ισχύουν ειδικά μέτρα στη Λέρο, ενώ η Ρόδος κατάφερε να βγει από το «Βαθύ κόκκινο».

Στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, με σκοπό την «αποσυμπίεση» των πολιτών, ο υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος ανακοίνωσε τις αλλαγές στα μέτρα, λέγοντας πως η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά από αύριο Σάββατο στις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, σε όλη την επικράτεια.

Επίσης, από Δευτέρα ανοίγουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής νυχιών, καθώς και οι αρχαιολογικοί χώροι, ενώ θα επιτρέπεται το ψάρεμα μόνο στην περιοχή που κατοικεί ο καθένας.

Ανακοίνωσε επίσης την απόφαση της κυβέρνησης για τη δωρεάν παροχή ενός self rapid test για κάθε πολίτη που διαθέτει ΑΜΚΑ, κάθε εβδομάδα, το οποίο θα μπορεί να κάνει ο ίδιος στο σπίτι και τόνισε ότι είναι αναγκαία η συστράτευση των πολιτών για την τήρηση των μέτρων.

Να ενημερώσουμε κλείνοντας ότι στα 2.785 ανέρχονται τα νέα κρούσματα, 649 οι διασωληνωμένοι, 64 οι θάνατοι και 507 οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας. Έγιναν 52.850 τεστ το τελευταίο 24ωρο.

Ειρήνη Χαλκίτη

‘βαθύ άλλη Διάφορα εβδομάδα Κάλυμνος: κόκκινο’
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία! Νεκρός οδηγός που μετέφερε ελληνική ομάδα – Σε σοκ οι παίκτες
Κυ, 16 Νοέ 2025 01:08
Ανείπωτη τραγωδία! Νεκρά δύο παιδιά και η μητέρα τους, από δηλητηρίαση – Εκκενώνεται το ξενοδοχείο, που βρίσκεται…
Κυ, 16 Νοέ 2025 00:18
Επικουρικές συντάξεις: Τι αλλαγές έρχονται το 2026, για χιλιάδες συνταξιούχους
Κυ, 16 Νοέ 2025 00:09
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πασίγνωστη Ελληνίδα αθλήτρια, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς εμπλέκεται σε…
Σα, 15 Νοέ 2025 23:53
Γηροκομείο Αττική: Σοκ και ντροπή! Υπέφερε η γιαγιά στα χέρια τους! Την είχαν σε αφρολέξ γεμάτο…
Σα, 15 Νοέ 2025 21:24
Μαγνησία: Γυναίκες πήγαν για προσκύνημα και κατέληξαν στο νοσοκομείο – «Χάθηκε το φως από τα μάτια μας»
Σα, 15 Νοέ 2025 21:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.