Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θρίλερ σε εξέλιξη σε ελληνικό νησί με ιστιοπλοϊκό – Υπάρχουν αγνοούμενοι

Δε, 3 Αυγ 2026 00:15

Αυτή είναι η τροφή που έχουμε όλοι στο σπίτι και προστατεύει τον εγκέφαλο από το Αλτσχάιμερ, λένε ερευνητές

Κυ, 2 Αυγ 2026 23:25

Αυτή ίσως είναι η αιτία πίσω από την τραγωδία με τα ελικόπτερα στη Ψάθα – Ποιο ήταν το θαύμα;

Κυ, 2 Αυγ 2026 21:25
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σε «βαθύ κόκκινο» για άλλη μία εβδομάδα η Κάλυμνος

Σα, 20 Μαρ 2021 10:00 Αυτοδιοίκηση
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε στην ενημέρωση του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, παραμένει σε επίπεδο πολύ υψηλού κινδύνου η Κάλυμνος για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα, από το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου.

Η απόφαση αυτή αιφνιδίασε διότι τα κρούσματα την τελευταία εβδομάδα είχαν μειωθεί σημαντικά. Προφανώς η πολιτική προστασία και ο ΕΟΔΥ λαμβάνουν υπόψη τους άλλες παραμέτρους για να πάρουν τις αποφάσεις τους, όπως τα ενεργά κρούσματα, τη διασπορά και τη γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων. Να συμπληρώσουμε ότι ισχύουν ειδικά μέτρα στη Λέρο, ενώ η Ρόδος κατάφερε να βγει από το «Βαθύ κόκκινο».

Στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, με σκοπό την «αποσυμπίεση» των πολιτών, ο υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος ανακοίνωσε τις αλλαγές στα μέτρα, λέγοντας πως η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά από αύριο Σάββατο στις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, σε όλη την επικράτεια.

Επίσης, από Δευτέρα ανοίγουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής νυχιών, καθώς και οι αρχαιολογικοί χώροι, ενώ θα επιτρέπεται το ψάρεμα μόνο στην περιοχή που κατοικεί ο καθένας.

Ανακοίνωσε επίσης την απόφαση της κυβέρνησης για τη δωρεάν παροχή ενός self rapid test για κάθε πολίτη που διαθέτει ΑΜΚΑ, κάθε εβδομάδα, το οποίο θα μπορεί να κάνει ο ίδιος στο σπίτι και τόνισε ότι είναι αναγκαία η συστράτευση των πολιτών για την τήρηση των μέτρων.

Να ενημερώσουμε κλείνοντας ότι στα 2.785 ανέρχονται τα νέα κρούσματα, 649 οι διασωληνωμένοι, 64 οι θάνατοι και 507 οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας. Έγιναν 52.850 τεστ το τελευταίο 24ωρο.

Ειρήνη Χαλκίτη

‘βαθύ άλλη Διάφορα εβδομάδα Κάλυμνος: κόκκινο’
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ σε εξέλιξη σε ελληνικό νησί με ιστιοπλοϊκό – Υπάρχουν αγνοούμενοι
Δε, 3 Αυγ 2026 00:15
Αυτή είναι η τροφή που έχουμε όλοι στο σπίτι και προστατεύει τον εγκέφαλο από το Αλτσχάιμερ, λένε ερευνητές
Κυ, 2 Αυγ 2026 23:25
Αυτή ίσως είναι η αιτία πίσω από την τραγωδία με τα ελικόπτερα στη Ψάθα – Ποιο ήταν το θαύμα;
Κυ, 2 Αυγ 2026 21:25
Ελλάδα: Έγινε γνωστό, πριν από λίγο – Πέθανε ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής – “Ήταν τεράστιος…”
Κυ, 2 Αυγ 2026 21:07
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο – Πέθανε πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ
Κυ, 2 Αυγ 2026 18:18
Εθνική τραγωδία – Νεκροί οι 2 πιλότοι στις φωτιές
Κυ, 2 Αυγ 2026 18:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.