Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Πήγε να γιορτάσει με την οικογένεια του που βγήκε σε σύνταξη αλλά το δώρο του κατέληξε σε τραγωδία

Σα, 11 Ιούλ 2026 01:01

Ελλάδα: Ανεξέλεγκτη φωτιά σε εργοστάσιο – Ήχησε 112 (Βίντεο)

Σα, 11 Ιούλ 2026 00:50

Οι άνθρωποι με αυτές τις 4 ημερομηνίες γέννησης, έχουν το χάρισμα να κρατούν την οικογένεια ενωμένη

Σα, 11 Ιούλ 2026 00:06
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σεπόλια: Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τους 212 που μιλούσαν με τη 12χρονη

Κυ, 23 Οκτ 2022 23:55 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση μαστροπείας και βιασμού 12χρονης στα Σεπόλια. Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία για τον εφιάλτη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι στα χέρια των βιαστών του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο στρέφονται στις συνομιλίες και τα προφίλ 212 χρηστών της διαδικτυακής εφαρμογής blindchat, με τους οποίους αντάλλαζε μηνύματα ο Ηλίας Μίχος υποδυόμενος τη 12χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Real News», οι άνθρωποι που έστειλαν τουλάχιστον ένα μήνυμα είναι στην πλειοψηφία τους κάτω των 45 ετών. Ωστόσο, ανάμεσα τους υπάρχουν άτομα ηλικίας 60 ετών, ενώ οι νεότεροι είναι 20 ετών.

Ο πίνακας από την εφημερίδα «Real News» αποκαλύπτει το αρχικό γράμμα του ψευδώνυμου που χρησιμοποιούσαν την διαδικτυακή εφαρμογή.
Η αστυνομία γνωρίζει πλέον την ηλεκτρονική ταυτότητα των υπολογιστών ή άλλων συσκευών (IP) και των 212 χρηστών της εφαρμογής. Παράλληλα, έχουν τα e-mails, και τα ψευδώνυμα (usernames) που χρησιμοποιούσαν, ενώ πέντε χρήστες είχαν καταχωρημένο και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους.

Όπως προκύπτει από τα προφίλ που είχαν στην εφαρμογή, δήλωναν μηχανικοί, σεφ, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι σε ΜΜΕ και δικηγόροι. Οι περισσότεροι, όταν αντιλήφθηκαν ότι μιλούσαν με κορίτσι 12 ετών, διέκοψαν τις συνομιλίες, αλλά η Αστυνομία έχει στη λίστα της και αυτούς που δεν διέκοψαν αλλά αντάλλαξαν αριθμό τηλεφώνου, επικοινώνησαν μέσω viber ή what’sApp και πήγαν στο ραντεβού με την ανήλικη.

Η ανήλικη έχει καταθέσει ότι βιάστηκε μέσα σε αυτοκίνητο από συνολικά 11 άτομα. Τα τέσσερα έχουν ήδη εντοπιστεί, συνεπώς αναζητούνται άλλοι επτά βιαστές του παιδιού.

«Αστυνομικοί 12χρονη γνωρίζουν. Διάφορα μιλούσαν Σεπόλια: τους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Πήγε να γιορτάσει με την οικογένεια του που βγήκε σε σύνταξη αλλά το δώρο του κατέληξε σε τραγωδία
Σα, 11 Ιούλ 2026 01:01
Ελλάδα: Ανεξέλεγκτη φωτιά σε εργοστάσιο – Ήχησε 112 (Βίντεο)
Σα, 11 Ιούλ 2026 00:50
Οι άνθρωποι με αυτές τις 4 ημερομηνίες γέννησης, έχουν το χάρισμα να κρατούν την οικογένεια ενωμένη
Σα, 11 Ιούλ 2026 00:06
Αυτά τα ζώδια θα έχουν αλάνθαστη διαίσθηση τον Ιούλιο
Πα, 10 Ιούλ 2026 22:53
Αυτό είναι το τρόφιμο που μπορεί να καθυστερήσει τη γήρανση – Όλοι το έχουμε στο ψυγείο μας
Πα, 10 Ιούλ 2026 22:50
Τι συνέβη στην πτήση-θρίλερ από Θεσσαλονίκη – Γιατί έσπασε το παράθυρο δίπλα στον επιβάτη; Πώς τον έσωσε η γυναίκα του;
Πα, 10 Ιούλ 2026 16:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.