Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

“Έρχεται” νέο Market Pass – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Κυ, 9 Αυγ 2026 17:59

Πότε είναι οι επόμενες αργίες και τριήμερα του 2026

Κυ, 9 Αυγ 2026 17:57

10 – 16 Αυγούστου: Σε αυτά τα 3 ζώδια το Σύμπαν φέρνει τύχη – Κλείνουν παλιά τεφτέρια και τους αντιμετωπίζουν ανατροπές

Κυ, 9 Αυγ 2026 13:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σεπόλια: Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τους 212 που μιλούσαν με τη 12χρονη

Κυ, 23 Οκτ 2022 23:55 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση μαστροπείας και βιασμού 12χρονης στα Σεπόλια. Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία για τον εφιάλτη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι στα χέρια των βιαστών του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο στρέφονται στις συνομιλίες και τα προφίλ 212 χρηστών της διαδικτυακής εφαρμογής blindchat, με τους οποίους αντάλλαζε μηνύματα ο Ηλίας Μίχος υποδυόμενος τη 12χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Real News», οι άνθρωποι που έστειλαν τουλάχιστον ένα μήνυμα είναι στην πλειοψηφία τους κάτω των 45 ετών. Ωστόσο, ανάμεσα τους υπάρχουν άτομα ηλικίας 60 ετών, ενώ οι νεότεροι είναι 20 ετών.

Ο πίνακας από την εφημερίδα «Real News» αποκαλύπτει το αρχικό γράμμα του ψευδώνυμου που χρησιμοποιούσαν την διαδικτυακή εφαρμογή.
Η αστυνομία γνωρίζει πλέον την ηλεκτρονική ταυτότητα των υπολογιστών ή άλλων συσκευών (IP) και των 212 χρηστών της εφαρμογής. Παράλληλα, έχουν τα e-mails, και τα ψευδώνυμα (usernames) που χρησιμοποιούσαν, ενώ πέντε χρήστες είχαν καταχωρημένο και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους.

Όπως προκύπτει από τα προφίλ που είχαν στην εφαρμογή, δήλωναν μηχανικοί, σεφ, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι σε ΜΜΕ και δικηγόροι. Οι περισσότεροι, όταν αντιλήφθηκαν ότι μιλούσαν με κορίτσι 12 ετών, διέκοψαν τις συνομιλίες, αλλά η Αστυνομία έχει στη λίστα της και αυτούς που δεν διέκοψαν αλλά αντάλλαξαν αριθμό τηλεφώνου, επικοινώνησαν μέσω viber ή what’sApp και πήγαν στο ραντεβού με την ανήλικη.

Η ανήλικη έχει καταθέσει ότι βιάστηκε μέσα σε αυτοκίνητο από συνολικά 11 άτομα. Τα τέσσερα έχουν ήδη εντοπιστεί, συνεπώς αναζητούνται άλλοι επτά βιαστές του παιδιού.

«Αστυνομικοί 12χρονη γνωρίζουν. Διάφορα μιλούσαν Σεπόλια: τους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Έρχεται” νέο Market Pass – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Κυ, 9 Αυγ 2026 17:59
Πότε είναι οι επόμενες αργίες και τριήμερα του 2026
Κυ, 9 Αυγ 2026 17:57
10 – 16 Αυγούστου: Σε αυτά τα 3 ζώδια το Σύμπαν φέρνει τύχη – Κλείνουν παλιά τεφτέρια και τους αντιμετωπίζουν ανατροπές
Κυ, 9 Αυγ 2026 13:11
Έκτακτο – Λουτράκι: Πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και τον περίμενε μία τραγική στιγμή
Κυ, 9 Αυγ 2026 12:34
Εσείς γνωρίζετε αυτό το έξυπνο κόλπο με την κατάψυξη, πριν φύγετε για διακοπές
Κυ, 9 Αυγ 2026 11:51
Σοκ σε ελληνικό νησί: Σε τι κοινωνία ζούμε; Φρικιαστική υπόθεση με 15χρονο
Κυ, 9 Αυγ 2026 09:53
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.