Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Νέα τραγωδία στον ΠΑΟΚ! Oπαδός όταν έμαθε για την τραγωδία στη Ρουμανία, με τα νεκρά παιδιά…

Τρ, 27 Ιαν 2026 23:10

Έκτακτο – Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη! – Βρέθηκαν νεκρές στο υπόγειο 52χρονου η Μαρία Α. και μία…

Τρ, 27 Ιαν 2026 22:22

Ρουμανία: Η μοιραία σύμπτωση στο πολύνεκρο τροχαίο με Έλληνες φιλάθλους του ΠΑΟΚ – Οι πρώτες εικόνες από τους Έλληνες τραυματίες (Βίντεο σοκ)

Τρ, 27 Ιαν 2026 21:17
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σέρρες-Κορωνοιός:Θλιβερή οικογενειακή ιστορία.Έφυγε πατέρας αφήνοντας πίσω του ένα 6χρονο παιδάκι.

Κυ, 2 Ιαν 2022 16:52 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Κάθε μέρα και μια θλιβερή οικογενειακή ιστορία με φόντο τον κορωνοϊο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στις Σέρρες έφυγε από επιπλοκές του ιού ένας 41χρονος αστυνομικός, ο οποίος φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αφήνοντας πίσω του ένα παιδάκι.

 

«Καλός, εργατικός, υπέροχος πατέρας»: Έτσι περιγράφουν με «κόμπο» στο λαιμό οι συνάδελφοι του, τον 41χρονο αστυνομικό από τις Σέρρες. Πάλεψε για μέρες στην εντατική του νοσοκομείου Σερρών αλλά δεν τα κατάφερε.

 

«Είχε αλλεργικό άσθμα. Εμείς του λέγαμε μέχρι τελευταία πριν νοσήσει, να κάνει το εμβόλιο. Εκείνος φοβόταν να το κάνει. Τελευταία που μπήκε στο νοσοκομείο και ήταν με οξυγόνο είπε: «παιδιά μόλις τελειώσει όλο αυτό θα πάω να κάνω το εμβόλιο γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα», αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ήταν ένας πολύ καλός συνάδελφος, εργατικός, φιλότιμος» δήλωσε στο Star o Πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Σερρών».

 

Ο άτυχος άντρας άφησε πίσω του ένα κοριτσάκι 6 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, κόλλησε από την κόρη του και έδωσε μάχη δύο εβδομάδες για να κρατηθεί στη ζωή.

 

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από κορωνοϊό στις Σέρρες
Ξεκληρίστηκε οικογένεια από κορωνοϊό: Νεκροί οι γονείς και η κόρη

 

Στον Μαυρόλοφο, ένα μικρό χωριό των Σερρών, μέχρι στιγμής έχουν φύγει από κορωνοϊό 7 άνθρωποι, οι οποίοι ήταν όλοι ανεμβολίαστοι. Στο Μύρκινο, άλλο ένα χωριουδάκι του νομού, ξεκληρίστηκε οικογένεια ανεμβολίαστων πριν από λίγες ημέρες, με τους γονείς και την κόρη να πεθαίνουν μέσα σε λίγες μέρες. Η μαύρη λίστα των νεκρών από κορωνοϊό στις Σέρρες, μεγαλώνει συνεχώς, ενώ τα κρούσματα πληθαίνουν. Το ποσοστό των εμβολιασμένων φτάνει το 53,7%.

 

Καρδίτσα: Πέθανε ανεμβολίαστη μητέρα δύο παιδιών

Στην Καρδίτσα μια μητέρα δύο παιδιών νικήθηκε από τον κορωνοϊό στα 46 της χρόνια. Ήταν ανεμβολίαστη και εργαζόταν το τελευταίο διάστημα ως σεκιούριτι στο νοσοκομείο Τρικάλων.

6χρονο αφήνοντας Διάφορα ιστορία.Έφυγε Οικογενειακή Παιδάκι πατέρας πίσω Σέρρες-Κορωνοιός:Θλιβερή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα τραγωδία στον ΠΑΟΚ! Oπαδός όταν έμαθε για την τραγωδία στη Ρουμανία, με τα νεκρά παιδιά…
Τρ, 27 Ιαν 2026 23:10
Έκτακτο – Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη! – Βρέθηκαν νεκρές στο υπόγειο 52χρονου η Μαρία Α. και μία…
Τρ, 27 Ιαν 2026 22:22
Ρουμανία: Η μοιραία σύμπτωση στο πολύνεκρο τροχαίο με Έλληνες φιλάθλους του ΠΑΟΚ – Οι πρώτες εικόνες από τους Έλληνες τραυματίες (Βίντεο σοκ)
Τρ, 27 Ιαν 2026 21:17
Σοκάρει η τραγωδία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία – Από πού είναι τα νεαρά ελληνόπουλα, που βρήκαν φρικτό θάνατο; (Βίντεο σοκ)
Τρ, 27 Ιαν 2026 17:52
Έκτακτο – Ανείπωτη τραγωδία με οπαδούς του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό
Τρ, 27 Ιαν 2026 15:21
Βιολάντα: “Λύγισε” το πανελληνίο με όσα είπε ο σύζυγος της νεκρής Βασιλικής – Τα είπε όλα με 5 λέξεις!
Τρ, 27 Ιαν 2026 14:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.