Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καλαμάτα: Σοκαριστικό περιστατικό με πρώην ζευγάρι – Η απειλή στο τηλέφωνο που έγινε πράξη

Τε, 23 Σεπ 2026 19:26

Έκτακτο – Ελλάδα: Άνδρας οπλισμένος κρατά τη σύζυγό του όμηρο

Τε, 23 Σεπ 2026 19:22

Μαζωνάκης: Ποια γιατρό νοσοκομείου πήραν τηλέφωνο, όταν δεν μπορούσαν να ξυπνήσουν τον Γιώργο;

Τε, 23 Σεπ 2026 17:35
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σκάνδαλο στο Σουφλί:Φαρμακοποιός συνελήφθη γιατί μοίραζε πλαστά πιστοποιητικά rapid- test σε ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους.

Πε, 25 Νοέ 2021 11:45 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αλεξανδρούπολη και το Σουφλί μετά τη σύλληψη φαρμακοποιού μετά από καταγγελία πώς μοίραζε πλαστά πιστοποιητικά αρνητικών και θετικών rapid- test, σε ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους.

 

Μάλιστα, με τη συγκεκριμένη υπόθεση ασχολείται και η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. , αφού στην απάτη ενδεχομένως συμμετείχαν ανεμβολίαστοι αστυνομικοί και στρατιωτικοί, οι οποίοι έκαναν rapid test στο φαρμακείο του συγκεκριμένου φαρμακοποιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε την παρακολούθηση του φαρμακείου που δεν βρίσκεται πάντως μέσα στην πόλη του Σουφλίου, μετά από καταγγελίες.

 

Διαπίστωσε ότι ο φαρμακοποιός “περνούσε” στο ειδικό σύστημα του ΗΔΙΚΑ αποτελέσματα rapid test κορονοϊού ως αρνητικά, ενώ οι υπάλληλοι που αναφέρονταν δεν είχαν υποβληθεί σε αυτά. Προφανώς κατόπιν συνεννόησης μαζί τους, ώστε να τα επιδεικνύουν στον χώρο εργασίας τους, επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί ή δεν είχαν νοσήσει ώστε να έχουν τέτοιο πιστοποιητικό να τους καλύπτει.

 

Επειδή όμως τα πιστοποιητικά αυτά αφορούσαν και δημοσίους υπαλλήλους που ανήκουν σε ειδικές υπηρεσίες, μπορεί να ήταν δηλαδή αστυνομικοί ή στρατιωτικοί, ειδοποιήθηκε το Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ στην Θεσσαλονίκη και την Τετάρτη έφτασαν στελέχη του στο Σουφλί, συνέλαβαν τον φαρμακοποιό και ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό όσων έχουν επίσης ευθύνη.

Παράλληλα εξετάζεται αν υπάρχουν και περιπτώσεις που ΨΕΥΔΩΣ δηλώθηκαν θετικά rapid test, προκειμένου στη συνέχεια να λάβουν πιστοποιητικό ότι νόσησαν αυτοί που αναφέρονταν και να έχουν πρόσβαση σε χώρους που κανονικά απαγορεύεται.

-Συνελήφθη Γιατί δημόσιους Διάφορα ιδιωτικούς μοίραζε Πιστοποιητικά πλαστά Σκάνδαλο Σουφλί:Φαρμακοποιός υπαλλήλους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καλαμάτα: Σοκαριστικό περιστατικό με πρώην ζευγάρι – Η απειλή στο τηλέφωνο που έγινε πράξη
Τε, 23 Σεπ 2026 19:26
Έκτακτο – Ελλάδα: Άνδρας οπλισμένος κρατά τη σύζυγό του όμηρο
Τε, 23 Σεπ 2026 19:22
Μαζωνάκης: Ποια γιατρό νοσοκομείου πήραν τηλέφωνο, όταν δεν μπορούσαν να ξυπνήσουν τον Γιώργο;
Τε, 23 Σεπ 2026 17:35
Ανατροπές και δοκιμασίες για 3 ζώδια – Αυτό το φθινόπωρο θα είναι διαφορετικό – Το Σύμπαν στέλνει ένα μήνυμα
Τε, 23 Σεπ 2026 14:17
Μαζωνάκης: Αυτά είναι τα μηνύματα που αντάλλαξαν η γιατρός και ο υπνοθεραπευτής, όταν ο Γιώργος είχε πεθάνει
Τε, 23 Σεπ 2026 13:56
“Έρχεται” νέο κύμα κακοκαιρίας με μεγάλη δυναμική – Τι να περιμένει η Αττική
Τε, 23 Σεπ 2026 10:57
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.