Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτό το ζώδιο σας τα “φοράει” σίγουρα, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Σα, 21 Φεβ 2026 13:09

Θρίλερ σε εξέλιξη στη Λακωνία! Ο Έλληνας κροίσος που εξαφανίστηκε και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – “Θείε… θείε”

Σα, 21 Φεβ 2026 11:33

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Φτωχότερη η ελληνική μουσική! Πέθανε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της…

Πα, 20 Φεβ 2026 23:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοφία Αλιμπέρτη:Γιατί αποφάσισε να χτυπήσει άνθρωπο έξω από το σπίτι της για να μάθει τα στοιχεία του.

Τε, 5 Οκτ 2022 14:42 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Σοφία Αλιμπέρτη έδωσε μια συνέντευξη ποταμό στην Φαίη Σκορδά για το «Πρωινό μας» στην οποία αναφέρθηκε στα πάντα. Στη σχέση της με τον Πάριο, τη δουλειά της, τα παιδιά της, το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση και την Πάρο.

Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα που είπε αναφέρθηκε και στη σχέση της με την δημοσιότητα και δη τους παπαράτσι που την βασάνισαν για πολλά χρόνια σε σημείο να πει «φτάνει». «Είπα σταματάω την τηλεόραση γιατί θέλω να ζήσω. Δεν μπορούσες να πας σε μια παραλία να ξεβρακωθείς. Ήταν οι παπαράτσι στο θάμνο» εξήγησε.

Και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη μάλλον το 2006, τότε που οι μετοχές της βρίσκονταν στα ύψη και η μεταγραφή της εν μία νυκτί από τον Alpha, όπου παρουσίαζε το «Αυτό μας έλειπε» το σαββατοκύριακο με τον Θανάση Πάτρα, στον ΑΝΤ1, είχε πάρει διαστάσεις τηλεοπτικο-δικαστικού θρίλερ.

«Ειδικά τότε με την περιβόητη μεταγραφή γινόταν της τρελής. Τα παιδιά τότε φοβήθηκαν λίγο γιατί δεν ήξεραν ποιος ήταν έξω από το σπίτι, ο οποίος παρακολουθούσε το σπίτι πάνω από ένα μήνα. Δεν ξέρω τι περίμεναν. Να βγω εγώ με κάποιον; Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο καθένας.

Αλλά έγινε αυτό και την ψιλοακούσαμε όλοι μας. Γιατί ζούσα μόνη μαζί τους. Πήρα την αστυνομία, πήρα από εδώ, πήρα από κει. Τίποτα.

Μια μέρα τον πετυχαίνω κι επειδή η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει κάτι αποφάσισα να τον χτυπήσω με το αυτοκίνητο για να έρθει η αστυνομία και να μάθω τα στοιχεία του. Ήμουν απεγνωσμένη. Ένα μήνα να ζεις με αυτόν τον φόβο. Να μην ξέρεις ποιος είναι έξω από το σπίτι σου.

Δεν τον χτύπησα όμως. Τη γλίτωσε. Δεν τον πρόλαβα» είπε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Αλιμπέρτη:Γιατί άνθρωπο αποφάσισε» Διάφορα μάθει Σοφία σπίτι στοιχεία χτυπήσει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό το ζώδιο σας τα “φοράει” σίγουρα, σύμφωνα με τους αστρολόγους
Σα, 21 Φεβ 2026 13:09
Θρίλερ σε εξέλιξη στη Λακωνία! Ο Έλληνας κροίσος που εξαφανίστηκε και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – “Θείε… θείε”
Σα, 21 Φεβ 2026 11:33
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Φτωχότερη η ελληνική μουσική! Πέθανε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της…
Πα, 20 Φεβ 2026 23:38
Δεν χρειάζεται να ανησυχούν! Aυτά τα 3 ζώδια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ευνοούνται από το σύμπαν!
Πα, 20 Φεβ 2026 22:25
Ηλεία: “Φώναζε “μαμά, μπαμπά”, όταν την έσερνε στο χωράφι” – Ανατριχιαστικά όσα έγιναν στην 11χρονη…
Πα, 20 Φεβ 2026 22:18
Έρχεται το 1ο κατάστημα από πασίγνωστή αλυσίδα ρούχων στην Ελλάδα!
Πα, 20 Φεβ 2026 22:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.