Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θες αξέχαστο σ@@; Αυτά τα 3 ζώδια πρέπει να … κυνηγήσεις

Τε, 19 Νοέ 2025 00:27

Θρίλερ με 18χρονη! Η καμαριέρα βρήκε κάτω από το κρεβάτι…

Τρ, 18 Νοέ 2025 21:56

Αθήνα: Θρήνος για τη 40χρονη! Σε σοκ η οικογένειά της! Πήρε άδεια, έμεινε στο σπίτι και…

Τρ, 18 Νοέ 2025 21:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοφία Παυλίδου: Νόσησε από κορωνοϊό μετά την αποχώρησή της από την «Φάρμα»

Κυ, 4 Απρ 2021 21:06 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Σοφία Παυλίδου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από την «Φάρμα» πριν από λίγες ημέρες.

Μάλιστα κατά την παραμονή της στο ριάλιτι περιπέτειας, η ηθοποιός είχε καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο για τον χαρακτήρα της όσο και για την αγωνιστικότητά της.

Ωστόσο η ίδια αποφάσισε να επιστρέψει στην οικογένεια της και το μεσημέρι της Κυριακής έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, περιγράφοντας την εμπειρία της στην «Φάρμα», ενώ αποκάλυψε πως μετά την έξοδο της από το παιχνίδι νόσησε από κορωνοϊό.

«Χαθήκαμε για λίγο γιατί έκανα ένα υπέροχο ταξίδι στην Φάρμα, σε αυτή την πολύ όμορφη τοποθεσία, σε ένα πάρα πολύ ωραίο αγροτικό σπίτι. Για εμένα ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα σας. Να σας πω ότι στην υγεία μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, πριν μπω έκανα ένα πολύ μεγάλο check up και μετά από κάποιες αρρυθμίες χρειάστηκε να βάλω halter. Μετά τον αγώνα ασυλίας εκεί έπαθα έναν πανικό και νομίζω ότι χρειάζεται να γνωρίζουμε τα όριά μας, έτσι επέστρεψα στο σπίτι μου. Έκατσα κλεισμένη μέσα για να μην καταλάβετε ότι έφυγα πριν παιχτεί το επεισόδιο, όμως με επισκέφθηκε ένας φίλος μου ο οποίος, μετά από 2 ημέρες με ενημέρωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Την άλλη ημέρα έκανα το τεστ και βγήκα θετική στον covid, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν είναι ταμπού, είχα πονοκέφαλους, πόνους στα κόκαλα και λίγο πυρετό. Έκατσα άλλες δύο εβδομάδες στο σπίτι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Παυλίδου.

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θες αξέχαστο σ@@; Αυτά τα 3 ζώδια πρέπει να … κυνηγήσεις
Τε, 19 Νοέ 2025 00:27
Θρίλερ με 18χρονη! Η καμαριέρα βρήκε κάτω από το κρεβάτι…
Τρ, 18 Νοέ 2025 21:56
Αθήνα: Θρήνος για τη 40χρονη! Σε σοκ η οικογένειά της! Πήρε άδεια, έμεινε στο σπίτι και…
Τρ, 18 Νοέ 2025 21:46
Οι τελευταίες στιγμές του ζευγαριού και των παιδιών του, μετά το φαγητό που τους δηλητηρίασε – Το κοριτσάκι…(Βίντεο)
Τρ, 18 Νοέ 2025 18:24
Θλίψη στον πολιτικό κόσμο! Πέθανε ο Φλαμπουράρης
Τρ, 18 Νοέ 2025 15:20
Ν. Κόσμο: Ανατροπή με τον θάνατο του 58χρονου – Τι ανακάλυψαν οι Αρχές; (Βίντεο ντοκουμέντο)
Τρ, 18 Νοέ 2025 14:16
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.