Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο: Θρίλερ στον αέρα – Φωτιά σε κινητήρα αεροσκάφους που πετούσε για ελληνικό νησί

Κυ, 30 Αυγ 2026 15:01

Αύγουστος: Το Σύμπαν τεστάρει 3 ζώδια – Δύσκολες αλήθειες έρχονται στο “φως”

Κυ, 30 Αυγ 2026 11:04

Ελλάδα: Σοκ μετά από καταγγελία για ιερέα – γιατρό

Κυ, 30 Αυγ 2026 11:00
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ και αnατριχίλα – Γυναίκα έπαιζε κpυφτό με τον φίλο της και τον άφnσε μέσα σε… – “Δεν μποpώ να…”

Κυ, 27 Οκτ 2024 18:47 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Την Παρασκευή, οι δικαστικές αρχές της Φλόριντα καταδίκασαν τη 47χρονη Σάρα Μπουν για ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού, κατηγορώντας την για τον θάνατο του 42χρονου συντρόφου της, Χόρχε Τόρες Τζούνιορ, ο οποίος έχασε τη ζωή του από ασφυξία μέσα σε μια βαλίτσα.

Το περιστατικό συνέβη καθώς το ζευγάρι, υπό την επήρεια αλκοόλ, έπαιζε κρυφτό, και η Μπουν τον άφησε κλειδωμένο στη βαλίτσα ενώ ανέβηκε στον πάνω όροφο και αποκοιμήθηκε.

Η καταδίκη ανακοινώθηκε από τον Εισαγγελέα Άντριου Μπέιν, ο οποίος χαρακτήρισε το συμβάν «μια φρικτή δολοφονία» και τόνισε ότι η καταδίκη της Μπουν αποτελεί απόδοση δικαιοσύνης.

Ο δικηγόρος της Μπουν, Τζέιμς Όουενς, υποστήριξε ότι η εντολέας του, η οποία πάσχει από το «σύνδρομο κακοποιημένης συζύγου», αιφνιδιάστηκε από την απόφαση, πιστεύοντας πως η υπεράσπιση θα είχε πείσει τους ενόρκους.

Η Μπουν κατέθεσε ότι το βράδυ της 23ης Φεβρουαρίου 2020, ο Τόρες πρότεινε να παίξουν κρυφτό και μπήκε οικειοθελώς σε μια μεγάλη βαλίτσα για «αστείο». Ωστόσο, εκείνη τον κλείδωσε για να του «δώσει ένα μάθημα» λόγω της κακοποιητικής του συμπεριφοράς.

Καθώς ο Τόρες άρχισε να δυσκολεύεται στην αναπνοή και την παρακαλούσε να τον απελευθερώσει, η Μπουν όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά τον ειρωνευόταν, όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε η ίδια. Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι ο Τόρες την απείλησε, λέγοντας πως θα την «τελείωνε» αν έβγαινε από τη βαλίτσα, γεγονός που την έκανε να τον αφήσει παγιδευμένο και να αποσυρθεί στον πάνω όροφο, όπου αποκοιμήθηκε.

Όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί και κατέβηκε, βρήκε τον Τόρες νεκρό. Κατά τη διάρκεια της δίκης, οι εισαγγελείς αμφισβήτησαν τους ισχυρισμούς της και πρότειναν ότι η Μπουν ίσως έσπρωξε τη βαλίτσα με τον Τόρες μέσα ώστε να πέσει από τις σκάλες.

Η ανακοίνωση της ποινής της Μπουν έχει οριστεί για τις 2 Δεκεμβρίου, με τη γυναίκα να αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο ισόβιας κάθειρξης.

– “Δεν blog ανατριχίλα άφnσε γυναίκα Διεθνή έπαιζε κpυφτό και με μέσα μποpώ να…” σε Σοκ της τον φίλο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο: Θρίλερ στον αέρα – Φωτιά σε κινητήρα αεροσκάφους που πετούσε για ελληνικό νησί
Κυ, 30 Αυγ 2026 15:01
Αύγουστος: Το Σύμπαν τεστάρει 3 ζώδια – Δύσκολες αλήθειες έρχονται στο “φως”
Κυ, 30 Αυγ 2026 11:04
Ελλάδα: Σοκ μετά από καταγγελία για ιερέα – γιατρό
Κυ, 30 Αυγ 2026 11:00
30 Αυγούστου: Δύο ζώδια έχουν την τιμητική τους – Μία απρόσμενη γνωριμία ίσως σας σημαδέψει
Σα, 29 Αυγ 2026 23:13
Αθήνα: 16χρονη πήγε να παραλάβει τη νέα της ταυτότητα αλλά τη συνέχεια δεν την περίμενε κανείς
Σα, 29 Αυγ 2026 23:04
“Έρχονται” καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Από ποιες περιοχές θα κάνουν πέρασμα
Σα, 29 Αυγ 2026 18:37
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.