Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλη ανησυχία σε αυτές τις ελληνικές πολυσύχναστες παραλίες – Οι λουόμενοι βγαίνουν από τη θάλασσα με πληγές και…(Βίντεο)

Κυ, 6 Ιούλ 2025 22:50

Τα ζώδια που ερωτεύονται πάντα τους “λάθος” ανθρώπους

Κυ, 6 Ιούλ 2025 22:25

Λευκάδα: Ποια είναι η άτυχη 24χρονη που μόλις της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της κατέρρευσε και δίνει μάχη για τη ζωή της

Κυ, 6 Ιούλ 2025 21:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ: Πάνω από 3.500 κρούσματα αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα

Τρ, 23 Μαρ 2021 13:44 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Καλπάζει η πανδημία του κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερα από 3.500 κρούσματα.

Μάλιστα, νωρίτερα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας κατά την επίσκεψή του στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε ότι σήμερα θα υπάρχει μεγάλη αύξηση κρουσμάτων σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες με υπομονή και θέληση και υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας, ενότητας και κοινής προσπάθειας.

Ειδικότερα, τόνισε ότι «τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας καλούμαστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί και θα ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία». Μάλιστα, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «φέτος θα κάνουμε Πάσχα καλύτερο από πέρυσι και λίγο μετά θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Αρκεί να έχουμε υπομονή και θέληση για αγώνα και προσπάθεια και να μην παρασυρόμαστε από τα εύκολα διλήμματα και τα εύκολα μηνύματα».

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, αφού εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη, ανέφερε ότι «οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες» και σημείωσε ότι «θα συνεχίσουμε και τις επόμενες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων. Χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων». Ευχαρίστησε, επίσης, την Εκκλησία «για τη συμπαράσταση και την υποστήριξη που έχει δείξει σε όλη αυτήν τη δύσκολη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό».

Σημειώνεται ότι η Κυριακή και η Δευτέρα, έτσι και αλλιώς δεν θεωρούνται ενδεικτικές ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων που ανακοινώνονται, λόγω του Σαββατοκύριακου καθώς πραγματοποιούνται λιγότερα τεστ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.707 νέα κρούσματα στη χώρα, 69 θανάτους, ενώ 681 συμπολίτες μας νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι.
Λιανεμπόριο: Προς αρχές Απριλίου το άνοιγμα

Με αυτά τα δεδομένα, αδύνατο μοιάζει το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 29 Μαρτίου με βάση τα τελευταία δεδομένα για τον κορωνοϊό, καθώς τόσο η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας μας, όσο και η πίεση στα νοσοκομεία -ειδικά της Αττικής- δεν αφήνουν περιθώρια για χαλάρωση των μέτρων.

Οπως φαίνεται, το σταδιακό άνοιγμα του λιανεμπορίου θα εξεταστεί από τις αρχές Απριλίου -μάλιστα, στο κυβερνητικό στρατόπεδο αποφεύγουν να μιλούν για ημερομηνίες, καθώς όλα θα κριθούν από την επιδημιολογική εικόνα.

Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει πως η παράταση στο άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων θα «σπρώξει» για αργότερα και το άνοιγμα σχολείων και φυσικά της εστίασης. Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση στο θέμα των σχολείων έχει θέσει ως προτεραιότητα το άνοιγμα των λυκείων, ενώ σε ό,τι αφορά την εστίαση η πρόθεση είναι να επαναλειτουργήσει με πολύ αυστηρά μέτρα προστασίας πριν από το Πάσχα.

πηγή iefimerida

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη ανησυχία σε αυτές τις ελληνικές πολυσύχναστες παραλίες – Οι λουόμενοι βγαίνουν από τη θάλασσα με πληγές και…(Βίντεο)
Κυ, 6 Ιούλ 2025 22:50
Τα ζώδια που ερωτεύονται πάντα τους “λάθος” ανθρώπους
Κυ, 6 Ιούλ 2025 22:25
Λευκάδα: Ποια είναι η άτυχη 24χρονη που μόλις της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της κατέρρευσε και δίνει μάχη για τη ζωή της
Κυ, 6 Ιούλ 2025 21:41
Ανακαλείται γνωστό λικέρ από την ελληνική αγορά – Είναι το…
Κυ, 6 Ιούλ 2025 18:56
Αγρίνιο: Αυτός είναι ο άτυχος Θανάσης! Σκηνές τραγωδίας στο νοσοκομείο – Τα γενέθλια, η 17χρονη και η μοιραία σύμπτωση
Κυ, 6 Ιούλ 2025 17:32
Παράγγελνε κάθε μέρα από πασίγνωστη εταιρεία πίτσας, για 7 χρόνια – Όταν σταμάτησε, του…
Κυ, 6 Ιούλ 2025 17:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.