Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών – Ήταν γιος της…

Δε, 16 Ιούν 2025 14:09

Έρχεται ανατροπή με τον καιρό τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα – Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί

Δε, 16 Ιούν 2025 13:26

Θεσσαλονίκη: Νοίκιασε διαμέρισμα Airbnb, αλλά στο μπαλκόνι του διπλανού έκρυβε…

Δε, 16 Ιούν 2025 10:42
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ στην Εύβοια: 13χρονος έτρωγε σουβλάκι και ο φίλος του…

Σα, 15 Ιούν 2024 18:12 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένα 13χρονο παιδί στην Εύβοια, που είχε παρακολουθήσει σεμινάρια για πρώτες βοήθειες, έσωσε τη ζωή του φίλου του, ο οποίος κινδύνευσε να πνιγεί από σουβλάκι, καθώς μία μεγάλη μπουκιά του είχε φράξει τον αεραγωγό.

Η παρέα των ανηλίκων είχε πάει στο Κάραβο για να φάει σουβλάκια. Το παιδί από το Αλιβέρι κατάπιε μια μεγάλη μπουκιά με αποτέλεσμα να φράξει το αναπνευστικό του σύστημα και να νοιώσει ότι πνίγεται. Δεν μπορούσε να μιλήσει και το πρόσωπο του κοκκίνισε. Έκανε νοήματα στην παρέα του, πως πνιγόταν.

Για καλή του τύχη στην παρέα βρισκόταν ένας συμμαθητής του που είχε λάβει μαθήματα διάσωσης από την εθελοντική ομάδα του Αλιβερίου SAR 312, η οποία εκτός από την παρουσία της σε φωτιές, πλημμύρες και κάθε φυσική καταστροφή όπου συνδράμει τις Αρχές, παράλληλα γυρίζει σε όλα τα σχολεία και παραδίδει μαθήματα πρώτων βοηθειών.

Έτσι λοιπόν όταν ο 13χρονος έβαλε στο στόμα μια μεγάλη μπουκιά με αποτέλεσμα να του φράξει τον αεραγωγό και να μην μπορεί να πάρει ανάσα, αμέσως ο φίλος του, μόλις αντιλήφθηκε το γεγονός έτρεξε κοντά του και κάνοντας τον χειρισμό Heimlich (κοιλιακές ωθήσεις) που είχε παρακολουθήσει από την Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας – Rescue Team 312, κατάφερε να σώσει τον φίλο του.

Ο πατέρας του μικρού διασώστη γεμάτος περηφάνια για τον μικρό του γιο έστειλε μήνυμα στον Νίκο Αποστόλου, υπεύθυνο της Ομάδας διάσωσης, ο oποίος με τη σειρά του το κοινοποίησε στα social media αισθανόμενος και εκείνος υπερήφανος για την δουλειά που γίνεται στα σχολεία σε συνεργασία με την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

13χρονος» Διάφορα Έτρωγε Εύβοια: και Σοκ σουβλάκι στην του… φίλος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών – Ήταν γιος της…
Δε, 16 Ιούν 2025 14:09
Έρχεται ανατροπή με τον καιρό τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα – Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί
Δε, 16 Ιούν 2025 13:26
Θεσσαλονίκη: Νοίκιασε διαμέρισμα Airbnb, αλλά στο μπαλκόνι του διπλανού έκρυβε…
Δε, 16 Ιούν 2025 10:42
Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας -Έφτασε η στιγμή που θα πλησιάσουν τα όνειρά τους
Δε, 16 Ιούν 2025 09:51
Πώς ένα παιδικό πάρτι στη Ρόδο κατέληξε σε τραγωδία: Πώς βρήκε φρικτό θάνατο;
Δε, 16 Ιούν 2025 09:29
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας, μετά από…
Δε, 16 Ιούν 2025 00:08
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.