Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Οδηγός έκανε αυτήν την παράβαση και θα πληρώσει πρόστιμο 4.000 ευρώ – Γιατί έχασε και το δίπλωμα για 8 χρόνια

Κυ, 30 Αυγ 2026 23:26

31 Αυγούστου: 2 ζώδια κάνουν ξεκαθαρίσματα και ξεμπλοκάρουν καταστάσεις στη ζωή τους

Κυ, 30 Αυγ 2026 23:15

Αθήνα: Τα πρώτα λόγια της μητέρας που βρέθηκε φρικιαστικό εύρημα στη βαλίτσα της – Τραγικό…

Κυ, 30 Αυγ 2026 23:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ στην Ιταλία από τον θάνατο 16χρονης.Έπεσε το κινητό της…

Πε, 4 Μάι 2023 23:31 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Τραγωδία στο Μοντεφαλτσιόνε της Ιταλίας, καθώς ένα 16χρονο κορίτσι η Maria Antonietta, έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο στην μπανιέρα.

Τις αρμόδιες αρχές ενημέρωσε η φίλη της με την οποία μιλούσε. Οι συμμαθητές της έχουν συgκλονισθεί και αποκάλυψαν το όνειρό της: “Ήθελε να γίνει σεφ”, είπαν χαρακτηριστικά.

Το χέρι της είναι καμένο από την ηλεκτροπληξία, όπως αναφέρει η Corriere de la Serra. Είναι μια από τις λεπτομέρειες που αναδεικνύονται στην τραγωδία της Maria Antonietta Cutillo, του 16χρονου κοριτσιού που έπαθε ηλεκτροπληξία στην μπανιέρα του σπιτιού της ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο, το οποίο συγχρόνως φόρτιζε.

Η έφηβη, που ήταν μοναχοπαίδι, φόρτιζε το κινητό της το οποίο μάλλον της γλίστρησε από το χέρι και προκλήθηκε βραχυκύκλωμα αφού έπεσε στο νερό.

Η κοπέλα ούρλιαξε, η φίλη της ανησύχησε και σήμανε συναγερμό στις Αρχές.

Όταν οι γονείς επέστρεψαν στο σπίτι, αντίκρυσαν την κόρη τους νεκρή. Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Moscati στο Avellino για νεκροψία. Η είδηση ​​προκάλεσε αναστάτωση στη μικρή πόλη Irpinia, όπου η οικογένεια του θύματος είναι γνωστή καθώς ο πατέρας διατηρεί εμπορική επιχείρηση.

Ήθελε να γίνει σεφ
“Ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι, φιλομαθής και γεμάτη ανθρωπιά”, λέει στην Ansa η Assunta Muollo, καθηγήτρια μαθηματικών, συγκρατώντας τα δάκρυά της, η οποία θυμάται το όνειρο της Antonietta: “Η φιλοδοξία της ήταν να γίνει καλή μαγείρισσα και είχε ήδη αποφασίσει να επιλέξει κατεύθυνση τροφίμων και κρασιού τα επόμενα τρία χρόνια. Η ίδια αστειευόταν ότι φιλοδοξούσε να γίνει διάσημη σεφ. Σε αυτή τη στιγμή του ανείπωτου πόνου και της απόλυτης απόγνωσης, συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια”.

Ένα “κορίτσι που όλοι θα ήθελαν για κόρη”, λένε στο χωριό, ενθυμούμενοι ότι η Antonietta δούλευε συχνά στο κρεοπωλείο που διευθύνει ο πατέρας της στο Manocalzati, μια πόλη λίγα χιλιόμετρα από το Montefalcione.

16χρονης.Έπεσε από Διεθνή θάνατό Ιταλία: κινητό Σοκ στην της….. το τον

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Οδηγός έκανε αυτήν την παράβαση και θα πληρώσει πρόστιμο 4.000 ευρώ – Γιατί έχασε και το δίπλωμα για 8 χρόνια
Κυ, 30 Αυγ 2026 23:26
31 Αυγούστου: 2 ζώδια κάνουν ξεκαθαρίσματα και ξεμπλοκάρουν καταστάσεις στη ζωή τους
Κυ, 30 Αυγ 2026 23:15
Αθήνα: Τα πρώτα λόγια της μητέρας που βρέθηκε φρικιαστικό εύρημα στη βαλίτσα της – Τραγικό…
Κυ, 30 Αυγ 2026 23:07
Αθήνα: Φρικιαστικό εύρημα σε βαλίτσες οικογένειας μέσα σε Air Bnb
Κυ, 30 Αυγ 2026 21:51
Έκτακτο – Τραγικός θάνατος για 11χρονο κοριτσάκι έκανε διακοπές
Κυ, 30 Αυγ 2026 16:38
Η νέα εβδομάδα φέρνει μεγάλη εύνοια στα οικονομικά 4 ζωδίων
Κυ, 30 Αυγ 2026 16:36
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.