Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σάλος με την ανάρτηση της Αφροδίτης Μάνου για τον νεκρό Μαζωνάκη

Δε, 14 Σεπ 2026 22:30

Συντάξεις Οκτώβριος: «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες πληρωμών – Ποιοι πάνε πρώτοι στα ΑΤΜ

Δε, 14 Σεπ 2026 22:21

15/9: 3 ζώδια θα δουν έντονα μία αλλαγή – “Έρχεται” μια απάντηση που αλλάζει δεδομένα

Δε, 14 Σεπ 2026 22:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ στην Ιταλία: Μητέρα δύο παιδιών έβαζε αποσκευές σε τελεφερίκ όταν…

Κυ, 7 Ιούλ 2024 20:51 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η Margerita Lega ήταν για διακοπές στην Calasca Castiglione, στην κοιλάδα Anzasca που βρίσκεται στις ιταλικές Άλπεις, όταν τα ρούχα της πιάστηκαν σε ένα τελεφερίκ την Πέμπτη (04.07.2024) στις 11 το πρωί. Η 41χρονη, με καταγωγή από το Τρεντίνο της Ιταλίας, φόρτωνε αποσκευές σε ένα μικρό τελεφερίκ που μεταφέρει αποσκευές και αντικείμενα αλλά όχι ανθρώπους, όταν αυτό την «έπιασε».

Το μικρό τελεφερίκ έσυρε την άτυχη γυναίκα ως στην άκρη ενός γκρεμού όταν ξαφνικά αυτό «πήρε μπρος», σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Λέγκα κατάφερε να κρατηθεί για λίγα λεπτά από την άκρη του γκρεμού μέχρι που δεν άντεξε και έπεσε κατακόρυφα από ύψος 150 μέτρων και είχε ακαριαίο θάνατο.

Η οικογένεια λέγεται ότι προσπαθούσε να φτάσει σε μια καμπίνα σε ένα βουνό της περιοχής. Ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά της – ένα εξάχρονο και ένα εννιάχρονο – ήταν παρόντες εκείνη την ώρα και φέρεται να ήταν μάρτυρες του φρικτού θεάματος. Το περιστατικό διερευνάται από την αστυνομία.

Χρειάστηκαν ελιγμοί με σχοινί για να ξεπεραστεί το βραχώδες και ανώμαλο έδαφος για να βρεθεί το άψυχο σώμα της 41χρονης. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για την Lega εκτός από το να επιβεβαιώσουν τον θάνατό της. Οι διασώστες από την Guardia di Finanza έφτασαν και το σώμα της ανασύρθηκε στη συνέχεια από ελικόπτερο της πυροσβεστικής.

Η Silvia Tipaldi, δήμαρχος της Calasca Castiglione, μοιράστηκε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και είπε ότι διεξάγεται πλήρης έρευνα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι. Περιμένουμε τους ελέγχους του δικαστή στο εργοστάσιο για να έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό που δυστυχώς αποδείχθηκε τραγωδία», είπε.

αποσκευές Διεθνή δυο έβαζε Ιταλία: μητέρα όταν….. παιδιών: σε Σοκ στην τελεφερίκ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάλος με την ανάρτηση της Αφροδίτης Μάνου για τον νεκρό Μαζωνάκη
Δε, 14 Σεπ 2026 22:30
Συντάξεις Οκτώβριος: «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες πληρωμών – Ποιοι πάνε πρώτοι στα ΑΤΜ
Δε, 14 Σεπ 2026 22:21
15/9: 3 ζώδια θα δουν έντονα μία αλλαγή – “Έρχεται” μια απάντηση που αλλάζει δεδομένα
Δε, 14 Σεπ 2026 22:18
Η Γερμανού “δίκασε” με 4 λέξεις για τον θάνατο του Μαζωνάκη
Δε, 14 Σεπ 2026 22:15
Θρίλερ με το χρηματοκιβώτιο του Μαζωνάκη – «Μην το ανοίξετε» λέει η οικογένεια
Δε, 14 Σεπ 2026 21:24
Θάνατος Μαζωνάκη: Αν του έκαναν Αυτό οι δύο γιατροί τότε όλα ανατρέπονται – Οι υποψίες των Αρχών
Δε, 14 Σεπ 2026 21:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.