Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φτωχότερη η ελληνική μουσική σκηνή – Πέθανε, μόλις, στα 47 του, χτυπημένος από καρκίνο

Τρ, 14 Ιούλ 2026 09:33

Ζώδια: “Έρχεται” δεύτερη ευκαιρία από το Σύμπαν – Ποιοι θα την πάρουν

Τρ, 14 Ιούλ 2026 09:24

Αυτοί οι συνταξιούχοι θα δουν αυξήσεις: Αυτές είναι οι 4 κατηγορίες δικαιούχων

Τρ, 14 Ιούλ 2026 09:20
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ στην Ιταλία: Μητέρα δύο παιδιών έβαζε αποσκευές σε τελεφερίκ όταν…

Κυ, 7 Ιούλ 2024 20:51 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Margerita Lega ήταν για διακοπές στην Calasca Castiglione, στην κοιλάδα Anzasca που βρίσκεται στις ιταλικές Άλπεις, όταν τα ρούχα της πιάστηκαν σε ένα τελεφερίκ την Πέμπτη (04.07.2024) στις 11 το πρωί. Η 41χρονη, με καταγωγή από το Τρεντίνο της Ιταλίας, φόρτωνε αποσκευές σε ένα μικρό τελεφερίκ που μεταφέρει αποσκευές και αντικείμενα αλλά όχι ανθρώπους, όταν αυτό την «έπιασε».

Το μικρό τελεφερίκ έσυρε την άτυχη γυναίκα ως στην άκρη ενός γκρεμού όταν ξαφνικά αυτό «πήρε μπρος», σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Λέγκα κατάφερε να κρατηθεί για λίγα λεπτά από την άκρη του γκρεμού μέχρι που δεν άντεξε και έπεσε κατακόρυφα από ύψος 150 μέτρων και είχε ακαριαίο θάνατο.

Η οικογένεια λέγεται ότι προσπαθούσε να φτάσει σε μια καμπίνα σε ένα βουνό της περιοχής. Ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά της – ένα εξάχρονο και ένα εννιάχρονο – ήταν παρόντες εκείνη την ώρα και φέρεται να ήταν μάρτυρες του φρικτού θεάματος. Το περιστατικό διερευνάται από την αστυνομία.

Χρειάστηκαν ελιγμοί με σχοινί για να ξεπεραστεί το βραχώδες και ανώμαλο έδαφος για να βρεθεί το άψυχο σώμα της 41χρονης. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για την Lega εκτός από το να επιβεβαιώσουν τον θάνατό της. Οι διασώστες από την Guardia di Finanza έφτασαν και το σώμα της ανασύρθηκε στη συνέχεια από ελικόπτερο της πυροσβεστικής.

Η Silvia Tipaldi, δήμαρχος της Calasca Castiglione, μοιράστηκε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και είπε ότι διεξάγεται πλήρης έρευνα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι. Περιμένουμε τους ελέγχους του δικαστή στο εργοστάσιο για να έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό που δυστυχώς αποδείχθηκε τραγωδία», είπε.

αποσκευές Διεθνή δυο έβαζε Ιταλία: μητέρα όταν….. παιδιών: σε Σοκ στην τελεφερίκ
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φτωχότερη η ελληνική μουσική σκηνή – Πέθανε, μόλις, στα 47 του, χτυπημένος από καρκίνο
Τρ, 14 Ιούλ 2026 09:33
Ζώδια: “Έρχεται” δεύτερη ευκαιρία από το Σύμπαν – Ποιοι θα την πάρουν
Τρ, 14 Ιούλ 2026 09:24
Αυτοί οι συνταξιούχοι θα δουν αυξήσεις: Αυτές είναι οι 4 κατηγορίες δικαιούχων
Τρ, 14 Ιούλ 2026 09:20
Ελλάδα: Εντοπίστηκε ο προμηθευτής του προϊόντος που έστειλε στα Επείγοντα πάνω από 20 άτομα – Τι πρέπει να κάνουν οι καταναλωτές
Τρ, 14 Ιούλ 2026 09:16
Καταγγελία που “παγώνει” την κοινή γνώμη: Πεθερά κατηγορεί τον Ελληνοκύπριο γαμπρό της ότι τη…
Δε, 13 Ιούλ 2026 23:55
Τρίτη, 14 Ιουλίου: Ένα και μοναδικό ζώδια θα κάνει άλμα στα οικονομικά του – Ένα μήνυμα ή μια είδηση θα του δώσει ανακούφιση
Δε, 13 Ιούλ 2026 23:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.