Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πάσχα 2026: Έτσι θα στρώσετε πλούσιο τραπέζι με λίγα χρήματα! – Πασίγνωστος Έλληνας σεφ αποκαλύπτει τα έξυπνα “μυστικά”

Σα, 4 Απρ 2026 21:05

Θλίψη στη δημοσιογραφία! Πέθανε, μόλις στα 54 της, από καρκίνο η γνωστή…

Σα, 4 Απρ 2026 21:01

Αυγολέμονο: Το λάθος που κάνουν όλοι και δεν γίνεται κρεμώδες – Το μυστικό δεν είναι εκεί που πιστεύουν όλοι!

Σα, 4 Απρ 2026 19:10
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ στην Κω: Σέρφερ αντίκρισε ένα μακάβριο θέαμα – Τραβούσε βίντεο και ξαφνικά στην κάμερα…

Τε, 11 Σεπ 2024 09:59 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα ήρθε σέρφερ και youtuber στην Κω, καθώς κατέγραφε ένα βίντεο από το ελληνικό νησί, με σκοπό να το αναρτήσει στο κανάλι του.

Ο YouTuber που συνηθίζει να τραβάει με action camera τις περιπέτειές του στην Κω, και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, δεν περίμενε να εξελιχθεί έτσι το βίντεο που ετοίμαζε για το κανάλι του. Ο Διονύσης Μπαλτσής ενώ είχε μία action camera πάνω του, εντόπισε την σορό ενός άνδρα να επιπλέει στην θάλασσα.

Ο ίδιος κατέγραψε το περιστατικό, και αποφάσισε να το ανεβάσει στο κανάλι του στο YouTube. Πολλοί τουρίστες που βρίσκονταν στο σημείο και έμεναν στα ξενοδοχεία κοντά στην περιοχή, επίσης κατέγραφαν το απίστευτο σκηνικό που είχαν μπροστά τους.

Άμεσα κλήθηκε το Λιμενικό, το οποίο έφτασε στο σημείο άμεσα, ενώ τη σορό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη ενώ δεν υπάρχει δήλωση αγνοουμένου.

Στην συγκεκριμένη είναι σύνηθες φαινόμενο να εντοπίζονται σοροί στην θάλασσα, και ανήκουν ανθρώπους που προσπάθησαν να περάσουν να σύνορα και να διασχίσουν το Αιγαίο.

Ωστόσο, ο You Tuber δήλωσε ότι τα ρούχα του άνδρα παρέπεμπαν σε ρούχα σέρφερ. Σύμφωνα με το Λιμενικό, η σορός βρισκόταν για περισσότερο από μία εβδομάδα στο νερό, και εκτιμάται πως ίσως να ξεκίνησε από κάποια περιοχή στα παράλια της Τουρκίας και να ξεβράστηκε στην Κω.

Δείτε το βίντεο – Το μακάβριο θέαμα που αντίκρισε youtuber στην Κω, καθώς έγραφε βίντεο με το κινητό του


– αντίκρισε βίντεο Διάφορα ένα… θέαμα και κάμερα….. Κω: μακάβριο ξαφνικά σέρφερ Σοκ στην τραβούσε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάσχα 2026: Έτσι θα στρώσετε πλούσιο τραπέζι με λίγα χρήματα! – Πασίγνωστος Έλληνας σεφ αποκαλύπτει τα έξυπνα “μυστικά”
Σα, 4 Απρ 2026 21:05
Θλίψη στη δημοσιογραφία! Πέθανε, μόλις στα 54 της, από καρκίνο η γνωστή…
Σα, 4 Απρ 2026 21:01
Αυγολέμονο: Το λάθος που κάνουν όλοι και δεν γίνεται κρεμώδες – Το μυστικό δεν είναι εκεί που πιστεύουν όλοι!
Σα, 4 Απρ 2026 19:10
Κόρινθος: Φρικιαστική μαρτυρία για τη μητέρα που σκοτώθηκε – Την έβαλαν δ@@@@@ μέσα σε…
Σα, 4 Απρ 2026 19:05
Το Σύμπαν “κλήρωσε”, μέχρι τον Μάιο, για αυτά τα 3 ζώδια – Τι πρέπει να κάνουν για να “κλειδώσουν” την τύχη τους!
Σα, 4 Απρ 2026 17:27
Νεάπολη Λακωνίας: Σκηνή ταινίας θρίλερ στη μέση του δρόμου! Υπόθεση μυστήριο! Την είδαν να περπατάει με τα χέρια…(Βίντεο)
Σα, 4 Απρ 2026 17:18
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.