Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κυβερνοεπίθεση σε ψυγεία σούπερ μάρκετ και στην Ελλάδα – «Ρύθμισαν τη θερμοκρασία στους 150°C»

Τρ, 3 Νοέ 2026 10:24

Αυτός ο Νοέμβριος θα είναι διαφορετικός για 3 ζώδια

Τρ, 3 Νοέ 2026 09:20

Market Pass: Πότε πληρώνονται οι πρώτοι δικαιούχοι; Πώς θα αγοράζουν από τις λαϊκές;

Τρ, 3 Νοέ 2026 08:54
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ στον Πειραιά: 44χρονη κατήγγειλε συνάδελφό της ότι μέσα σε απορριματοφόρο…

Πε, 22 Αυγ 2024 19:51 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Σοκ προκαλούν όσα κατήγγειλε 44χρονη στις Αρχές για συνάδελφό της που εργάζονταν μαζί σε απορριματοφόρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (20/8) στη λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά, ενώ η 44χρονη κατήγγειλε ότι ο συνάδελφός της, εκμεταλλεύτηκε ότι ήταν μόνοι τους στο απορριμματοφόρο που εργάζονταν και την βίαζε για ένα τέταρτο μέσα στο απορριμματοφόρο.

Ο άνδρας αποδέχτηκε την ερωτική συνεύρεση με την 44χρονη καταγγέλλουσα αλλά αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία, λέγοντας πως δεν πρόκειται για βιασμό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, όπου έλαβε προθεσμία για να περάσει ξανά σήμερα την πόρτα του Α’ Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Πειραιά.

Επίσης, παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 44χρονης, καθώς και η έρευνα στο όχημα για στοιχεία.

Θα εξεταστεί από ιατροδικαστή
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό, με τους αστυνομικούς που ανέλαβαν την υπόθεση να ζητούν την εξέταση της 44χρονης από ιατροδικαστή.

Παράλληλα, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρέθηκε στο χώρο όπου φυλάσσονται τα απορριμματοφόρα του δήμου, προκειμένου να εξετάσει την καμπίνα του οχήματος για στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Από την πλευρά του ο 48χρονος οδηγός του απορριμματοφόρου, ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα μετά το περιστατικό στο σπίτι του, υποστηρίζει ότι είχε ερωτική συνεύρεση με την 44χρονη, τονίζοντας ότι έγινε με τη συναίνεσή της, αρνούμενος την κατηγορία του βιασμού.

44χρονη απορριματοφόρο… Διάφορα κατήγγειλε μέσα ότι….. Πειραιά σε Σοκ στον συνάδελφό της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυβερνοεπίθεση σε ψυγεία σούπερ μάρκετ και στην Ελλάδα – «Ρύθμισαν τη θερμοκρασία στους 150°C»
Τρ, 3 Νοέ 2026 10:24
Αυτός ο Νοέμβριος θα είναι διαφορετικός για 3 ζώδια
Τρ, 3 Νοέ 2026 09:20
Market Pass: Πότε πληρώνονται οι πρώτοι δικαιούχοι; Πώς θα αγοράζουν από τις λαϊκές;
Τρ, 3 Νοέ 2026 08:54
Αναβαθμίστηκε η κακοκαιρία Agneta – Συναγερμός για 4 περιοχές
Τρ, 3 Νοέ 2026 08:47
3-9 Νοεμβρίου: Για αυτά τα ζώδια θα επιστρέψουν καταστάσεις από το παρελθόν – Αλλάζουν τα δεδομένα
Δε, 2 Νοέ 2026 22:24
“Σε χαϊδεύω, αλλά το μάρμαρο είναι κρύο” – Δύσκολα ψυχολογικά η Αγγελική Νικολούλη
Δε, 2 Νοέ 2026 22:20
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.