Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 4 ζώδια “τραβάνε” την τύχη και την αφθονία σαν μαγνήτης, μέχρι 30 Μαρτίου

Σα, 7 Μαρ 2026 17:26

Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός και αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, που όλοι βάλαμε στα σπίτια μας…

Σα, 7 Μαρ 2026 15:19

Αυτό το κούρεμα θα γίνει ανάρπαστο το καλοκαίρι! Αναδεικνυέι το πρόσωπο!

Σα, 7 Μαρ 2026 11:48
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες!: Κατέρρευσε κολυμβήτρια μετά τον αγώνα – “Πάγωσαν” όλοι

Πα, 2 Αυγ 2024 16:52 ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Έντρομο κοιτούσε το κοινό τη Σλοβάκα αθλήτρια της κολύμβησης να καταρρέει, έπειτα από το τέλος του αγώνα.

Η Σλοβάκα αθλήτρια της κολύμβησης, Tamara Potocka, κατέρρευσε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφήνοντας σοκαρισμένους τους θεατές στο Κέντρο Υγρού Στίβου του Παρισιού, καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα με φορείο.

Η 21χρονη αγωνίστηκε σε σειρά των 200 μέτρων ατομικής μεικτής γυναικών και βγήκε από την πισίνα έχοντας καταλάβει την έβδομη θέση, χάνοντας την πρόκριση για τους επόμενους γύρους.

Η νεαρή αθλήτρια, κάθισε για λίγα δευτερόλεπτα στην πισίνα όντας σε εμφανή αγωνία, ενώ άλλοι οκτώ κολυμβητές παρατάσσονταν για την επόμενη σειρά, πριν πέσει προς τα πίσω.

Οι διοργανωτές κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ανέβαλαν την επόμενη κολύμβηση καθώς το ιατρικό προσωπικό κατέφθανε στο σημείο.

Οι γιατροί της έβαλαν άμεσα μάσκα οξυγόνου, προτού την μεταφέρουν με φορείο και τη βγάλουν έξω από την αρένα La Defense, ενώ η Βρετανίδα αντίπαλός της Abbie Wood παρακολουθούσε με τρόμο.

Για λίγες στιγμές μετά την κολύμβηση της Ποτόκα, κανείς δεν κατάλαβε ότι η Σλοβάκα αθλήτρια αντιμετώπιζε κάποια δυσκολία.

Μετά από 30 λεπτά, ο υπεύθυνος Τύπου του χώρου επιβεβαίωσε ότι η Potocka είχε τις αισθήσεις της και βρισκόταν υπό ιατρική εκτίμηση, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω ενημέρωση για την κατάστασή της.

Η Ολυμπιακή ομάδα της Σλοβακίας επιβεβαίωσε αργότερα στο The Athletic ότι η κολυμβήτρια είχε υποστεί κρίση άσθματος και αναρρώνει έχοντας λάβει θεραπεία με οξυγόνο.

Swimmer Tamara Potocka was seen sitting poolside for a few seconds in clear distress, even as swimmers lined up for the next heat.

Organisers realised something was wrong and postponed the next swim as medical staff descended on the scene.

Footage:https://t.co/qjVWmTpV7b pic.twitter.com/jl0y8GmbTD

— arabworld (@arabwor37664978) August 2, 2024

– “Πάγωσαν” αγώνα Αγώνες: Αθλητικά Κατέρρευσε κολυμβήτρια μετά όλοι Ολυμπιακούς Σοκ στους τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 4 ζώδια “τραβάνε” την τύχη και την αφθονία σαν μαγνήτης, μέχρι 30 Μαρτίου
Σα, 7 Μαρ 2026 17:26
Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός και αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, που όλοι βάλαμε στα σπίτια μας…
Σα, 7 Μαρ 2026 15:19
Αυτό το κούρεμα θα γίνει ανάρπαστο το καλοκαίρι! Αναδεικνυέι το πρόσωπο!
Σα, 7 Μαρ 2026 11:48
Αυτό το κούρεμα δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες άνω των 40! – Δεν θέλει πιστολάκι και…
Σα, 7 Μαρ 2026 11:42
Οι γιατροί νόμιζαν ότι τα συμπτώματά της οφείλονταν στην εγκυμοσύνη, αλλά η αλήθεια ήταν σοκαριστική! – Το ύπουλο σύμπτωμα…
Σα, 7 Μαρ 2026 11:36
Αρχαία τραγωδία στην Τρίπολη! – Σε σοκ τα παιδιά της – Τι συνέβη στην άτυχη 45χρονη;
Σα, 7 Μαρ 2026 11:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.