Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Ελλάδα: Φρίκη! Οι περαστικοί “πάγωσαν” – Έβαλε την 28χρονη σύζυγό του…

Κυ, 10 Μάι 2026 19:19

Μαχητικά αεροσκάφη πετάνε πάνω από την Αθήνα – Μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους

Κυ, 10 Μάι 2026 19:16

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πολύ δύσκολες στιγμές για τον Χρήστο Χολίδη

Κυ, 10 Μάι 2026 17:02
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες!: Κατέρρευσε κολυμβήτρια μετά τον αγώνα – “Πάγωσαν” όλοι

Πα, 2 Αυγ 2024 16:52 ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Έντρομο κοιτούσε το κοινό τη Σλοβάκα αθλήτρια της κολύμβησης να καταρρέει, έπειτα από το τέλος του αγώνα.

Η Σλοβάκα αθλήτρια της κολύμβησης, Tamara Potocka, κατέρρευσε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφήνοντας σοκαρισμένους τους θεατές στο Κέντρο Υγρού Στίβου του Παρισιού, καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα με φορείο.

Η 21χρονη αγωνίστηκε σε σειρά των 200 μέτρων ατομικής μεικτής γυναικών και βγήκε από την πισίνα έχοντας καταλάβει την έβδομη θέση, χάνοντας την πρόκριση για τους επόμενους γύρους.

Η νεαρή αθλήτρια, κάθισε για λίγα δευτερόλεπτα στην πισίνα όντας σε εμφανή αγωνία, ενώ άλλοι οκτώ κολυμβητές παρατάσσονταν για την επόμενη σειρά, πριν πέσει προς τα πίσω.

Οι διοργανωτές κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ανέβαλαν την επόμενη κολύμβηση καθώς το ιατρικό προσωπικό κατέφθανε στο σημείο.

Οι γιατροί της έβαλαν άμεσα μάσκα οξυγόνου, προτού την μεταφέρουν με φορείο και τη βγάλουν έξω από την αρένα La Defense, ενώ η Βρετανίδα αντίπαλός της Abbie Wood παρακολουθούσε με τρόμο.

Για λίγες στιγμές μετά την κολύμβηση της Ποτόκα, κανείς δεν κατάλαβε ότι η Σλοβάκα αθλήτρια αντιμετώπιζε κάποια δυσκολία.

Μετά από 30 λεπτά, ο υπεύθυνος Τύπου του χώρου επιβεβαίωσε ότι η Potocka είχε τις αισθήσεις της και βρισκόταν υπό ιατρική εκτίμηση, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω ενημέρωση για την κατάστασή της.

Η Ολυμπιακή ομάδα της Σλοβακίας επιβεβαίωσε αργότερα στο The Athletic ότι η κολυμβήτρια είχε υποστεί κρίση άσθματος και αναρρώνει έχοντας λάβει θεραπεία με οξυγόνο.

Swimmer Tamara Potocka was seen sitting poolside for a few seconds in clear distress, even as swimmers lined up for the next heat.

Organisers realised something was wrong and postponed the next swim as medical staff descended on the scene.

Footage:https://t.co/qjVWmTpV7b pic.twitter.com/jl0y8GmbTD

— arabworld (@arabwor37664978) August 2, 2024

– “Πάγωσαν” αγώνα Αγώνες: Αθλητικά Κατέρρευσε κολυμβήτρια μετά όλοι Ολυμπιακούς Σοκ στους τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Ελλάδα: Φρίκη! Οι περαστικοί “πάγωσαν” – Έβαλε την 28χρονη σύζυγό του…
Κυ, 10 Μάι 2026 19:19
Μαχητικά αεροσκάφη πετάνε πάνω από την Αθήνα – Μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους
Κυ, 10 Μάι 2026 19:16
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πολύ δύσκολες στιγμές για τον Χρήστο Χολίδη
Κυ, 10 Μάι 2026 17:02
Σε αυτά τα 5 ζώδια “κρατάει” το Σύμπαν το χέρι και τους “χαρίζει” αφθονία! Το ένα θα το μεταμορφώσει!
Κυ, 10 Μάι 2026 14:25
Έκτακτο – Αθήνα: Ανατροπή στην υπόθεση της γυναίκας που πυροβολήθηκε – Αυτή είναι όλη η αλήθεια
Κυ, 10 Μάι 2026 14:18
Συντάξεις: Γιατί είναι τuχερoί όσοι έχουν έστω ένα ένσημο πριν το 1993
Κυ, 10 Μάι 2026 14:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.