Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κλείνει γνωστό μπαρ της Αθήνας, μετά από 30 χρόνια

Σα, 24 Οκτ 2026 21:38

Μαζωνάκης: Αυτό ήταν το όνειρο και το μεγάλο απωθημένο του Γιώργου, που έμεινε ανεκπλήρωτο

Σα, 24 Οκτ 2026 21:28

Αυτά τα 4 ζώδια θα “ξυπνήσουν” τις τελευταίες ημέρες Οκτωβρίου – Θα αναγκαστούν να δουν τα πράγματα διαφορετικά

Σα, 24 Οκτ 2026 21:04
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες!: Κατέρρευσε κολυμβήτρια μετά τον αγώνα – “Πάγωσαν” όλοι

Πα, 2 Αυγ 2024 16:52 ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Έντρομο κοιτούσε το κοινό τη Σλοβάκα αθλήτρια της κολύμβησης να καταρρέει, έπειτα από το τέλος του αγώνα.

Η Σλοβάκα αθλήτρια της κολύμβησης, Tamara Potocka, κατέρρευσε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφήνοντας σοκαρισμένους τους θεατές στο Κέντρο Υγρού Στίβου του Παρισιού, καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα με φορείο.

Η 21χρονη αγωνίστηκε σε σειρά των 200 μέτρων ατομικής μεικτής γυναικών και βγήκε από την πισίνα έχοντας καταλάβει την έβδομη θέση, χάνοντας την πρόκριση για τους επόμενους γύρους.

Η νεαρή αθλήτρια, κάθισε για λίγα δευτερόλεπτα στην πισίνα όντας σε εμφανή αγωνία, ενώ άλλοι οκτώ κολυμβητές παρατάσσονταν για την επόμενη σειρά, πριν πέσει προς τα πίσω.

Οι διοργανωτές κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ανέβαλαν την επόμενη κολύμβηση καθώς το ιατρικό προσωπικό κατέφθανε στο σημείο.

Οι γιατροί της έβαλαν άμεσα μάσκα οξυγόνου, προτού την μεταφέρουν με φορείο και τη βγάλουν έξω από την αρένα La Defense, ενώ η Βρετανίδα αντίπαλός της Abbie Wood παρακολουθούσε με τρόμο.

Για λίγες στιγμές μετά την κολύμβηση της Ποτόκα, κανείς δεν κατάλαβε ότι η Σλοβάκα αθλήτρια αντιμετώπιζε κάποια δυσκολία.

Μετά από 30 λεπτά, ο υπεύθυνος Τύπου του χώρου επιβεβαίωσε ότι η Potocka είχε τις αισθήσεις της και βρισκόταν υπό ιατρική εκτίμηση, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω ενημέρωση για την κατάστασή της.

Η Ολυμπιακή ομάδα της Σλοβακίας επιβεβαίωσε αργότερα στο The Athletic ότι η κολυμβήτρια είχε υποστεί κρίση άσθματος και αναρρώνει έχοντας λάβει θεραπεία με οξυγόνο.

Swimmer Tamara Potocka was seen sitting poolside for a few seconds in clear distress, even as swimmers lined up for the next heat.

Organisers realised something was wrong and postponed the next swim as medical staff descended on the scene.

Footage:https://t.co/qjVWmTpV7b pic.twitter.com/jl0y8GmbTD

— arabworld (@arabwor37664978) August 2, 2024

– “Πάγωσαν” αγώνα Αγώνες: Αθλητικά Κατέρρευσε κολυμβήτρια μετά όλοι Ολυμπιακούς Σοκ στους τον

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλείνει γνωστό μπαρ της Αθήνας, μετά από 30 χρόνια
Σα, 24 Οκτ 2026 21:38
Μαζωνάκης: Αυτό ήταν το όνειρο και το μεγάλο απωθημένο του Γιώργου, που έμεινε ανεκπλήρωτο
Σα, 24 Οκτ 2026 21:28
Αυτά τα 4 ζώδια θα “ξυπνήσουν” τις τελευταίες ημέρες Οκτωβρίου – Θα αναγκαστούν να δουν τα πράγματα διαφορετικά
Σα, 24 Οκτ 2026 21:04
Οκτώβριος: “Έρχονται” ανατροπές και ξεκαθαρίσματα για 4 ζώδια – Μπαίνουν στο “μάτι του κυκλώνα”
Σα, 24 Οκτ 2026 20:57
Έλληνας σεισμολόγος: Πιθανοί έως και τρεις ακόμη σεισμοί άνω των 7 Ρίχτερ, μέχρι το τέλος του 2026
Σα, 24 Οκτ 2026 19:21
Μαζωνάκης: Ειδική εξέταση στον Γιώργο, που είχε γίνει και στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας – Τι θα δείξει
Σα, 24 Οκτ 2026 18:41
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.