Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

7/10: Ένα ζώδιο μπορεί να ακούσει κάτι που θα του αλλάξει τα δεδομένα – Το περίμενε καιρό…

Τρ, 6 Οκτ 2026 23:00

Συντετριμμένος ο Καρβέλας με τη Βίσση – “Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Άννα συναίνεσε σε μια τόσο μεγάλη απρέπεια εναντίον μου”

Τρ, 6 Οκτ 2026 21:47

Μαζωνάκης: Τι συνέβη, λίγες μέρες πριν, τον θάνατο του Γιώργου; – Η κόρη, το μήνυμα και η απόσταση του πατέρα

Τρ, 6 Οκτ 2026 14:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκάρει Ελληνίδα ηθοποιός: «Μου είπαν ότι θα μου κόψουν το πόδι, έκανα οκτώ εγχειρήσεις»

Κυ, 2 Ιούλ 2023 20:56 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” παραχώρησε συνέντευξη η ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου. Η ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, όταν μετά από ατύχημα κόντεψε να χάσει το πόδι της.

«Εμένα ο χορός δεν μου άρεσε ποτέ. Το έκανα, γιατί είχα τη μητριά μου που ήταν χορεύτρια. Όταν χώρισε με τον πατέρα μου, ήταν ο μόνος τρόπος να μείνω δίπλα της. Έμεινα μέχρι τα 18, για να είμαι μαζί της. Ο πατέρας μου είχε μια άρνηση να μας βλέπει. Και εκείνη του είπε πώς, αν δεν πάρει τα παιδιά, δεν θα πάει μαζί του», δηλώνει η Μαρίνα Καλογήρου.

«Στη ζωή μου είναι όλα δύσκολα. Στα χρόνια της σχολής μπήκα αμέσως στη σχολή. Με χτυπάει ένα αυτοκίνητο, με πήγαν στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι θα μου κόψουν το πόδι μου. Και βρέθηκαν δύο γιατροί που είπαν ότι θα μου κάνουν οκτώ πεντάωρες εγχειρήσεις για να μου σώσουν το πόδι. Και το κατάφεραν», εξομολογείται αμέσως μετά η ηθοποιός και σοκάρει.

«Ο ένας από τους δύο, που έφυγε από τη ζωή και του χρωστάω το πόδι μου, μου είπε ότι δεν ήξερε αν θα ξαναπερπατήσω πόσο μάλλον αν θα χορέψω», αποκαλύπτει για το δυσάρεστο περιστατικό η Μαρίνα Καλογήρου.

«Στην Ινδία πήγα γιατί πάγωνα στο Παρίσι. Έμενε ένας φίλος μου μού είπε ότι έκανε ηλιοθεραπεία και σε τρεις μέρες ήμουν εκεί. Ήταν να μείνω 15 μέρες και τελικά έμεινα 2,5 μήνες. Ήταν σαν το σπίτι μου», αναφέρει σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Όσον αφορά το πρόσφατο τραγικό ναυάγιο στην Πύλο, η Μαρίνα Καλογήρου παραδέχεται πως: «Δεν μπορώ να τα πιστέψω αυτά που συμβαίνουν. Για να μπορέσω να συνεχίσω κάνω ότι δεν υπάρχουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πνίγηκαν όλα αυτά τα παιδιά στη θάλασσα. Τα αντιμετωπίζω σαν έναν κακό εφιάλτη».

Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική συνέντευξη της Μαρίνας Καλογήρου:


«Έκανα εγχειρήσεις Είπαν Ελληνίδα ηθοποιός θα κόψουν μου οκτώ ότι….. πόδι Σοκάρει το

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/10: Ένα ζώδιο μπορεί να ακούσει κάτι που θα του αλλάξει τα δεδομένα – Το περίμενε καιρό…
Τρ, 6 Οκτ 2026 23:00
Συντετριμμένος ο Καρβέλας με τη Βίσση – “Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Άννα συναίνεσε σε μια τόσο μεγάλη απρέπεια εναντίον μου”
Τρ, 6 Οκτ 2026 21:47
Μαζωνάκης: Τι συνέβη, λίγες μέρες πριν, τον θάνατο του Γιώργου; – Η κόρη, το μήνυμα και η απόσταση του πατέρα
Τρ, 6 Οκτ 2026 14:11
Συνέλαβαν τον Φίλιππο Καμπούρη και τη σύζυγό του – Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη
Τρ, 6 Οκτ 2026 11:31
“Έρχεται” ραγδαία επιδείνωση του καιρού
Τρ, 6 Οκτ 2026 09:35
Κόκοτας: “Πόλεμος” χήρας και αδελφής – Αποκαλύψεις “σεισμός” στενής φίλης
Τρ, 6 Οκτ 2026 08:38
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.