Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γερμανία: Αυτός είναι ο νεαρός πατέρας ελεγκτής που έπεσε νεκρός από τα χτυπήματα Έλληνα

Πε, 5 Φεβ 2026 09:21

Αθήνα: Σαν ταινία! Σοκαριστικά όσα έκανε η δασκάλα γιόγκα! Ποια είναι; Δεν της έδιναν οι συγγενείς δανεικά και…(Νέα βίντεο)

Τε, 4 Φεβ 2026 22:29

Χίος: Σοκάρει ο δύτης για την πολύνεκρη τραγωδία – Η φρικιαστική αποκάλυψη για όσα είδε! “Δεν περιγράφεται…”

Τε, 4 Φεβ 2026 22:02
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκάρει Ελληνίδα ηθοποιός: «Μου είπαν ότι θα μου κόψουν το πόδι, έκανα οκτώ εγχειρήσεις»

Κυ, 2 Ιούλ 2023 20:56 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” παραχώρησε συνέντευξη η ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου. Η ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, όταν μετά από ατύχημα κόντεψε να χάσει το πόδι της.

«Εμένα ο χορός δεν μου άρεσε ποτέ. Το έκανα, γιατί είχα τη μητριά μου που ήταν χορεύτρια. Όταν χώρισε με τον πατέρα μου, ήταν ο μόνος τρόπος να μείνω δίπλα της. Έμεινα μέχρι τα 18, για να είμαι μαζί της. Ο πατέρας μου είχε μια άρνηση να μας βλέπει. Και εκείνη του είπε πώς, αν δεν πάρει τα παιδιά, δεν θα πάει μαζί του», δηλώνει η Μαρίνα Καλογήρου.

«Στη ζωή μου είναι όλα δύσκολα. Στα χρόνια της σχολής μπήκα αμέσως στη σχολή. Με χτυπάει ένα αυτοκίνητο, με πήγαν στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι θα μου κόψουν το πόδι μου. Και βρέθηκαν δύο γιατροί που είπαν ότι θα μου κάνουν οκτώ πεντάωρες εγχειρήσεις για να μου σώσουν το πόδι. Και το κατάφεραν», εξομολογείται αμέσως μετά η ηθοποιός και σοκάρει.

«Ο ένας από τους δύο, που έφυγε από τη ζωή και του χρωστάω το πόδι μου, μου είπε ότι δεν ήξερε αν θα ξαναπερπατήσω πόσο μάλλον αν θα χορέψω», αποκαλύπτει για το δυσάρεστο περιστατικό η Μαρίνα Καλογήρου.

«Στην Ινδία πήγα γιατί πάγωνα στο Παρίσι. Έμενε ένας φίλος μου μού είπε ότι έκανε ηλιοθεραπεία και σε τρεις μέρες ήμουν εκεί. Ήταν να μείνω 15 μέρες και τελικά έμεινα 2,5 μήνες. Ήταν σαν το σπίτι μου», αναφέρει σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Όσον αφορά το πρόσφατο τραγικό ναυάγιο στην Πύλο, η Μαρίνα Καλογήρου παραδέχεται πως: «Δεν μπορώ να τα πιστέψω αυτά που συμβαίνουν. Για να μπορέσω να συνεχίσω κάνω ότι δεν υπάρχουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πνίγηκαν όλα αυτά τα παιδιά στη θάλασσα. Τα αντιμετωπίζω σαν έναν κακό εφιάλτη».

Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική συνέντευξη της Μαρίνας Καλογήρου:


«Έκανα εγχειρήσεις Είπαν Ελληνίδα ηθοποιός θα κόψουν μου οκτώ ότι….. πόδι Σοκάρει το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γερμανία: Αυτός είναι ο νεαρός πατέρας ελεγκτής που έπεσε νεκρός από τα χτυπήματα Έλληνα
Πε, 5 Φεβ 2026 09:21
Αθήνα: Σαν ταινία! Σοκαριστικά όσα έκανε η δασκάλα γιόγκα! Ποια είναι; Δεν της έδιναν οι συγγενείς δανεικά και…(Νέα βίντεο)
Τε, 4 Φεβ 2026 22:29
Χίος: Σοκάρει ο δύτης για την πολύνεκρη τραγωδία – Η φρικιαστική αποκάλυψη για όσα είδε! “Δεν περιγράφεται…”
Τε, 4 Φεβ 2026 22:02
Σάλος με σούπερ μάρκετ που απέλυσε ταμία μετά από 30 χρόνια εργασίας, γιατί όταν πέρασε απορρυπαντικό από το ταμείο…
Τε, 4 Φεβ 2026 21:55
Το σύμπαν αλλάζει και σε αυτά τα 4 ζώδια δίνονται μεγάλες ευκαιρίες τον Φεβρουάριο!
Τε, 4 Φεβ 2026 19:47
Έκτακτο – Φρικιαστικό περιστατικό με Έλληνα στη Γερμανία! Μέσα σε τρένο, μόλις του είπαν να…
Τε, 4 Φεβ 2026 14:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.