Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Market Pass 2026: Ποιοι θα πάρουν, πριν τα Χριστούγεννα, έως 1.000 ευρώ

Σα, 31 Οκτ 2026 10:23

Το Σύμπαν στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε 3 ζώδια – “Βλέπουν” φως στο τούνελ για το μέλλον

Σα, 31 Οκτ 2026 10:20

Μενεγάκη: Ο “άγνωστος” σύζυγος που εμφανίστηκε, μετά από χρόνια, στα γενέθλιά της – Πώς αντέδρασε η Ελένη

Σα, 31 Οκτ 2026 10:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

ΣΟΚΑΡΕΙ η Βεφα Αλεξιαδου για την Ελένη Μενεγάκη

Πα, 2 Απρ 2021 20:19 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News
img

Τελικα την μαθατε να μαγειρευει;
Ποια; Η Ελενη; Μονο να τρωει εμαθε!

Είναι αλήθεια ότι δεν σας πλήρωναν στην τηλεόραση;
Δούλεψα δεκαεφτά χρόνια στην τηλεόραση δίχως να πάρω μία. Η δικαιολογία των σταθμών είναι ότι μού έκαναν διαφήμιση στα βιβλία και τα μαγαζιά μου. Αλλά για πόσο; Και γιατί η Λίτσα Πατέρα πληρωνόταν από την πρώτη μέρα και της έβγαλαν και περιοδικό; Είναι πικρή αλήθεια ότι κανένας μάγειρας που εμφανίζεται στην τηλεόραση δεν πληρώνεται.

Ποια είναι τα πιο άσχημα κομμάτια της τηλεόρασης;
Η ζήλια του ενός προς τον άλλον, ο ανταγωνισμός. Κυκλοφορούν μ’ ένα μαχαίρι στο χέρι να σου το μπήξουν στην πλάτη. Αυτό είναι χαρακτηριστικό των Ελλήνων γενικότερα: αντί να κοιτάξουμε πώς θα ανεβάσουμε τον εαυτό μας, κοιτάμε πως θα κατεβάσουμε τον διπλανό μας για να πάρουμε τη θέση του. Έζησα στο εξωτερικό και έμαθα ότι μόνο αν είσαι άξιος θα πας μπροστά. Εδώ δεν έχει σημασία κάτι τέτοιο.

Από την τηλεόραση γιατί απομακρυνθήκατε;
Οι φίλες μου, γνωστές και άγνωστες από το facebook, κόσμος στο δρόμο, μού λέει συνέχεια ότι σαν εμένα δεν πέρασε άλλη από την τηλεόραση. Διάβαζα τις προάλλες μια φίλη να μου γράφει στο profile «γιατί μας το κάνεις αυτό και δεν είσαι στην τηλεόραση;», όμως τι να της απαντήσω; Τα συμφέροντα δεν τα ενδιαφέρει η καλή μαγειρική. Θέλουν το σόου, τα ριάλιτι. Εγώ είχα τσακωθεί και με τους διαφημιστές, οπότε δεν είχα ελπίδες.

Με τους διαφημιστές γιατί τσακωθήκατε;

Στην Ελλάδα έχουμε το συνήθειο να βάζουμε τη διαφήμιση των προϊόντων μέσα στις συνταγές μας, λέμε ότι το βούτυρο είναι της τάδε εταιρίας και ότι οπωσδήποτε χρησιμοποιούμε κύβους ‘μάτζικ’ –που είναι και χάλια- κλπ. Κάποια στιγμή, λοιπόν, που είχα πάει σε έναν εκδοτικό οίκο στην Αμερική τα βιβλία μου και είδαν πόσους σπόνσορες είχα, μου αποκρίθηκαν ότι αυτά δεν ήταν βιβλία μαγειρικής αλλά διαφημιστικά φυλλάδια. Εγώ προσβλήθηκα πολύ και αποφάσισα να μην ξαναβάλλω διαφήμιση στις συνταγές μου. Από τότε κρατά αυτή κόντρα με τους διαφημιστές και δεν λέει να σταματήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Market Pass 2026: Ποιοι θα πάρουν, πριν τα Χριστούγεννα, έως 1.000 ευρώ
Σα, 31 Οκτ 2026 10:23
Το Σύμπαν στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε 3 ζώδια – “Βλέπουν” φως στο τούνελ για το μέλλον
Σα, 31 Οκτ 2026 10:20
Μενεγάκη: Ο “άγνωστος” σύζυγος που εμφανίστηκε, μετά από χρόνια, στα γενέθλιά της – Πώς αντέδρασε η Ελένη
Σα, 31 Οκτ 2026 10:16
«Κλείσ’ το ρε πουλάκι μου το στόμα» – Τα “πήρε” κρανίο η Μπακογιάννη με γυναίκα που τη διέκοψε
Σα, 31 Οκτ 2026 00:02
31/10: Εκνευρισμός, παρεξηγήσεις και ξεκάθαρες αλήθειες για 3 ζώδια
Πα, 30 Οκτ 2026 23:41
Συντάξεις: Διπλή πληρωμή τον Νοέμβριο
Πα, 30 Οκτ 2026 22:34
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.