Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

4 ζώδια θα δουν την καθημερινότητά τους να αλλάζει – Πώς οι εκλείψεις του 2026 θα τα επηρεάσουν

Σα, 17 Ιαν 2026 17:06

Έκτακτο – «Εγώ, τον σκότωσα!» – Δολοφόνησαν τον Κώστα Αλεξανδρή – Ήταν πρόεδρος του…

Σα, 17 Ιαν 2026 14:55

Αυτά είναι τα ζώδια που κυνηγούν ακούραστα τους στόχους τους

Σα, 17 Ιαν 2026 14:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

ΣΟΚΑΡΕΙ η Βεφα Αλεξιαδου για την Ελένη Μενεγάκη

Πα, 2 Απρ 2021 20:24 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τελικα την μαθατε να μαγειρευει;
Ποια; Η Ελενη; Μονο να τρωει εμαθε!

Είναι αλήθεια ότι δεν σας πλήρωναν στην τηλεόραση;
Δούλεψα δεκαεφτά χρόνια στην τηλεόραση δίχως να πάρω μία. Η δικαιολογία των σταθμών είναι ότι μού έκαναν διαφήμιση στα βιβλία και τα μαγαζιά μου. Αλλά για πόσο; Και γιατί η Λίτσα Πατέρα πληρωνόταν από την πρώτη μέρα και της έβγαλαν και περιοδικό; Είναι πικρή αλήθεια ότι κανένας μάγειρας που εμφανίζεται στην τηλεόραση δεν πληρώνεται.

Ποια είναι τα πιο άσχημα κομμάτια της τηλεόρασης;
Η ζήλια του ενός προς τον άλλον, ο ανταγωνισμός. Κυκλοφορούν μ’ ένα μαχαίρι στο χέρι να σου το μπήξουν στην πλάτη. Αυτό είναι χαρακτηριστικό των Ελλήνων γενικότερα: αντί να κοιτάξουμε πώς θα ανεβάσουμε τον εαυτό μας, κοιτάμε πως θα κατεβάσουμε τον διπλανό μας για να πάρουμε τη θέση του. Έζησα στο εξωτερικό και έμαθα ότι μόνο αν είσαι άξιος θα πας μπροστά. Εδώ δεν έχει σημασία κάτι τέτοιο.

Από την τηλεόραση γιατί απομακρυνθήκατε;
Οι φίλες μου, γνωστές και άγνωστες από το facebook, κόσμος στο δρόμο, μού λέει συνέχεια ότι σαν εμένα δεν πέρασε άλλη από την τηλεόραση. Διάβαζα τις προάλλες μια φίλη να μου γράφει στο profile «γιατί μας το κάνεις αυτό και δεν είσαι στην τηλεόραση;», όμως τι να της απαντήσω; Τα συμφέροντα δεν τα ενδιαφέρει η καλή μαγειρική. Θέλουν το σόου, τα ριάλιτι. Εγώ είχα τσακωθεί και με τους διαφημιστές, οπότε δεν είχα ελπίδες.

Με τους διαφημιστές γιατί τσακωθήκατε;

Στην Ελλάδα έχουμε το συνήθειο να βάζουμε τη διαφήμιση των προϊόντων μέσα στις συνταγές μας, λέμε ότι το βούτυρο είναι της τάδε εταιρίας και ότι οπωσδήποτε χρησιμοποιούμε κύβους ‘μάτζικ’ –που είναι και χάλια- κλπ. Κάποια στιγμή, λοιπόν, που είχα πάει σε έναν εκδοτικό οίκο στην Αμερική τα βιβλία μου και είδαν πόσους σπόνσορες είχα, μου αποκρίθηκαν ότι αυτά δεν ήταν βιβλία μαγειρικής αλλά διαφημιστικά φυλλάδια. Εγώ προσβλήθηκα πολύ και αποφάσισα να μην ξαναβάλλω διαφήμιση στις συνταγές μου. Από τότε κρατά αυτή κόντρα με τους διαφημιστές και δεν λέει να σταματήσει.

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4 ζώδια θα δουν την καθημερινότητά τους να αλλάζει – Πώς οι εκλείψεις του 2026 θα τα επηρεάσουν
Σα, 17 Ιαν 2026 17:06
Έκτακτο – «Εγώ, τον σκότωσα!» – Δολοφόνησαν τον Κώστα Αλεξανδρή – Ήταν πρόεδρος του…
Σα, 17 Ιαν 2026 14:55
Αυτά είναι τα ζώδια που κυνηγούν ακούραστα τους στόχους τους
Σα, 17 Ιαν 2026 14:38
Πύρρος Δήμας: Επικό περιστατικό με απειλητικό φορτηγατζή – «Συγγνώμη ρε Πύρρο, μια μ@@@κ@ έκανα!» – Τι συνέβη
Σα, 17 Ιαν 2026 11:01
11 τραυματίες, ένας σε σοβαρή κατάσταση – Φορτηγάκι παρέσυρε μαθητές στη…
Σα, 17 Ιαν 2026 09:14
Αυτοί είναι οι “χαμένοι” – Δεν θα δουν πλήρη σύνταξη! – Ποιοι κινδυνεύουν;
Σα, 17 Ιαν 2026 09:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.