Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Νεκρός πρώην αντιδήμαρχος – Αν ισχύουν οι πρώτες πληροφορίες είναι πραγματικά τραγικό

Πε, 3 Σεπ 2026 23:43

Προ των πυλών το φαινόμενο Ελ Νίνιο – «Ίσως το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί ποτέ» – Πού θα χτυπήσει πιο πολύ

Πε, 3 Σεπ 2026 18:32

Μαραθώνας: Υπόθεση θρίλερ με μητέρα και κόρη – “Δεν θυμάμαι…”

Πε, 3 Σεπ 2026 18:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκαριστική δολοφονία μαραθωνοδρόμου: «Mπροστά στα παιδιά της έβαλε…» – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Πε, 5 Σεπ 2024 16:50 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Σοκ προκαλεί ο θάνατος της μαραθωνοδρόμου, Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι, η οποία έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Συγκλονισμένη είναι η παγκόσμια αθλητική κοινότητα μετά την είδηση του θανάτου της μαραθωνοδρόμου από την Ουγκάντα.

Η Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς υπέκυψε στο νοσοκομείο έχοντας σοβαρά εγκαύματα σχεδόν στο 80% του σώματός της μετά από επίθεση του συντρόφου της, στην κομητεία Τρανς-Νζόια, στην Κένυα, όπου προπονούταν.

«Αγόρασε βενζίνη και την περιέλουσε μετά από καυγά», ανακοίνωσε ο διοικητής της αστυνομίας της κομητείας Νίκσον Ντιέμα. Ο φερόμενος ως δράστης υπέστη επίσης εγκαύματα και νοσηλεύεται στην πόλη Ελντορέτ.

Ο πατέρας της 33χρονης μαραθωνοδρόμου, λίγες ώρες πριν πεθάνει, είχε κάνει δημόσια έκκληση στις Αρχές να αποδοθεί δικαιοσύνη για την επίθεση, εκφράζοντας τον πόνο και την απόγνωσή του για το τραγικό περιστατικό.

H Τσεπτεγκέι, η οποία τερμάτισε 44η στον Μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, ζούσε με την αδελφή της και τα δύο της παιδιά σε αυτό το σπίτι που είχε χτίσει στην πόλη Εντεμπες, που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουγκάντα, εξήγησε ο πατέρας της, Τζόζεφ.

Όταν επέστρεψαν από την εκκλησία, ο φερόμενος ως δράστης, της έριξε βενζίνη και της έβαλε φωτιά μπροστά στα παιδιά της, δύο κορίτσια ηλικίας 9 και 11 ετών (τα οποία είχε αποκτήσει η 33χρονη από προηγούμενο σύντροφό της) σύμφωνα με την εφημερίδα The Standard.

Σημειώνεται, ότι η έκθεση της αστυνομίας παρουσιάζει την Τσεπτέγκι και τον Μαρανγκάς «ως ένα ζευγάρι που είχε διαρκώς οικογενειακές διαμάχες», ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο λόγος της τελευταίας διαμάχης ήταν μια έκταση που είχε αγοράσει η μαραθωνοδρόμος στην περιοχή Τρανς Νζόια για να είναι κοντά στα αθλητικά κέντρα που βρίσκονται στην περιοχή.

Δείτε το βίντεο: Πέθανε η Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι – Της είχε βάλει φωτιά ο σύντροφός της


«Στα – blog Ανατριχιαστικές Διάφορα δολοφονία έβαλε έβαλε….. λεπτομέρειες μαραθωνοδρόμου: μπροστά παιδιά σοκαριστική της φωτιά»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Νεκρός πρώην αντιδήμαρχος – Αν ισχύουν οι πρώτες πληροφορίες είναι πραγματικά τραγικό
Πε, 3 Σεπ 2026 23:43
Προ των πυλών το φαινόμενο Ελ Νίνιο – «Ίσως το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί ποτέ» – Πού θα χτυπήσει πιο πολύ
Πε, 3 Σεπ 2026 18:32
Μαραθώνας: Υπόθεση θρίλερ με μητέρα και κόρη – “Δεν θυμάμαι…”
Πε, 3 Σεπ 2026 18:26
Γυρίζει απότομα ο καιρός σε αυτές τις περιοχές – Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
Πε, 3 Σεπ 2026 15:16
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση – Ποια μέρα γυρνάμε πίσω τα ρολόγια μας
Πε, 3 Σεπ 2026 11:33
Αγρίνιο: Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη 15χρονη που είχε εξαφανιστεί
Πε, 3 Σεπ 2026 11:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.