Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Λάρισα: Χρωστούσε ενοίκια και κοινόχρηστα αλλά αυτό που αποκαλύφθηκε προκαλεί ανατριχίλα

Τε, 19 Αυγ 2026 18:44

Έξαρση γαστρεντερίτιδας σε ελληνικό νησί – Δεκάδες ασθενείς καθημερινά στα επείγοντα

Τε, 19 Αυγ 2026 18:04

Ανείπωτη τραγωδία – Πώς μία φέτα μπέικον στέρησε τη ζωή σε 28χρονη

Τε, 19 Αυγ 2026 17:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκαριστική είδηση.Άντρας πυροβόλησε και σκότωσε την επτά ημερών κόρη του επειδή ήθελε αγόρι.

Τε, 9 Μαρ 2022 12:28 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Σοκάρει η είδηση ότι ένας άντρας πυροβόλησε και σκότωσε την επτά ημερών κόρη του επειδή ήθελε το πρωτότοκο παιδί του να είναι αγόρι. Το μωρό που ονομαζόταν Τζανάτ, που σημαίνει «παράδεισος» στα Ουρντού, δέχθηκε χθες πολλές σφαίρες, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης Μιανγουάλι στο κεντρικό Πακιστάν, και συγγενής του μωρού.

«Γεννήθηκε ένα κοριτσάκι… εξοργίστηκε», δήλωσε ο Χινταγιατουλάχ Χαν, θείος της μητέρας του μωρού, στο Reuters, αναφερόμενος στον πατέρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η Τζανάτ δέχθηκε πέντε σφαίρες και σκοτώθηκε ακαριαία.

«Προσπαθούμε να συλλάβουμε τον κατηγορούμενο, που παραμένει ασύλληπτος», δήλωσε αστυνομικός.

Δημόσια κατακραυγή
Η δολοφονία προκάλεσε δημόσια κατακραυγή ιδιαίτερα αφού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκαν φωτογραφίες του μωρού μερικά λεπτά μετά τους πυροβολισμούς και στη συνέχεια από την κηδεία του.

«Και συνεχίζουν να αναρωτιούνται ποια είναι τα δικαιώματα των γυναικών; Για ποιο λόγο χρειαζόμαστε να χρειαζόμαστε τα δικαιώματα των γυναικών; Για ποιο λόγο εορτάζεται η Ημέρα της Γυναίκας;», ανέφερε η Φατίμα Σουχάιλ, χρήστης του Twitter, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Για ποιο λόγο της αφαιρέθηκε το δικαίωμα να ζήσει;».

Οργανώσεις υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων λένε ότι κορίτσια και γυναίκες αντιμετωπίζουν συχνά βία για μια σειρά από λόγους στο Πακιστάν, που βρίσκεται τρεις θέσεις από το τέλος στον δείκτη χάσματος μεταξύ των φύλων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για το 2021.

Η θανάτωση νεογέννητων κοριτσιών είναι επίσης διαδεδομένη, σύμφωνα με τις οργανώσεις αυτές.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η πλειονότητα των 500 και πλέον νεκρών βρεφών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στο Καράτσι, τη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν στο νότιο τμήμα της χώρας, ήταν κορίτσια, σύμφωνα με Φαϊζάλ Εντί, επικεφαλής της μεγαλύτερης φιλανθρωπικής οργάνωσης κοινωνικής πρόνοιας στην πόλη.

αγόρι: Διάφορα είδηση.Άντρας επειδή Επτά ήθελε ημερών κόρη πυροβόλησε σκότωσε σοκαριστική

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λάρισα: Χρωστούσε ενοίκια και κοινόχρηστα αλλά αυτό που αποκαλύφθηκε προκαλεί ανατριχίλα
Τε, 19 Αυγ 2026 18:44
Έξαρση γαστρεντερίτιδας σε ελληνικό νησί – Δεκάδες ασθενείς καθημερινά στα επείγοντα
Τε, 19 Αυγ 2026 18:04
Ανείπωτη τραγωδία – Πώς μία φέτα μπέικον στέρησε τη ζωή σε 28χρονη
Τε, 19 Αυγ 2026 17:43
Σύρος: Το βούλευμα “φωτίζει” τι έγινε τη μοιραία μέρα του θανάτου της Βάγγη – Το σκοτεινό κομμάτι της υπόθεσης
Τε, 19 Αυγ 2026 15:51
Η Θώδη, ο παπάς και το καρπούζι – Ε, ρε γλέντια…
Τε, 19 Αυγ 2026 15:27
«Ό,τι δεν έκανε ο καιρός όλο το καλοκαίρι, θα το κάνει το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου» – Ποιες περιοχές θα γίνουν “καμίνι”
Τε, 19 Αυγ 2026 13:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.