Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

3 ζώδια που ευνοούνται στα οικονομικά τους έως τις 31 Μαΐου – «Εκμεταλλευτείτε τη σπάνια Μπλε Σελήνη για μία επανεκκίνηση»

Πα, 22 Μάι 2026 22:07

Αυτό είναι το καλύτερο ψάρι για ψητό! Δεν διαλύεται και ψήνεται εύκολα!

Πα, 22 Μάι 2026 17:25

Βαγγέλης Κονιτόπουλος: Το άγνωστο οικογενειακό του δράμα! “Πήγα και στη Νικολούλη…”

Πα, 22 Μάι 2026 17:20
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σωτήρης Τσιόδρας: Επιβεβαιώνεται η εφιαλτική πρόβλεψή του για το Πάσχα

Τε, 21 Απρ 2021 19:56 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σωτήρης Τσιόδρας: Χθες «έσπασε» ακόμα ένα αρνητικό ρεκόρ. Οι διασωληνωμένοι ασθενείς COVID έφτασαν τους 847. Ο καθηγητής είχε προβλέψει στις αρχές του Απρίλη, πως οι διασωληνωμένοι αναμένεται να φτάσουν τους 1.200, την εβδομάδα μετά το Πάσχα. Μάλιστα, είχε τονίσει πως πρέπει να είναι προσεκτικοί, όσοι ανήκουν στις ηλικίες από 20 έως 50 ετών.

Σωτήρης Τσιόδρας: Επιβεβαιώνεται η πρόβλεψη του καθηγητή

Στις 7 Απριλίου ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας είχε εκτιμήσει ότι την εβδομάδα μεταξύ 3 και 10 Μαΐου, οι διασωληνωμένοι αναμένεται να φτάσουν τους 1.200, σε περίπτωση που ο δείκτης Rt βρίσκεται στο 1,1. Μάλιστα, ο κ. Τσιόδρας άνηκε στους επιστήμονες που διαφώνησαν κάθετα για το άνοιγμα δραστηριοτήτων, τονίζοντας ότι θα φέρει αρνητικά αποτέλεσματα στη διαχείριση της νόσου.

Η κα. Βάνα Παπαευαγγέλου, έκανε λόγο για μείωση του δείκτη θετικότητας, κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό. Όμως επισήμανε πως το επιδημιολογικό φορτίο παραμένει αρκετά υψηλό και ο δείκτης R βρίσκεται άνω της μονάδας. Φαίνεται πως η πρόβλεψη του κ. Τσιόδρα πλησιάζει την επιβεβαίωση, όσο ο αριθμός των διασωληνωμένων σπάει διαδοχικά τα αρνητικά ρεκόρ και ο δείκτης R παραμένει πάνω από το 1.

Σχεδόν όλοι οι επιστήμονες συμμερίζονται την άποψη ότι δεν πρέπει να ανοίξουν οι μετακινήσεις το Πάσχα. Επιπλέον, τονίζουν πως στο πασχαλινό τραπέζι πρέπει να καθίσουν λιγότερα από 9 άτομα, σε αντίθεση με τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Παράλληλα, οι συνέπειες των κορωνοπάρτι που έγιναν τις τελευταίες μέρες σε περιοχές ανά την Ελλάδα, θα φανούν σε περίπου 15 ημέρες, δηλαδή αρχές Μαΐου.

Διάφορα επιβεβαιώνεται εφιαλτική Πάσχα πρόβλεψή Σωτήρης Τσιόδρας
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3 ζώδια που ευνοούνται στα οικονομικά τους έως τις 31 Μαΐου – «Εκμεταλλευτείτε τη σπάνια Μπλε Σελήνη για μία επανεκκίνηση»
Πα, 22 Μάι 2026 22:07
Αυτό είναι το καλύτερο ψάρι για ψητό! Δεν διαλύεται και ψήνεται εύκολα!
Πα, 22 Μάι 2026 17:25
Βαγγέλης Κονιτόπουλος: Το άγνωστο οικογενειακό του δράμα! “Πήγα και στη Νικολούλη…”
Πα, 22 Μάι 2026 17:20
Θρίλερ στην Κρήτη, με τον νεκρό Τσικόπουλο – Αυτός είναι ο γρίφος που προσπαθούν να λύσουν οι Αρχές
Πα, 22 Μάι 2026 17:15
Σοκ στο Νέο Φάληρο! Οι δουλειές του σπιτιού της στέρησαν τη ζωή
Πα, 22 Μάι 2026 17:09
Σε δύο αποκλειστικά ζώδια το Σύμπαν “χαρίζει” αφθονία, το επόμενο διάστημα
Πα, 22 Μάι 2026 17:05
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.