Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

ΕΦΕΤ: Πασίγνωστο γλυκό αποσύρεται από την ελληνική αγορά – “Μην το καταναλώσετε!” – Είναι το…

Πα, 12 Δεκ 2025 18:36

Τα 3 ζώδια που κάνουν τη μεγάλη ανατροπή πριν φύγει η χρονιά

Πα, 12 Δεκ 2025 18:29

Φοινικούντα: Το τρίτο άτομο που καταζητείται για το φονικό, είναι γιος του πασίγνωστου…

Πα, 12 Δεκ 2025 17:37
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σωτήρης Τσιόδρας:Τι δείχνει το προβλεπτικό μοντέλο του καθηγητή για τους διασωληνωμένους τον Δεκέμβριο

Κυ, 21 Νοέ 2021 19:23 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η πανδημία του κορονοϊού καλπάζει το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, με τους σκληρούς δείκτες να είναι ανυποχώρητοι. Οι νεκροί καθημερινά εδώ και αρκετές ξεπερνούν τους 60, ενώ οι διασωληνωμένοι αυξάνονται συνεχώς.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής”, ένα από τα προβλεπτικά μοντέλα που επεξεργάζεται ο γνωστός καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας δείχνει ότι στις 13 Δεκεμβρίου οι διασωληνωμένοι ασθενείς θα αγγίζουν τους 800.

Ωστόσο, υπάρχει και μία συγκρατημένη αισιοδοξία ανάμεσα στα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων ότι θα μειωθούν οι μολύνσεις και δεν θα φτάσουμε αυτό το νούμερο.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με την καθηγήτρια Παιδιατρικής-Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Βάνα Παπαευαγγέλου, έχει ανακοπεί η εκθετική αύξηση που είχε η Ελλάδα τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες.

 

Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων συνεχίζει, όμως, να είναι μεγάλος (53.000 με βάση στοιχεία της περασμένης Τρίτης έναντι 47.000 την προηγούμενη εβδομάδα). Οι ειδικοί ευελπιστούν πως εάν συνεχιστεί η τάση σταθεροποίησης, θα πέσει και ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων.

Δραματικές εφημερίες στα νοσοκομεία της Β. Ελλάδας: “Μάχη” για μια ΜΕΘ

Τις αντοχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας δοκιμάζει η επέλαση της πανδημίας, με την πίεση να παραμένει ασφυκτική στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”, οι γιατροί κάνουν λόγο για μια “δραματική” εφημερία, ενώ υπογραμμίζουν ότι γίνεται μάχη για τις ΜΕΘ: Σημειώθηκαν 110 προσελεύσεις και έγιναν 50 εισαγωγές ασθενών με τις 36 κλίνες ΜΕΘ να είναι όλες γεμάτες.

 

Μάλιστα στο εν λόγω νοσοκομείο μεταφέρθηκαν περιστατικά στο από άλλα ιδρύματα, ωστόσο δεν ηταν σοβαρά και στη συνέχεια διακομίστηκαν σε άλλα νοσοκομεία και σε ένα ιδιωτικό που έχει ριχτεί και αυτό στη μάχη.

δείχνει Δεκέμβριο διασωληνωμένους Διάφορα καθηγητή Μοντέλο προβλεπτικό Σωτήρης τους Τσιόδρας:Τι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΦΕΤ: Πασίγνωστο γλυκό αποσύρεται από την ελληνική αγορά – “Μην το καταναλώσετε!” – Είναι το…
Πα, 12 Δεκ 2025 18:36
Τα 3 ζώδια που κάνουν τη μεγάλη ανατροπή πριν φύγει η χρονιά
Πα, 12 Δεκ 2025 18:29
Φοινικούντα: Το τρίτο άτομο που καταζητείται για το φονικό, είναι γιος του πασίγνωστου…
Πα, 12 Δεκ 2025 17:37
Πολύ δύσκολες ώρες για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη
Πα, 12 Δεκ 2025 16:59
Αδιανόητο περιστατικό! Πήγε σε χριστουγεννιάτικη φάτνη στον δρόμο και έκανε…
Πα, 12 Δεκ 2025 13:16
Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για αυτά τα 3 ζώδια στις 20 Δεκεμβρίου 2025
Πα, 12 Δεκ 2025 12:41
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.