Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

4 καρμικά ζευγάρια ζωδίων – Έλκονται σαν μαγνήτης – Είναι «γραφτό» να είστε μαζί!

Τρ, 7 Απρ 2026 12:38

Συνταγη για τα πιο νόστιμα φασολάκια – Το λάθος που κάνουμε όλοι και χαλάμε τη γεύση

Τρ, 7 Απρ 2026 10:29

Ξεμπλοκάρουν τα πάντα! “Έρχονται” ανατροπές για 4 ζώδια!

Τρ, 7 Απρ 2026 10:29
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σούπερ Κατερίνα: Έγινε της Καινούργιου.Τι ήθελε και τ’ άκουσε αυτό.Χαμός…….

Τρ, 17 Ιαν 2023 21:34 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Ντρέπομαι γιατί με αγγίζουν κι εμένα. Ντρέπομαι για την Ειρήνη, για όλες τις γυναίκες που ακούνε αυτή τη στιγμή” είπε εμφανώς ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι δηλώσεις του αθλητικογράφου Κώστα Ραπτόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε τον χωρισμό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, έβγαλαν εκτός εαυτού την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Κώστας Ραπτόπουλος μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ήταν αναμενόμενος ο χωρισμός του ζευγαριού, αφού η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι αρκετά μεγαλύτερη από τον ποδοσφαιριστή, και πως οι γυναίκες με το πέρασμα των χρόνων αποκτούν ανασφάλειες και ορμονικές διαταραχές, «χάνοντας» τη φύση της πιο γρήγορα σε σχέση με τον άντρα.

«Ντρέπομαι πάρα πολύ για αυτά που ακούστηκαν και ντρέπομαι γιατί με αγγίζουν κι εμένα. Ντρέπομαι για την Ειρήνη, για όλες τις γυναίκες που ακούνε αυτή τη στιγμή. Πραγματικά τι είπε ο άνθρωπος;» σχολίασε αρχικά σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τα παιδιά δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Και 4 και 5 χρόνια να έχουν, δικαίωμά τους. Δεύτερον, η ζήλεια δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Κι εγώ έχει τύχει να είμαι με μικρότερο άντρα και να τον ζηλεύω πολύ και να ‘μαι με μεγαλύτερο και να τον ζηλεύω ακόμα περισσότερο» εξομολογήθηκε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε και τις δηλώσεις του Κώστα Ραπτόπουλου περί ηλικίας και εγκυμοσύνης, λέγοντας:

«Να ενημερώσω τον κύριο Ραπτόπουλο, που μίλησε με τόση ασέβεια για το γυναικείο φύλο, ότι όταν μία γυναίκα πλησιάζει τα 40, δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να τεκνοποιήσει ή ότι δεν είναι καλά σεξουαλικά. Μπορεί να είναι καλύτερα και από έναν πολύ μικρότερο άντρα. Ντροπή, ντροπή, ντροπή!».

«Εγώ είμαι 37. Είχα σχέση 5 χρόνια με μικρότερο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι καλά έκανα και χωρίσαμε, γιατί εγώ είμαι μεγάλη κι αυτός μικρός και δε μπορώ να αποδώσω; Όλα ρατσιστικά και τραγικά αυτά που ακούσαμε. Κάθε γυναίκα μπορεί να τα φτιάχνει με όποιον θέλει» έκλεισε το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

άκουσε αυτό.Χαμός……. Έγινε ήθελε Καινούργιου.Τι Κατερίνα Σούπερ τ’
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4 καρμικά ζευγάρια ζωδίων – Έλκονται σαν μαγνήτης – Είναι «γραφτό» να είστε μαζί!
Τρ, 7 Απρ 2026 12:38
Συνταγη για τα πιο νόστιμα φασολάκια – Το λάθος που κάνουμε όλοι και χαλάμε τη γεύση
Τρ, 7 Απρ 2026 10:29
Ξεμπλοκάρουν τα πάντα! “Έρχονται” ανατροπές για 4 ζώδια!
Τρ, 7 Απρ 2026 10:29
Οικογενειακό δράμα στα Τρίκαλα – Δεν θα κάνουν Ανάσταση μαζί! 22χρονη βρισκόταν μαζί με τους γονείς στο σπίτι και…
Τρ, 7 Απρ 2026 10:04
Ξεχάστε ότι ξέρατε! Καταργούνται αυτά στα δωμάτια των ξενοδοχείων και…ξενερώνουν οι πελάτες
Τρ, 7 Απρ 2026 00:30
Fuel Pass: Το σύστημα θα σας “πετάξει” έξω! Ποιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση κάθε μέρα και πότε θα ξανανοίξει η…
Τρ, 7 Απρ 2026 00:25
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.