Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή! Πέθανε ο…

Σα, 14 Μαρ 2026 15:41

Αυτό το κούρεμα μικραίνει! – Πρέπει να το δοκιμάσει κάθε γυναίκα! – Καμουφλάρει τα σημάδια γήρανσης και κάνει οπτικό λίφτινγκ

Σα, 14 Μαρ 2026 15:30

Σε ποιους συνταξιούχους θα επανυπολογίζεται η σύνταξη ανά 5ετια; – Πώς θα παίρνουν την προσαύξηση;

Σα, 14 Μαρ 2026 12:52
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πρόστιμο σε γνωστό σουβλατζίδικο της Αθήνας – Βρήκαν ότι ο γύρος…

Τε, 19 Μαρ 2025 20:20 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μετά τα πρόσφατα πρόστιμα σε σουβλατζίδικα στον Κορυδαλλό, στο Περιστέρι, στην Κέρκυρα, στο Χαϊδάρι και στη Θεσσαλονίκη, τώρα η Περιφέρεια Αττικής δημοσιοποίησε τα ευρήματα επιθεώρησης, αυτή τη φορά σε κατάστημα στο Νέο Κόσμο. Για πολλοστή φορά επιθεωρητές διαπίστωσαν παράβαση των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ. Οι περισσότερες παραβάσεις που έχουν διαπιστωθεί στους ελέγχους σε σουβλατζίδικα, αφορούν στη μη ενημέρωση των πελατών ότι τα προϊόντα όπως ο γύρος είναι κατεψυγμένα ή η χρήση ελαίων.

Και αυτή τη φορά οι δημόσιοι ελεγκτές διαπίστωσαν μη αναγραφή της ένδειξης κατεψυγμένο στον τιμοκατάλογο του καταστήματος ενώ αυτά βρέθηκαν στον καταψύκτη του καταστήματος στα είδη: α) γύρος κοτόπουλο και β) πατάτες τηγανητές. Πρόκειται για παράβαση των κανόνων σχετικά με τις «Ενδείξεις τιμοκαταλόγων» στους οποίους είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται η ένδειξη «κατεψυγμένο» εάν είναι κατεψυγμένο και όχι φρέσκο, όπως είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται επίσης, το είδος των ελαίων και η χρήση τους και «Προμαγειρευμένο» ή «Προτηγανισμένο», κατά περίπτωση. Στο σουβλατζίδικο επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε το πρόστιμο €3.000 σε σουβλατζίδικο στη Λούτσα, το πρόστιμο €2.500 στις Σέρρες, το τσουχτερό πρόστιμο των 9.000 ευρώ σε σουβλατζίδικο στην Κυψέλη, το πρόστιμο των €2.000 στην Καισαριανή, όπως και στο Μοναστηράκι, στο Γέρακα, στην Ηλιούπολη στη Θεσσαλονίκη, στο Αιγάλεω κτλ. Οι περισσότερες παραβάσεις αφορούν στη μη ενημέρωση των πελατών ότι τα προϊόντα όπως ο γύρος είναι κατεψυγμένα καθώς η η χρήση ελαίων.

Η περίληψη επιβολής προστίμου όπως δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της Περιφέρειας Αττικής

Πηγή:www.cibum.gr

– Αθηνάς βρήκαν γνωστό γύρος… Διάφορα ότι….. πρόστιμο σε σουβλατζίδικο της
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή! Πέθανε ο…
Σα, 14 Μαρ 2026 15:41
Αυτό το κούρεμα μικραίνει! – Πρέπει να το δοκιμάσει κάθε γυναίκα! – Καμουφλάρει τα σημάδια γήρανσης και κάνει οπτικό λίφτινγκ
Σα, 14 Μαρ 2026 15:30
Σε ποιους συνταξιούχους θα επανυπολογίζεται η σύνταξη ανά 5ετια; – Πώς θα παίρνουν την προσαύξηση;
Σα, 14 Μαρ 2026 12:52
Επίδομα παιδιού Α21: Ποιοι και γιατί μπορεί να χάσουν την πληρωμή στις 31 Μαρτίου;
Σα, 14 Μαρ 2026 12:47
Αυτά τα 3 ζώδια θα μπουν σε μια τυχερή και ισχυρή περίοδο την ερχόμενη εβδομάδα! – Αρπάξτε τις ευκαιρίες!
Σα, 14 Μαρ 2026 12:02
Αλλαγή ώρας: Πλησιάζει η θερινή – Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά; Πότε θα σταματήσει η αλλαγή;
Σα, 14 Μαρ 2026 09:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.