Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θρίλερ σε εξέλιξη στη Λακωνία! Ο Έλληνας κροίσος που εξαφανίστηκε και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – “Θείε… θείε”

Σα, 21 Φεβ 2026 11:33

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Φτωχότερη η ελληνική μουσική! Πέθανε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της…

Πα, 20 Φεβ 2026 23:38

Δεν χρειάζεται να ανησυχούν! Aυτά τα 3 ζώδια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ευνοούνται από το σύμπαν!

Πα, 20 Φεβ 2026 22:25
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πρόστιμο σε γνωστό σουβλατζίδικο της Αθήνας – Βρήκαν ότι ο γύρος…

Τε, 19 Μαρ 2025 20:20 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μετά τα πρόσφατα πρόστιμα σε σουβλατζίδικα στον Κορυδαλλό, στο Περιστέρι, στην Κέρκυρα, στο Χαϊδάρι και στη Θεσσαλονίκη, τώρα η Περιφέρεια Αττικής δημοσιοποίησε τα ευρήματα επιθεώρησης, αυτή τη φορά σε κατάστημα στο Νέο Κόσμο. Για πολλοστή φορά επιθεωρητές διαπίστωσαν παράβαση των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ. Οι περισσότερες παραβάσεις που έχουν διαπιστωθεί στους ελέγχους σε σουβλατζίδικα, αφορούν στη μη ενημέρωση των πελατών ότι τα προϊόντα όπως ο γύρος είναι κατεψυγμένα ή η χρήση ελαίων.

Και αυτή τη φορά οι δημόσιοι ελεγκτές διαπίστωσαν μη αναγραφή της ένδειξης κατεψυγμένο στον τιμοκατάλογο του καταστήματος ενώ αυτά βρέθηκαν στον καταψύκτη του καταστήματος στα είδη: α) γύρος κοτόπουλο και β) πατάτες τηγανητές. Πρόκειται για παράβαση των κανόνων σχετικά με τις «Ενδείξεις τιμοκαταλόγων» στους οποίους είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται η ένδειξη «κατεψυγμένο» εάν είναι κατεψυγμένο και όχι φρέσκο, όπως είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται επίσης, το είδος των ελαίων και η χρήση τους και «Προμαγειρευμένο» ή «Προτηγανισμένο», κατά περίπτωση. Στο σουβλατζίδικο επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε το πρόστιμο €3.000 σε σουβλατζίδικο στη Λούτσα, το πρόστιμο €2.500 στις Σέρρες, το τσουχτερό πρόστιμο των 9.000 ευρώ σε σουβλατζίδικο στην Κυψέλη, το πρόστιμο των €2.000 στην Καισαριανή, όπως και στο Μοναστηράκι, στο Γέρακα, στην Ηλιούπολη στη Θεσσαλονίκη, στο Αιγάλεω κτλ. Οι περισσότερες παραβάσεις αφορούν στη μη ενημέρωση των πελατών ότι τα προϊόντα όπως ο γύρος είναι κατεψυγμένα καθώς η η χρήση ελαίων.

Η περίληψη επιβολής προστίμου όπως δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της Περιφέρειας Αττικής

Πηγή:www.cibum.gr

– Αθηνάς βρήκαν γνωστό γύρος… Διάφορα ότι….. πρόστιμο σε σουβλατζίδικο της
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ σε εξέλιξη στη Λακωνία! Ο Έλληνας κροίσος που εξαφανίστηκε και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – “Θείε… θείε”
Σα, 21 Φεβ 2026 11:33
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Φτωχότερη η ελληνική μουσική! Πέθανε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της…
Πα, 20 Φεβ 2026 23:38
Δεν χρειάζεται να ανησυχούν! Aυτά τα 3 ζώδια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ευνοούνται από το σύμπαν!
Πα, 20 Φεβ 2026 22:25
Ηλεία: “Φώναζε “μαμά, μπαμπά”, όταν την έσερνε στο χωράφι” – Ανατριχιαστικά όσα έγιναν στην 11χρονη…
Πα, 20 Φεβ 2026 22:18
Έρχεται το 1ο κατάστημα από πασίγνωστή αλυσίδα ρούχων στην Ελλάδα!
Πα, 20 Φεβ 2026 22:10
Τα 6 λάθη που κάνουμε όλοι και οι πατάτες δεν γίνονται ποτέ τραγανές! Λίγοι γνωρίζουν τo “κόλπο”!
Πα, 20 Φεβ 2026 14:14
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.