Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!

Τρ, 21 Απρ 2026 00:16

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μυρτούς! Ποιοι ήταν στα υπόλοιπα δωμάτια; “Βρωμάει αυτή η ιστορία…”

Δε, 20 Απρ 2026 23:08

Χαϊδάρι: Συγκλονιστικές στιγμές μέσα χειρουργείο, λένε οι γιατροί! 4-5 φορές…

Δε, 20 Απρ 2026 22:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πρόστιμο σε γνωστό σουβλατζίδικο της Αθήνας – Βρήκαν ότι ο γύρος…

Τε, 19 Μαρ 2025 20:20 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μετά τα πρόσφατα πρόστιμα σε σουβλατζίδικα στον Κορυδαλλό, στο Περιστέρι, στην Κέρκυρα, στο Χαϊδάρι και στη Θεσσαλονίκη, τώρα η Περιφέρεια Αττικής δημοσιοποίησε τα ευρήματα επιθεώρησης, αυτή τη φορά σε κατάστημα στο Νέο Κόσμο. Για πολλοστή φορά επιθεωρητές διαπίστωσαν παράβαση των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ. Οι περισσότερες παραβάσεις που έχουν διαπιστωθεί στους ελέγχους σε σουβλατζίδικα, αφορούν στη μη ενημέρωση των πελατών ότι τα προϊόντα όπως ο γύρος είναι κατεψυγμένα ή η χρήση ελαίων.

Και αυτή τη φορά οι δημόσιοι ελεγκτές διαπίστωσαν μη αναγραφή της ένδειξης κατεψυγμένο στον τιμοκατάλογο του καταστήματος ενώ αυτά βρέθηκαν στον καταψύκτη του καταστήματος στα είδη: α) γύρος κοτόπουλο και β) πατάτες τηγανητές. Πρόκειται για παράβαση των κανόνων σχετικά με τις «Ενδείξεις τιμοκαταλόγων» στους οποίους είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται η ένδειξη «κατεψυγμένο» εάν είναι κατεψυγμένο και όχι φρέσκο, όπως είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται επίσης, το είδος των ελαίων και η χρήση τους και «Προμαγειρευμένο» ή «Προτηγανισμένο», κατά περίπτωση. Στο σουβλατζίδικο επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε το πρόστιμο €3.000 σε σουβλατζίδικο στη Λούτσα, το πρόστιμο €2.500 στις Σέρρες, το τσουχτερό πρόστιμο των 9.000 ευρώ σε σουβλατζίδικο στην Κυψέλη, το πρόστιμο των €2.000 στην Καισαριανή, όπως και στο Μοναστηράκι, στο Γέρακα, στην Ηλιούπολη στη Θεσσαλονίκη, στο Αιγάλεω κτλ. Οι περισσότερες παραβάσεις αφορούν στη μη ενημέρωση των πελατών ότι τα προϊόντα όπως ο γύρος είναι κατεψυγμένα καθώς η η χρήση ελαίων.

Η περίληψη επιβολής προστίμου όπως δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της Περιφέρειας Αττικής

Πηγή:www.cibum.gr

– Αθηνάς βρήκαν γνωστό γύρος… Διάφορα ότι….. πρόστιμο σε σουβλατζίδικο της
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!
Τρ, 21 Απρ 2026 00:16
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μυρτούς! Ποιοι ήταν στα υπόλοιπα δωμάτια; “Βρωμάει αυτή η ιστορία…”
Δε, 20 Απρ 2026 23:08
Χαϊδάρι: Συγκλονιστικές στιγμές μέσα χειρουργείο, λένε οι γιατροί! 4-5 φορές…
Δε, 20 Απρ 2026 22:43
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Νεκρός ξαφνικά ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις σειρές, που όλοι αγαπήσαμε…
Δε, 20 Απρ 2026 19:31
Κεφαλονιά: Σοκάρει ποιος είναι ο 66χρονος που μιλήσε με τη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ – Αποκαλύφθηκε…
Δε, 20 Απρ 2026 18:46
20-26 Απριλίου: Αυτά τα 4 ζώδια θα ζήσουν κάτι “σπάνιο”! “Έρχονται” απρόσμενες καταστάσεις και απίθανα πράγματα
Δε, 20 Απρ 2026 15:02
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.