Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρικτός θάνατος 12χρονου στη Σάμο – Σε σοκ όσοι το είδαν με τα μάτια τους! – Δ@@@@@ από…

Δε, 8 Δεκ 2025 10:52

Η σπάνια σύμπτωση των φετινών Χριστουγέννων – Θα εμφανιστεί ξανά έπειτα από 100 χρόνια

Δε, 8 Δεκ 2025 09:14

Τα 4 ζώδια που δεν θα περάσουν καλά φέτος τα Χριστούγεννα – Τι θα συμβεί μέχρι το χριστουγεννιάτικο τραπέζι;

Δε, 8 Δεκ 2025 09:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σπαράζει καρδιές η Ελένη Ράντου: «Κάποιος είπε κάποτε ότι όταν αγαπάς κάποιον με άνοια τον χάνεις όλο και περισσότερο»

Δε, 4 Σεπ 2023 09:34 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Είναι γνωστό ότι η μητέρα της Ελένης Ράντου αντιπετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν και θέτουν σε διαρκή νέα βάση την επικοινωνία μεταξύ μητέρας και κόρης. Συγκεκριμένα, η μητέρα της ηθοποιού πάσχει από άνοια και η Ελένη Ράντου με αφορμή τον Σεπτέμβριο, ο οποίος είναι μήνας ευαισθητοποίησης για τη νόσο του Αλτσχάιμερ, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για αυτήν τη “σκληρή ασθένεια”, όπως λέει.

«Κάποιος είπε κάποτε ότι όταν αγαπάς κάποιον με άνοια τον χάνεις όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Πότε διαγνώσκονται, πότε περνάνε από διαφορετικά στάδια, πότε χρειάζονται θεραπεία και πότε πεθαίνουν. Αυτό λέγεται «απώλεια Ambigua». Δεν θα ευχόμουν άνοια σε κανέναν. Καθώς ο εγκέφαλος πεθαίνει αργά, αλλάζει σωματικά και τελικά ξεχνά ποιοι είναι οι αγαπημένοι τους. Μπορεί να καταλήξουν να είναι κατάκοιτοι χωρίς να κινούνται και να μην τρώνε ή να πίνουν.

Θα υπάρχουν άνθρωποι που θα κάνουν scroll με αυτή την ανάρτηση γιατί η άνοια δεν τους έχει αγγίξει. Μπορεί να μην ξέρουν πώς είναι να έχεις ένα αγαπημένο πρόσωπο που πάλεψε ή πολεμάει την άνοια. Για να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο για αυτή τη σκληρή ασθένεια, θα ήθελα οι φίλοι μου να βάλουν αυτό στη σελίδα τους σήμερα.


Κρατήστε το δάχτυλο στη δημοσίευση για αντιγραφή και επικόλληση στο χρονολόγιό σας. Ευχαριστώ όλους όσους (είχαν) φίλους ή συγγενείς που ζουν με άνοια. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όλους τους πρόθυμους να το δημοσιεύσουν στο χρονολόγιό τους για την εβδομάδα ευαισθητοποίησης για το Αλτσχάιμερ» έγραψε η Ελένη Ράντου.

αγαπάς άνοια. Διάφορα είπε Ελένη και κάποιον κάποιος κάποτε καρδιές με όλο Όταν ότι….. περισσότερο Ράντου. σπαράζει, τον χάνεις
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρικτός θάνατος 12χρονου στη Σάμο – Σε σοκ όσοι το είδαν με τα μάτια τους! – Δ@@@@@ από…
Δε, 8 Δεκ 2025 10:52
Η σπάνια σύμπτωση των φετινών Χριστουγέννων – Θα εμφανιστεί ξανά έπειτα από 100 χρόνια
Δε, 8 Δεκ 2025 09:14
Τα 4 ζώδια που δεν θα περάσουν καλά φέτος τα Χριστούγεννα – Τι θα συμβεί μέχρι το χριστουγεννιάτικο τραπέζι;
Δε, 8 Δεκ 2025 09:09
Το πιο σιωπηλό και πιο εκδικητικό ζώδιο: Δεν λέει τίποτα, αλλά δεν ξεχνά ποτέ
Δε, 8 Δεκ 2025 01:04
Το χωριό της Ελλάδας με τη δική του γλώσσα που δεν καταλαβαίνει σχεδόν κανείς
Κυ, 7 Δεκ 2025 23:29
Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα ψυχολόγος, για τη μάχη της με τον καρκίνο – Η περούκα και το βίντεο
Κυ, 7 Δεκ 2025 23:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.