Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας – Έχει τα…

Τε, 14 Ιαν 2026 21:45

Σοκαριστικές οι εικόνες στα δύο κινητά του – Φρίκη όσα είδαν οι Αρχές! – 27χρονος πήγαινε σε σπίτια και…

Τε, 14 Ιαν 2026 20:05

Έκτακτο – Πανικός στο κέντρο της Αθήνας – Κλειστοί οι δρόμοι – Στον δρόμο “ρούφηξε”…

Τε, 14 Ιαν 2026 14:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: Έξω φρενών με την Θεοφανία Παπαθωμά

Πε, 14 Οκτ 2021 22:15 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο πλατό του Στούντιο 4!

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας το απόγευμα της Πέμπτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στα θέατρο που λειτουργούν πλέον ως covid free χώροι καθώς και τις πρόσφατες δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ήθελα πάρα πολύ να προσέχουν όλοι οι ηθοποιοί τι λένε γιατί τώρα τελευταία δημιουργούνται και κάποιες άσχημες εντυπώσεις. Όχι μόνο για το #metoo αλλά και για πολλά άλλα».

 

 

«Άκουσα με προσοχή την φίλη μου Θεοφανία Παπαθωμά, που την εκτιμώ αφάνταστα σαν ηθοποιό. Το ότι βγαίνεις να κάνεις ένα μορατόριουμ για το θέμα του πως πρέπει να είμαστε, αν ο σύντροφος της λέει αλήθεια και θέλει να αφυπνίσει. Εγώ αυτό το βρήκα εξωφρενικό» πρόσθεσε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ. «Επίσης, η καλή μου αυτή ηθοποιός σε ένα θέατρο δεν μπορεί να μπει ως θεατής αλλά ως ανεμβολίαστη, αν είναι, μπορεί να παίζει. Δηλαδή αυτό είναι ένα τρομερό αλαλούμ».

 

«Δεν μπορεί η πολιτεία να κάνει τέτοια νομοθετήματα όπου ο θεατής θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένος αλλά ο εργαζόμενος μπορεί να είναι ότι θέλει» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Τι είχε πει η Θεοφανία Παπαθωμά

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Θεοφανία Παπαθωμά την περασμένη εβδομάδα και η συζήτηση έφτασε και στο εμβόλιο του κορονοϊού καθώς ο σύζυγος της ηθοποιού, Γρηγόρης Πετράκος είναι αρνητής και έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα.

«Εσύ έχεις εμβολιαστεί;» τη ρώτησε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά. «Αυτό είναι δικό μου θέμα», ήταν η απάντηση της ηθοποιού.

«Δεν θέλω να επηρεάσω τον κόσμο. Όποιος θέλει εμβολιάζεται και όποιος δεν θέλει δεν εμβολιάζεται. Ευτυχώς έχουμε ακόμα αυτή την επιλογή. Δεν μας έχουν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο ούτε για το ένα ούτε για το άλλο θέμα. Ας αλλάξουμε όμως θέμα, ας πούμε κάτι πιο ευχάριστο», κατέληξε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Θεοφανία Μπιμπίλας: Παπαθωμά Σπύρος φρενών
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας – Έχει τα…
Τε, 14 Ιαν 2026 21:45
Σοκαριστικές οι εικόνες στα δύο κινητά του – Φρίκη όσα είδαν οι Αρχές! – 27χρονος πήγαινε σε σπίτια και…
Τε, 14 Ιαν 2026 20:05
Έκτακτο – Πανικός στο κέντρο της Αθήνας – Κλειστοί οι δρόμοι – Στον δρόμο “ρούφηξε”…
Τε, 14 Ιαν 2026 14:26
Το 2026 θα έχει τρεις φορές Ανάδρομο Ερμή – Τα πέντε ζώδια που κινδυνεύουν!
Τε, 14 Ιαν 2026 12:44
Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε ξαφνικά από το πλατό – Η αδιαθεσία και το τηλεφώνημα στον…
Τε, 14 Ιαν 2026 12:40
ΕΡΤ: Θρήνος στον “αέρα” – Με λυγμούς η παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Δουβαρά – Πέθανε ξαφνικά ο…
Τε, 14 Ιαν 2026 10:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.