Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καταγγελία που “παγώνει” την κοινή γνώμη: Πεθερά κατηγορεί τον Ελληνοκύπριο γαμπρό της ότι τη…

Δε, 13 Ιούλ 2026 23:55

Τρίτη, 14 Ιουλίου: Ένα και μοναδικό ζώδια θα κάνει άλμα στα οικονομικά του – Ένα μήνυμα ή μια είδηση θα του δώσει ανακούφιση

Δε, 13 Ιούλ 2026 23:45

Λαμία: Πάνω από 20 άτομα στα Επείγοντα – Το προϊόν αυτό δεν διανεμήθηκε μόνο σε αυτήν την πόλη

Δε, 13 Ιούλ 2026 23:40
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το τηλεφώνημα στον Μητσοτάκη στις 11:00 το βράδυ – “Τον πήρα 11 το βράδυ και μου λέει…”

Κυ, 17 Δεκ 2023 23:07 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην εκπομπή “Δύο στις δέκα” μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την υποκριτική και την παρουσίαση, την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας παράλληλα και το τηλεφώνημα που έκανε στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στις 11:00 το βράδυ.

“Είμαι απογοητευμένος από την Αριστερά. Παραμένω Αριστερός χωρίς να περιμένω ότι θα έρθει κάποτε μία Αριστερά που όλοι ονειρευόμαστε” είπε ο Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε: “Με έχει πείσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, δεν του το ‘χα. Με πήρε μια μέρα να με ευχαριστήσει που είχα κάνει εκείνο το σποτ για τον κορονοϊό, μου έδωσε και το τηλέφωνό του και μου είπε όποτε τον χρειαστώ να τον πάρω”.

Και συνέχισε, ανακαλύπτοντας μια άγνωστη έως σήμερα, τηλεφωνική συνομιλία του στις 11 το βράδυ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. “Ήμουν ένα βράδυ με φίλους και βλέπουν στο ίντερνετ ότι υπάρχει μία ομάδα Ελλήνων φοιτητών που ήταν εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο. Μου λένε: παρ’ τον αφού έχεις τον αριθμό του, δεν χάνεις κάτι. Τον πήρα 11 το βράδυ και μου λέει: Είναι ήδη ενήμερος ο Χαρδαλιάς, θα σε ενημερώσω τι θα κάνουμε”, αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία του ως παρουσιαστής. “Δεν μου λείπει το κομμάτι της παρουσίασης, ποτέ δεν μου έλειπε, δεν ήταν κάτι που το ήθελα. Έγινε από μόνο του, έτυχε. Μου είχε έρθει μία πολύ μεγάλη εφορία και ήρθαν εκείνο το βράδυ στο θέατρο δύο άνθρωποι από το MEGA και μου λένε: έχουμε τρεις ακόμη μήνες πληρωμένα δικαιώματα για τις Κόντρες, που τις είχε κάνει ο Βλάσσης. Θέλεις να το συνεχίσεις;” είπε ο Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε: “Τους λέω: παιδιά, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα αλλά μου ήρθε αυτό το ποσό από την εφορία, οπότε αν μπορείτε να μου τα δώσετε, θα το κάνω”.

Δείτε το βίντεο – Το τηλεφώνημα του Σπύρου Παπαδόπουλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη


– “Τον 11:00 βράδυ και λέει…” Μητσοτάκη μου Παπαδόπουλος πήρα Σπύρος στις στον τηλεφώνημα το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταγγελία που “παγώνει” την κοινή γνώμη: Πεθερά κατηγορεί τον Ελληνοκύπριο γαμπρό της ότι τη…
Δε, 13 Ιούλ 2026 23:55
Τρίτη, 14 Ιουλίου: Ένα και μοναδικό ζώδια θα κάνει άλμα στα οικονομικά του – Ένα μήνυμα ή μια είδηση θα του δώσει ανακούφιση
Δε, 13 Ιούλ 2026 23:45
Λαμία: Πάνω από 20 άτομα στα Επείγοντα – Το προϊόν αυτό δεν διανεμήθηκε μόνο σε αυτήν την πόλη
Δε, 13 Ιούλ 2026 23:40
Εξελίξεις στο φονικό τροχαίο με την 15χρονη αθλήτρια – Γιατί ελέγχεται ο πατέρας της ως ύποπτος;
Δε, 13 Ιούλ 2026 21:04
Ελλάδα: Σοκαριστικό ατύχημα για γυναίκα στη θάλασσα σε ελληνικό νησί
Δε, 13 Ιούλ 2026 20:35
Αυτός είναι ο λόγος που οι τηγανιτές πατάτες δεν γίνονται τραγανές – Το λάθος που λίγοι γνωρίζουν και το μυστικό των σεφ
Δε, 13 Ιούλ 2026 19:34
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.