Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πριν το τέλος του Αυγούστου, αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικά γεγονότα στο σπίτι

Δε, 24 Αυγ 2026 11:58

Ελλάδα: Οικογενειακό δράμα βγαλμένο από ταινία με γνωστή ψυχολόγο και τον σύζυγό της

Δε, 24 Αυγ 2026 11:55

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο – Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια της τηλεόρασης ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της

Δε, 24 Αυγ 2026 11:21
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το τηλεφώνημα στον Μητσοτάκη στις 11:00 το βράδυ – “Τον πήρα 11 το βράδυ και μου λέει…”

Κυ, 17 Δεκ 2023 23:07 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Στην εκπομπή “Δύο στις δέκα” μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την υποκριτική και την παρουσίαση, την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας παράλληλα και το τηλεφώνημα που έκανε στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στις 11:00 το βράδυ.

“Είμαι απογοητευμένος από την Αριστερά. Παραμένω Αριστερός χωρίς να περιμένω ότι θα έρθει κάποτε μία Αριστερά που όλοι ονειρευόμαστε” είπε ο Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε: “Με έχει πείσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, δεν του το ‘χα. Με πήρε μια μέρα να με ευχαριστήσει που είχα κάνει εκείνο το σποτ για τον κορονοϊό, μου έδωσε και το τηλέφωνό του και μου είπε όποτε τον χρειαστώ να τον πάρω”.

Και συνέχισε, ανακαλύπτοντας μια άγνωστη έως σήμερα, τηλεφωνική συνομιλία του στις 11 το βράδυ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. “Ήμουν ένα βράδυ με φίλους και βλέπουν στο ίντερνετ ότι υπάρχει μία ομάδα Ελλήνων φοιτητών που ήταν εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο. Μου λένε: παρ’ τον αφού έχεις τον αριθμό του, δεν χάνεις κάτι. Τον πήρα 11 το βράδυ και μου λέει: Είναι ήδη ενήμερος ο Χαρδαλιάς, θα σε ενημερώσω τι θα κάνουμε”, αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία του ως παρουσιαστής. “Δεν μου λείπει το κομμάτι της παρουσίασης, ποτέ δεν μου έλειπε, δεν ήταν κάτι που το ήθελα. Έγινε από μόνο του, έτυχε. Μου είχε έρθει μία πολύ μεγάλη εφορία και ήρθαν εκείνο το βράδυ στο θέατρο δύο άνθρωποι από το MEGA και μου λένε: έχουμε τρεις ακόμη μήνες πληρωμένα δικαιώματα για τις Κόντρες, που τις είχε κάνει ο Βλάσσης. Θέλεις να το συνεχίσεις;” είπε ο Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε: “Τους λέω: παιδιά, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα αλλά μου ήρθε αυτό το ποσό από την εφορία, οπότε αν μπορείτε να μου τα δώσετε, θα το κάνω”.

Δείτε το βίντεο – Το τηλεφώνημα του Σπύρου Παπαδόπουλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη


– “Τον 11:00 βράδυ και λέει…” Μητσοτάκη μου Παπαδόπουλος πήρα Σπύρος στις στον τηλεφώνημα το

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πριν το τέλος του Αυγούστου, αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικά γεγονότα στο σπίτι
Δε, 24 Αυγ 2026 11:58
Ελλάδα: Οικογενειακό δράμα βγαλμένο από ταινία με γνωστή ψυχολόγο και τον σύζυγό της
Δε, 24 Αυγ 2026 11:55
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο – Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια της τηλεόρασης ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της
Δε, 24 Αυγ 2026 11:21
Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό με μητέρα που γέννησε, πριν λίγους μήνες
Δε, 24 Αυγ 2026 10:35
Νέα Σμύρνη: Γιατί οι Αρχές θεωρούν “κλειδί” την κόρη της Μελίνας και την αδερφή της;
Δε, 24 Αυγ 2026 09:45
Δραματικές στιγμές για τον επιχειρηματία που εξαφανίστηκε στο Ιόνιο – Το μοιραίο περιστατικό με το ψάρι
Δε, 24 Αυγ 2026 09:20
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.