Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Δευτέρα, 8 Ιουνίου: Αυτά τα 3 ζώδια θα “ξεκλειδώσουν” την τύχη τους – Παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους

Κυ, 7 Ιούν 2026 23:49

Μέχρι τέλος Ιουνίου αυτά τα ζώδια θα πάρουν ξαφνικά οικονομική ανάσα – “Ξεπαγώνει” η τύχη τους

Κυ, 7 Ιούν 2026 23:46

Έξαλλη Αμερικανίδα τουρίστρια – Πλήρωσε το παγωτό “χρυσό” – Δύο παγωτά της κόστισαν…

Κυ, 7 Ιούν 2026 23:42
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

«Στα 44 δόξα τω Θεώ κατάφερα να μείνω έγκυος»: Η Ελένη Μενεγάκη συγκινεί για το μικρό της “θαύμα” με τον Ματέο

Δε, 27 Σεπ 2021 13:34 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση αποφάσισε να δώσει την πρώτη της συνέντευξη εδώ και πολλά χρόνια στη Μελέτη.

 

Άκρως αφοπλιστική ήταν η Ελένη Μενεγάκη στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη, μετά από 7 χρόνια απόλυτης σιγής. Αφού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε στην επαγγελματική της καριέρα αλλά σχολίασε και την Ιωάννα Μαλέσκου που χαρακτηρίστηκε ως “Η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”, μίλησε χωρίς υπαινιγμούς για την επιλογή της να κάνει στα 44 της ακόμα ένα παιδί.

 

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για την προσωπική της ζωή

 

«Για μένα τα πιο σοβαρά θέματα, είναι θέματα υγείας. Όλα τα άλλα θα βρεις πώς θα σφίξεις τα δόντια και θα δώσεις ένα χαμόγελο. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Έχει τύχει να κλαίω πριν την εκπομπή, να σκουπίσω τα μάτια μου, να βάλω κολλύριο και να βγω.

 

Οι συνεργάτες δεν είναι μόνο συνεργάτες. Αν είστε κάθε μέρα μαζί, είναι αδύνατον να μη γίνετε φίλοι. Όλα τα χρόνια στην τηλεόραση ακουμπούσα ψυχολογικά πάνω στους συνεργάτες μου. Όλα μας έχουν συμβεί (προδοσία και αχαριστία) γιατί να μείνουμε όμως εκεί; Δεν θέλω να με μαυρίζω. Αρκετά πράγματα υπάρχουν στην καθημερινότητά μας που να μας μαυρίζουν. Γιατί να μένω σε αυτά;» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

 

 

Αναφορικά με την απόφαση να μείνει έγκυος σε ηλικία 44 ετών, η παρουσιάστρια είπε «Στα 44 δόξα τω Θεώ κατάφερα να μείνω έγκυος, γιατί είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Το θέλαμε πολύ. Εγώ περισσότερο από τον σύντροφό μου. Μέχρι να γίνει εννοώ. Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Ο τρόπος με σχολίασαν, σε φάσεις που πήρα αποφάσεις για μένα, για την προσωπική μου ζωή και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, με έχει στενοχωρήσει και με έχει προβληματίσει. Κι εγώ μπορεί να λέω πράγματα, αλλά είμαι στο σπίτι μου, δεν είναι δημόσια».

«Στα δόξα έγκυος, Ελένη θαύμα! κατάφερα Ματέο μείνω Μενεγάκη: μικρό Συγκινεί
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δευτέρα, 8 Ιουνίου: Αυτά τα 3 ζώδια θα “ξεκλειδώσουν” την τύχη τους – Παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους
Κυ, 7 Ιούν 2026 23:49
Μέχρι τέλος Ιουνίου αυτά τα ζώδια θα πάρουν ξαφνικά οικονομική ανάσα – “Ξεπαγώνει” η τύχη τους
Κυ, 7 Ιούν 2026 23:46
Έξαλλη Αμερικανίδα τουρίστρια – Πλήρωσε το παγωτό “χρυσό” – Δύο παγωτά της κόστισαν…
Κυ, 7 Ιούν 2026 23:42
Έκτακτο – Ελλάδα: Θρίλερ σε εξέλιξη! Συνελήφθη μετά από 27χρόνια ο Δαλαμάγκας! Οι πρώτες πληροφορίες
Κυ, 7 Ιούν 2026 20:31
Έκτακτο – Ελλάδα: Φωτιές σε εξέλιξη – Δίνουν μάχη με τις φλόγες πυορσβέστες και αεροσκάφη
Κυ, 7 Ιούν 2026 16:54
Ιούνιος: Αυτά τα ζώδια ξαφνικά θα έχουν τύχη βουνό! Καρμικές συναντήσεις και έξτρα κέρδη…
Κυ, 7 Ιούν 2026 16:20
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.