Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρίκη! Κόλαση πέρασε το ζευγάρι στα χέρια τους – Για 2 ώρες τους…

Πα, 19 Δεκ 2025 21:44

Αδιανόητο περιστατικό σε πτήση πασίγνωστης εταιρείας! “Θεέ μου…” Επιβίβασαν ν@@@@ και τους έλεγαν ότι…

Πα, 19 Δεκ 2025 21:40

Έκτακτο – Συνέβη πριν από λίγο! – Ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενείς έπεσε πάνω σε…

Πα, 19 Δεκ 2025 19:56
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Φρίκη! Κόλαση πέρασε το ζευγάρι στα χέρια τους – Για 2 ώρες τους…

Πα, 19 Δεκ 2025 21:44 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Κόλαση” στα χέρια τριών κουκουλοφόρων πέρασε ένα ζευγάρι από τη δυτική Γαλλία, το οποίο απήχθη και βασανίστηκε, για να τους μεταφέρει περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ σε κρυπτονομίσματα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία, που έχει αναλάβει την έρευνα.

Οι δράστες, μια “δομημένη εγκληματική ομάδα”, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, εισέβαλαν τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη στην οικία του ζευγαριού, στις ακτές της Λα Ροσέλ.

Οι κακοποιοί έδεσαν τη γυναίκα και τον σύντροφό της, τους οποίους “χτυπούσαν για σχεδόν 2 ώρες, απαιτώντας από τα θύματά τους να τους καταθέσουν κρυπτονομίσματα”, εξήγησε σε ένα δελτίο Τύπου ο εισαγγελέας της Ρεν Φρεντερίκ Τεϊγέ.

Μια έρευνα ξεκίνησε μεταξύ άλλων για εκβιασμό από εγκληματική οργάνωση, παράνομη κατακράτηση, σύσταση συμμορίας με στόχο την προετοιμασία εγκλημάτων.

Οι απαγωγές ή οι απόπειρες απαγωγής που συνδέονται με κρυπτονομίσματα καταγράφουν άνοδο τους τελευταίους μήνες στη Γαλλία.

Στις αρχές Ιανουαρίου, ένας άνδρας ηλικίας 56 ετών είχε εντοπιστεί στο πορτμπαγκάζ ενός οχήματος κοντά στο Μανς (κεντρικά), σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων από την οικία του στην ανατολική Γαλλία. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, επρόκειτο για τον πατέρα ενός influencer κρυπτονομισμάτων με έδρα το Ντουμπάι.

Κατόπιν, στα τέλη Ιανουαρίου, ο συνιδρυτής της εταιρείας χαρτοφυλακίων κρυπτονομισμάτων Ledger, Νταβίντ Μπαλάντ, και η σύντροφός του απήχθηκαν στο Σερ (κεντρικά). Ο Μπαλάντ, του οποίου ακρωτηρίασαν ένα δάxτυλο, αφέθηκε ελεύθερος, κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης και η σύντροφός του είχε βρεθεί δεμένη μέσα σε ένα όχημα.

Στο Παρίσι, την 1η Μαΐου, ήταν ο πατέρας ενός διαχειριστή μιας εταιρείας που εξειδικεύεται σε κρυπτονομίσματα με έδρα τη Μάλτα, ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής. Οι δράστες του είχαν επίσης κόψει ένα δάxτυλο και ζητούσαν λύτρα ύψους εκατομμυρίων ευρώ. Είχε αφεθεί ελεύθερος έπειτα από 58 ώρες.

Un investisseur en cryptomonnaies et son épouse ont été séquestrés chez eux à Dompierre-sur-Mer (Charente-Maritime), dans la nuit du 17 au 18 décembre.

Les assaillants sont parvenus à se faire transférer environ 8 millions d'euros en cryptomonnaies. #JT13H pic.twitter.com/Tl2gAfDvE1

— franceinfo (@franceinfo) December 19, 2025

Λίγες ημέρες αργότερα, την 13η Μαΐου, ένα βίντεο, που έγινε viral, είχε καταγράψει την απόπειρα απαγωγής της κόρης και του εγγονού του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας κρυπτονομισμάτων Paymium.

Σε κάθε μία από αυτές τις υποθέσεις, ύποπτοι συνελήφθησαν, απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος τους και προφυλακίστηκαν.

«Στα – αστυνομικά για ζευγάρι! Κόλαση πέρασε το τους τους….. Φρίκη χέρια ώρες
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη! Κόλαση πέρασε το ζευγάρι στα χέρια τους – Για 2 ώρες τους…
Πα, 19 Δεκ 2025 21:44
Αδιανόητο περιστατικό σε πτήση πασίγνωστης εταιρείας! “Θεέ μου…” Επιβίβασαν ν@@@@ και τους έλεγαν ότι…
Πα, 19 Δεκ 2025 21:40
Έκτακτο – Συνέβη πριν από λίγο! – Ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενείς έπεσε πάνω σε…
Πα, 19 Δεκ 2025 19:56
Αθήνα: Υπόθεση θρίλερ! “Μπέμπα μου, ξύπνα…” – Τι συνέβη με το δίδυμο μωρό; – Συγκλονίζει η…
Πα, 19 Δεκ 2025 19:47
Νέα Φιλαδέλφεια: Σοκαριστικό! “Πάγωσαν” όσοι το είδαν με τα μάτια τους – Κ@@@@@ στο…
Πα, 19 Δεκ 2025 16:35
Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά – Πού θα χιονίσει; – Με τι καιρό θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς;
Πα, 19 Δεκ 2025 16:30
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.