Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μυτιλήνη: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο» – Οι απαντήσεις που ψάχνουν

Πε, 25 Ιούν 2026 00:34

Μάρω Κοντού: Σοβαρό περιστατικό στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται – Όλο το παρασκήνιο για τον “ξάδερφό” της

Πε, 25 Ιούν 2026 00:23

Πέμπτη, 25 Ιουνίου: 3 λένε «μέχρι εδώ», πετούν τις μάσκες και προκαλούν μεγάλες εξελίξεις

Πε, 25 Ιούν 2026 00:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στα ύψη η θερμοκρασία την Κυριακή του Πάσχα – Πού θα φτάσει 39 βαθμούς!

Σα, 1 Μάι 2021 15:52 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Νεφώσεις, υψηλές θερμοκρασίες και αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης, θα περιλαμβάνει ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αύριο αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες, ενώ η ορατότητα στις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές θα είναι κατά τόπους περιορισμένη έως το πρωί. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Μακεδονία και στη Θράκη θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 16 έως 28, στη Θεσσαλία στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 15 έως 34, στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 16 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 29, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 16 έως 30, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 15 έως 33 και στην Κρήτη από 16 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ από το μεσημέρι όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή ieidiseis

 

βαθμούς! θερμοκρασία Καιρός Κυριακή Πάσχα φτάσει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυτιλήνη: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο» – Οι απαντήσεις που ψάχνουν
Πε, 25 Ιούν 2026 00:34
Μάρω Κοντού: Σοβαρό περιστατικό στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται – Όλο το παρασκήνιο για τον “ξάδερφό” της
Πε, 25 Ιούν 2026 00:23
Πέμπτη, 25 Ιουνίου: 3 λένε «μέχρι εδώ», πετούν τις μάσκες και προκαλούν μεγάλες εξελίξεις
Πε, 25 Ιούν 2026 00:16
Λουτράκι: Φωτιά τώρα σε ξενοδοχείο, κοντά σε σπίτια – Όλες οι πρώτες πληροφορίες
Τε, 24 Ιούν 2026 21:12
Κουφονήσια: Τραγωδία με 22χρονη Ελληνίδα που είχε πάει διακοπές με τον σύντροφό της – Τι συνέβη μετά την ταβέρνα
Τε, 24 Ιούν 2026 19:48
Tραγωδία στην Τουρκία: Έλληνας τουρίστας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ταξιδιού με γκρουπ – Τι συνέβη
Τε, 24 Ιούν 2026 19:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.