Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 5 ζώδια είναι γεννημένοι αρχηγοί

Τρ, 16 Σεπ 2025 01:03

Σχολεία: Στις 26 Σεπτεμβρίου δεν θα γίνουν μαθήματα – Τι ισχύει με τις απουσίες

Τρ, 16 Σεπ 2025 00:57

Σοκ με τον θάνατο 14χρονου – Ο εφιάλτης το σχολείο και το τελευταίο sms – Tον φώναζαν στην τάξη «κ@@@@@» και…

Δε, 15 Σεπ 2025 23:49
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σταμάτης Γονίδης: «Γιατί περιφέρουν μία κούκλα και δεν αφήνουν την περιφορά της εικόνας της Παναγίας;»

Σα, 11 Σεπ 2021 11:08 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γέννηση της κόρης του, αλλά και τη βαθιά του πίστη στο Θεό.

 

«Έχουμε συχνούς ελέγχους στα μαγαζιά με τον κορωνοϊό, και με παραξενεύει που ένα θέμα υγείας μπορεί να σου στερήσει όλα τα όμορφα», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ πρόσθεσε ότι πάντα είχε στο μυαλό του ότι μπορεί κάποια στιγμή να μην έχει τη δυνατότητα να ασκήσει το επάγγελμά του.

 

«Όλα τα είχα στο μυαλό μου, μέχρι και να μην μπορώ να τραγουδήσω λόγω της φωνής μου. Δεν είμαι απερίσκεπτος, πάντα είχα στο νου μου να έχω οικονομίες στην άκρη», είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

 

Αναφερόμενος στη βαθιά του πίστη στο Θεό, ο ίδιος εξήγησε ότι «Αν δεν είχα δει πράγματα και θαύματα δε θα ήμουν ορθόδοξος όσο είμαι. Γιατί να μη γίνει μια λιτανεία και γιατί οι εκκλησίες να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα; Δεν είναι σωστό αυτό.

 

Η πίστη κινεί βουνά. Έχω δει φουρτούνα να γίνεται γαλήνη μέσα σε πέντε λεπτά, μέσα από πίστη. Ενώ είχε νοτιά, και το κύμα έπεφτε στα βράχια, έγινε λίμνη».

Μιλώντας για το τραγούδι του «Γυναίκα είναι η ζωή», ο Σταμάτης Γονίδης είπε «Εξυμνώ τη γυναίκα και λέω την αλήθεια», ενώ αναφερόμενος στη σύζυγό του, είπε ότι «Με τη γυναίκα μου έχουμε να ανταλλάξουμε άσχημες κουβέντες πάνω από δέκα χρόνια. Είναι όλα κατανοητά, διαβάζει ο ένας τον άλλο. Αισθάνομαι πολύ πιο νέος από τη γυναίκα μου. Η ψυχή μου δε θα μεγαλώσει ποτέ. Αγαπώ την κάθε ρυτίδα μου και δε χαλιέμαι να πω ότι μεγαλώνω».

 

«Το μωράκι μας είναι εννιά μηνών. Έχω άλλα δύο κορίτσια και έχω και εγγόνια. Δεν τα μεγάλωσα, αλλά ήμουν εκεί. Αλλά το κλάμα που σε ξυπνάει, δεν το έχω ζήσει. Είναι μια εμπειρία ασύλληπτη. Θα βαφτίσουμε το μωρό Μαρία Ελένη. Όσοι τη βλέπουν λένε ότι μου μοιάζει πολύ. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η βάφτιση», είπε για το κοριτσάκι τους.

 

Τα επαγγελματικά σχέδια του Σταμάτη Γονίδη, δε σταματούν στο τραγούδι. «Έβγαλα ένα κόκκινο κρασί πριν 18 χρόνια και είχαν φύγει 10.000 μπουκάλια. Τώρα έβγαλα ένα κρασί λευκό», είπε, ενώ σε ό,τι αφορά στον τομέα του τραγουδιού ανακοίνωσε ότι «Βγάζω ένα νέο ζεϊμπέκικο που μιλάει για το πώς θα ήθελα να ζω. Λιτά και ελεύθερα».

αφήνουν Γιατί Γονίδης: Διάφορα εικόνας κούκλα Παναγίας περιφέρουν Περιφορά Σταμάτης
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 5 ζώδια είναι γεννημένοι αρχηγοί
Τρ, 16 Σεπ 2025 01:03
Σχολεία: Στις 26 Σεπτεμβρίου δεν θα γίνουν μαθήματα – Τι ισχύει με τις απουσίες
Τρ, 16 Σεπ 2025 00:57
Σοκ με τον θάνατο 14χρονου – Ο εφιάλτης το σχολείο και το τελευταίο sms – Tον φώναζαν στην τάξη «κ@@@@@» και…
Δε, 15 Σεπ 2025 23:49
Πάτρα: Μπήκαν μέσα στο δωμάτιο του και στον υπολογιστή αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας…
Δε, 15 Σεπ 2025 22:05
Μυτιλήνη: Γυαλιά καρφιά τα έκανε 30χρονος σε μαγαζί, αλλά η συνέχεια ήταν ακόμη χειρότερη – Πήγε στο…
Δε, 15 Σεπ 2025 21:49
Κρήτη: Ντροπιαστικό περιστατικό μέσα σε εκκλησία! Σε σοκ οι πιστοί – Άντρας μπήκε μέσα στον ναό και…
Δε, 15 Σεπ 2025 21:44
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.