Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Τραγωδία Ζωγράφου: Φρικη μέσα σε διαμέρισμα! Σε σοκ οι αστυνομικοί που είδαν 2 γυναίκες να…!

Δε, 30 Μαρ 2026 10:54

Αυτά τα 3 κουρέματα, λίγο πριν το Πάσχα, κάνουν “πάταγο” – Χαρίζουν χρόνια, φρεσκάδα και ταιριάζουν σε όλες!

Δε, 30 Μαρ 2026 10:48

Αυτά τα 3 ζώδια δικαιώνονται τον Απρίλιο – Το Σύμπαν “επιστρέφει” όσα τους χρωστάει…

Δε, 30 Μαρ 2026 10:01
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στάθης Ψάλτης:Έγινε η εκταφή του ηθοποιού και η Μαίρη Μπάρκουλη ξέσπασε.Ντροπή……

Τρ, 17 Μάι 2022 19:34 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη. Ήταν 21 Απριλίου του 2017 όταν τα μάτια του Στάθη Ψάλτη έκλειναν για πάντα και ρίχνοντας την αυλαία στις νεανικές μνήμες, πολλών που γελούσαν με τα αστεία του και τις περιπέτειες του μέσα από τις ταινίες του.

Το πρωί της Τρίτης (17/05), στο Κοιμητήριο Ζωγράφου όπου είχε γίνει η ταφή του Στάθη Ψάλτη, έγινε η εκταφή του. Μια ανάρτηση η οποία εμφανίστηκε στο Group «Μένουμε Ζωγράφου» έκανε την Μαίρη Μπάρκουλη να ξεσπάσει.

Η ανάρτηση έγραφε πως η εκταφή του Στάθη Ψάλτη έγινε «υπηρεσιακά» και «ουδείς ασχολήθηκε» με το συγκεκριμένο θέμα. Η ανάρτηση συνοδευόταν από δυο φωτογραφίες. Μια πριν το σπάσιμο του τάφου και μια μετά.

«Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά“. Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κριμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν» έγραφε η ανάρτηση.

Το συγκεκριμένο κείμενο αναδημοσίευσε η Μαίρη Μπάρκουλη η οποία ξέσπασε κατά του Δήμου Ζωγράφου. «Ντροπή… Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση όμως λίγη ώρα μετά «κατέβηκε» και η Μαίρη Μπάρκουλη επανήλθε με νεότερη ανάρτηση στην οποία τόνισε πως μίλησε με το δήμαρχο και γιατί αποφασίστηκε η εκταφή του Στάθη Ψάλτη.

«Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να βρουν τους συγγενείς του, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την εκταφή. Όλα έγιναν όπως έπρεπε και θα επικοινωνήσω με τον αντιδήμαρχο για τα οστά και τη φροντίδα τους που ζήτησα να το κάνω όπως πρέπει» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Διάφορα εκταφή ηθοποιού Μαίρη Μπάρκουλη ξέσπασε.Ντροπή…… Στάθης Ψάλτης:Έγινε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Τραγωδία Ζωγράφου: Φρικη μέσα σε διαμέρισμα! Σε σοκ οι αστυνομικοί που είδαν 2 γυναίκες να…!
Δε, 30 Μαρ 2026 10:54
Αυτά τα 3 κουρέματα, λίγο πριν το Πάσχα, κάνουν “πάταγο” – Χαρίζουν χρόνια, φρεσκάδα και ταιριάζουν σε όλες!
Δε, 30 Μαρ 2026 10:48
Αυτά τα 3 ζώδια δικαιώνονται τον Απρίλιο – Το Σύμπαν “επιστρέφει” όσα τους χρωστάει…
Δε, 30 Μαρ 2026 10:01
Μαρινέλλα: Τα τελευταία λόγια με την κόρη της μέσα στο νοσοκομείο – Αυτό ήταν το μοναδικό άτομο που την έβλεπε!
Δε, 30 Μαρ 2026 09:54
Ελλάδα: “Υπέρλαμπρο μου άστρο…” – Πέθανε, μόλις στα 42 της χρόνια, η κόρη του γνωστού…
Δε, 30 Μαρ 2026 01:02
Συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτά τα 4 ζώδια, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα αποκτήσουν οικονομική “δύναμη”
Κυ, 29 Μαρ 2026 23:36
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.