Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

ΝΔ: Αυτά είναι τα 11 νέα πρόσωπα που «κλειδώνουν» για τα ψηφοδέλτια – Ποιοι αποτελούν έκπληξη

Κυ, 28 Ιούν 2026 00:15

Κυριακή, 28 Ιουνίου: Τηλέφωνα, συναντήσεις, ξαφνικές ειδήσεις για 3 ζώδια – Το 3ο θα μάθει ένα μυστικό που θα αλλάξει το μέλλον του

Κυ, 28 Ιούν 2026 00:08

Γιατί παγιδευόμαστε σε έναν δυστυχισμένο γάμο και πώς να βρούμε τη δύναμη για το επόμενο βήμα

Σα, 27 Ιούν 2026 22:02
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στάθης Ψάλτης:Έγινε η εκταφή του ηθοποιού και η Μαίρη Μπάρκουλη ξέσπασε.Ντροπή……

Τρ, 17 Μάι 2022 19:34 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη. Ήταν 21 Απριλίου του 2017 όταν τα μάτια του Στάθη Ψάλτη έκλειναν για πάντα και ρίχνοντας την αυλαία στις νεανικές μνήμες, πολλών που γελούσαν με τα αστεία του και τις περιπέτειες του μέσα από τις ταινίες του.

Το πρωί της Τρίτης (17/05), στο Κοιμητήριο Ζωγράφου όπου είχε γίνει η ταφή του Στάθη Ψάλτη, έγινε η εκταφή του. Μια ανάρτηση η οποία εμφανίστηκε στο Group «Μένουμε Ζωγράφου» έκανε την Μαίρη Μπάρκουλη να ξεσπάσει.

Η ανάρτηση έγραφε πως η εκταφή του Στάθη Ψάλτη έγινε «υπηρεσιακά» και «ουδείς ασχολήθηκε» με το συγκεκριμένο θέμα. Η ανάρτηση συνοδευόταν από δυο φωτογραφίες. Μια πριν το σπάσιμο του τάφου και μια μετά.

«Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά“. Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κριμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν» έγραφε η ανάρτηση.

Το συγκεκριμένο κείμενο αναδημοσίευσε η Μαίρη Μπάρκουλη η οποία ξέσπασε κατά του Δήμου Ζωγράφου. «Ντροπή… Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση όμως λίγη ώρα μετά «κατέβηκε» και η Μαίρη Μπάρκουλη επανήλθε με νεότερη ανάρτηση στην οποία τόνισε πως μίλησε με το δήμαρχο και γιατί αποφασίστηκε η εκταφή του Στάθη Ψάλτη.

«Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να βρουν τους συγγενείς του, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την εκταφή. Όλα έγιναν όπως έπρεπε και θα επικοινωνήσω με τον αντιδήμαρχο για τα οστά και τη φροντίδα τους που ζήτησα να το κάνω όπως πρέπει» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Διάφορα εκταφή ηθοποιού Μαίρη Μπάρκουλη ξέσπασε.Ντροπή…… Στάθης Ψάλτης:Έγινε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΔ: Αυτά είναι τα 11 νέα πρόσωπα που «κλειδώνουν» για τα ψηφοδέλτια – Ποιοι αποτελούν έκπληξη
Κυ, 28 Ιούν 2026 00:15
Κυριακή, 28 Ιουνίου: Τηλέφωνα, συναντήσεις, ξαφνικές ειδήσεις για 3 ζώδια – Το 3ο θα μάθει ένα μυστικό που θα αλλάξει το μέλλον του
Κυ, 28 Ιούν 2026 00:08
Γιατί παγιδευόμαστε σε έναν δυστυχισμένο γάμο και πώς να βρούμε τη δύναμη για το επόμενο βήμα
Σα, 27 Ιούν 2026 22:02
Δεντρολίβανο: Σε ποιο σημείο του σπιτιού «ξεκλειδώνει» την τύχη και την ευημερία, σύμφωνα με την παράδοση
Σα, 27 Ιούν 2026 21:43
Λιβαδειά: “Λυγίζει” όποιος διαβάσει την ανάρτηση του συζύγου της 35χρονης μητέρας – Τα είπε όλα με 2 λέξεις
Σα, 27 Ιούν 2026 18:44
Νέα προειδοποίηση για τον καιρό: Ισχυροί άνεμοι τις επόμενες ώρες σε αυτές τις περιοχές – Επίπεδο 4 για φωτιές
Σα, 27 Ιούν 2026 15:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.