Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: «Ντροπή, ντροπή! Είναι νεκρός» – Καταπέλτης ο Στραβελάκης για τη Μάνου και τις δηλώσεις της (Βίντεο)

Τρ, 15 Σεπ 2026 12:08

Αυτό δείχνει η φωτογραφία του Μαζωνάκη στο ιατρείο – Το κίτρινο μπλουζάκι, η κουβέρτα και το στοιχείο σοκ

Τρ, 15 Σεπ 2026 11:32

“Δίκασε” ο Χασαπόπουλος με 2 λέξεις για αυτούς που δεν πήγαν στην κηδεία του Μαζωνάκη

Τρ, 15 Σεπ 2026 08:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στάθης Ψάλτης:Έγινε η εκταφή του ηθοποιού και η Μαίρη Μπάρκουλη ξέσπασε.Ντροπή……

Τρ, 17 Μάι 2022 19:34 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη. Ήταν 21 Απριλίου του 2017 όταν τα μάτια του Στάθη Ψάλτη έκλειναν για πάντα και ρίχνοντας την αυλαία στις νεανικές μνήμες, πολλών που γελούσαν με τα αστεία του και τις περιπέτειες του μέσα από τις ταινίες του.

Το πρωί της Τρίτης (17/05), στο Κοιμητήριο Ζωγράφου όπου είχε γίνει η ταφή του Στάθη Ψάλτη, έγινε η εκταφή του. Μια ανάρτηση η οποία εμφανίστηκε στο Group «Μένουμε Ζωγράφου» έκανε την Μαίρη Μπάρκουλη να ξεσπάσει.

Η ανάρτηση έγραφε πως η εκταφή του Στάθη Ψάλτη έγινε «υπηρεσιακά» και «ουδείς ασχολήθηκε» με το συγκεκριμένο θέμα. Η ανάρτηση συνοδευόταν από δυο φωτογραφίες. Μια πριν το σπάσιμο του τάφου και μια μετά.

«Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά“. Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κριμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν» έγραφε η ανάρτηση.

Το συγκεκριμένο κείμενο αναδημοσίευσε η Μαίρη Μπάρκουλη η οποία ξέσπασε κατά του Δήμου Ζωγράφου. «Ντροπή… Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση όμως λίγη ώρα μετά «κατέβηκε» και η Μαίρη Μπάρκουλη επανήλθε με νεότερη ανάρτηση στην οποία τόνισε πως μίλησε με το δήμαρχο και γιατί αποφασίστηκε η εκταφή του Στάθη Ψάλτη.

«Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να βρουν τους συγγενείς του, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την εκταφή. Όλα έγιναν όπως έπρεπε και θα επικοινωνήσω με τον αντιδήμαρχο για τα οστά και τη φροντίδα τους που ζήτησα να το κάνω όπως πρέπει» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Διάφορα εκταφή ηθοποιού Μαίρη Μπάρκουλη ξέσπασε.Ντροπή…… Στάθης Ψάλτης:Έγινε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: «Ντροπή, ντροπή! Είναι νεκρός» – Καταπέλτης ο Στραβελάκης για τη Μάνου και τις δηλώσεις της (Βίντεο)
Τρ, 15 Σεπ 2026 12:08
Αυτό δείχνει η φωτογραφία του Μαζωνάκη στο ιατρείο – Το κίτρινο μπλουζάκι, η κουβέρτα και το στοιχείο σοκ
Τρ, 15 Σεπ 2026 11:32
“Δίκασε” ο Χασαπόπουλος με 2 λέξεις για αυτούς που δεν πήγαν στην κηδεία του Μαζωνάκη
Τρ, 15 Σεπ 2026 08:43
Σάλος με την ανάρτηση της Αφροδίτης Μάνου για τον νεκρό Μαζωνάκη
Δε, 14 Σεπ 2026 22:30
Συντάξεις Οκτώβριος: «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες πληρωμών – Ποιοι πάνε πρώτοι στα ΑΤΜ
Δε, 14 Σεπ 2026 22:21
15/9: 3 ζώδια θα δουν έντονα μία αλλαγή – “Έρχεται” μια απάντηση που αλλάζει δεδομένα
Δε, 14 Σεπ 2026 22:18
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.