Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

8/11: 2 ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με όσα απέφευγαν – Θα μάθουν αλήθειες

Κυ, 8 Νοέ 2026 00:33

The Voice: Νόμιζαν ότι άκουγαν τον Μουζουράκη! Ο σωσίας του τραγουδιστή τους άφησε “άφωνους”

Κυ, 8 Νοέ 2026 00:04

Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: “Έχω φοβίες τρομερές, κόμπλεξ και προβλήματα”

Σα, 7 Νοέ 2026 21:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στάθης Ψάλτης:Ξεσπά για την εκταφή του ο αδερφός του Γιάννης Ρώτας.Οι αιχμές για την πρώην σύζυγο του Χριστίνα Ψάλτη.

Σα, 21 Μάι 2022 14:25 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Αίσθηση προκάλεσε πριν λίγες ημέρες η είδηση ότι έγινε η εκταφή του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη υπηρεσιακά χωρίς την παρουσία κανενός εκ των συγγενών του. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Δήμος Ζωγράφου, αυτό συνέβη γιατί δεν κατέστη δυνατό να εντοπίσουν κανέναν από το συγγενικό του περιβάλλον με την οικογένεια του ηθοποιού να υποστηρίζει ότι ουδέποτε προσπάθησε κάποιος να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής “Open Weekend” Ξανθίππη Βουτσαλά συνάντησε τον αδερφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα ο οποίος εξέφρασε τη στεναχώρια του για αυτό που συνέβη ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για τη σχέση που είχε ο αείμνηστος ηθοποιός με την τελευταία του σύζυγο Χριστίνα Ψάλτη λίγο πριν πεθάνει.

«Τραβήξαμε αυτό που τραβήξαμε. Το τακτοποιήσαμε όμως. Θα τον πάμε στο Α’ Νεκροταφείο. Ήταν του δημάρχου ανοησία αυτή, δυστυχώς. Ο Στάθης ήταν αντιδήμαρχος Ζωγράφου γι’ αυτό τον πήγαμε εκεί και κάνανε αυτό που κάνανε, το ελεεινό. Είμαι πέντε μέρες χάλια με αυτή την ιστορία. Τακτοποιήθηκε τώρα. Με την ανιψιά μου τη Μαρία μιλήσαμε. Με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας από τον Δήμο και αυτή η γυναίκα η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου γι’ αυτό τον βάλαμε εκεί, εμείς θέλαμε να πάει στο Α’ Νεκροταφείο.

Με αυτή εγώ δεν έχω καθόλου επαφές, έχουν τελειώσει τα κόλπα. Αυτή τι έκανε; Άφησε να γίνει όλο αυτό; Ήμασταν πολύ αγαπημένα αδέρφια με τον Στάθη…. Το τελευταίο διάστημα πριν πεθάνει, με τη Χριστίνα είχαν χωρίσει. Την είχε χωρίσει ο Στάθης, την είχε βγάλει από το δωμάτιο γιατί έκανε την “κυρία Ψάλτη”. Ας είναι καλά» είπε ο Γιάννης Ρώτας.

αδερφός αιχμές Γιάννης Διάφορα εκταφή Πρώην Ρώτας.Οι Στάθης σύζυγό Χριστίνα Ψάλτη Ψάλτης:Ξεσπά



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/11: 2 ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με όσα απέφευγαν – Θα μάθουν αλήθειες
Κυ, 8 Νοέ 2026 00:33
The Voice: Νόμιζαν ότι άκουγαν τον Μουζουράκη! Ο σωσίας του τραγουδιστή τους άφησε “άφωνους”
Κυ, 8 Νοέ 2026 00:04
Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: “Έχω φοβίες τρομερές, κόμπλεξ και προβλήματα”
Σα, 7 Νοέ 2026 21:05
Ελλάδα: Νέο σκάνδαλο μαμούθ – “Όταν βγουν τα ονόματα θα γκρεμιστεί η νυχτερινή ζωή” – Αυτός είναι ο ηθοποιός
Σα, 7 Νοέ 2026 20:50
Αθήνα: Παρολίγον τραγωδία με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια
Σα, 7 Νοέ 2026 20:46
Στην 2η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα για το καλύτερο φαγητό – Ποια φαγητά μας “έκλεψαν” την πρωτιά
Σα, 7 Νοέ 2026 20:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.