Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ένας μήνας χωρίς τον Μαζώ – Τα προφητικά λόγια του Γιώργου που ανατριχιάζουν, μετά τον θάνατό του

Πα, 9 Οκτ 2026 21:36

4 ζώδια θα ευνοηθούν από το Σύμπαν – Σε αυτόν τον τομέα της ζωής τους θα ανέβουν κατακόρυφα

Πα, 9 Οκτ 2026 20:41

Μαζωνάκης: “Θα μπορούσε να σκοτώσει και έναν υγιή άνθρωπο” – Τι βρέθηκε στον Γιώργο

Πα, 9 Οκτ 2026 20:37
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στάθης Ψάλτης:Ξεσπά για την εκταφή του ο αδερφός του Γιάννης Ρώτας.Οι αιχμές για την πρώην σύζυγο του Χριστίνα Ψάλτη.

Σα, 21 Μάι 2022 14:25 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Αίσθηση προκάλεσε πριν λίγες ημέρες η είδηση ότι έγινε η εκταφή του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη υπηρεσιακά χωρίς την παρουσία κανενός εκ των συγγενών του. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Δήμος Ζωγράφου, αυτό συνέβη γιατί δεν κατέστη δυνατό να εντοπίσουν κανέναν από το συγγενικό του περιβάλλον με την οικογένεια του ηθοποιού να υποστηρίζει ότι ουδέποτε προσπάθησε κάποιος να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής “Open Weekend” Ξανθίππη Βουτσαλά συνάντησε τον αδερφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα ο οποίος εξέφρασε τη στεναχώρια του για αυτό που συνέβη ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για τη σχέση που είχε ο αείμνηστος ηθοποιός με την τελευταία του σύζυγο Χριστίνα Ψάλτη λίγο πριν πεθάνει.

«Τραβήξαμε αυτό που τραβήξαμε. Το τακτοποιήσαμε όμως. Θα τον πάμε στο Α’ Νεκροταφείο. Ήταν του δημάρχου ανοησία αυτή, δυστυχώς. Ο Στάθης ήταν αντιδήμαρχος Ζωγράφου γι’ αυτό τον πήγαμε εκεί και κάνανε αυτό που κάνανε, το ελεεινό. Είμαι πέντε μέρες χάλια με αυτή την ιστορία. Τακτοποιήθηκε τώρα. Με την ανιψιά μου τη Μαρία μιλήσαμε. Με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας από τον Δήμο και αυτή η γυναίκα η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου γι’ αυτό τον βάλαμε εκεί, εμείς θέλαμε να πάει στο Α’ Νεκροταφείο.

Με αυτή εγώ δεν έχω καθόλου επαφές, έχουν τελειώσει τα κόλπα. Αυτή τι έκανε; Άφησε να γίνει όλο αυτό; Ήμασταν πολύ αγαπημένα αδέρφια με τον Στάθη…. Το τελευταίο διάστημα πριν πεθάνει, με τη Χριστίνα είχαν χωρίσει. Την είχε χωρίσει ο Στάθης, την είχε βγάλει από το δωμάτιο γιατί έκανε την “κυρία Ψάλτη”. Ας είναι καλά» είπε ο Γιάννης Ρώτας.

αδερφός αιχμές Γιάννης Διάφορα εκταφή Πρώην Ρώτας.Οι Στάθης σύζυγό Χριστίνα Ψάλτη Ψάλτης:Ξεσπά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένας μήνας χωρίς τον Μαζώ – Τα προφητικά λόγια του Γιώργου που ανατριχιάζουν, μετά τον θάνατό του
Πα, 9 Οκτ 2026 21:36
4 ζώδια θα ευνοηθούν από το Σύμπαν – Σε αυτόν τον τομέα της ζωής τους θα ανέβουν κατακόρυφα
Πα, 9 Οκτ 2026 20:41
Μαζωνάκης: “Θα μπορούσε να σκοτώσει και έναν υγιή άνθρωπο” – Τι βρέθηκε στον Γιώργο
Πα, 9 Οκτ 2026 20:37
Μαζωνάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχει όνομα και φωτογραφία στον τάφο του Γιώργου
Πα, 9 Οκτ 2026 20:28
Σοφία Καρβέλα: Η ανάρτηση μετά την κόντρα των γονιών της – Ποιον στηρίζει;
Πα, 9 Οκτ 2026 20:25
Καιρός: Μπαίνει ο χειμώνας μετά τις υψηλές θερμοκρασίες – “Έρχονται” τα πρώτα χιόνια
Πα, 9 Οκτ 2026 20:20
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.