Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σάλος με τον Βαλάντη πάνω στη σκηνή – Έ@@@@ πάνω στην πίστα! – “Βαλάντη, ηρέμησε” του έλεγε ο Αρσενίου (Βίντεο)

Τρ, 9 Δεκ 2025 17:57

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Τσιμιτσέλης – Έπαθε…

Τρ, 9 Δεκ 2025 14:54

Ζωγράφου – Σοκαριστικό περιστατικό στη μέση του δρόμου – Πάγωσαν όλοι με όσα είδαν! – Ο οδηγός του λεωφορείου…

Τρ, 9 Δεκ 2025 13:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στάθης Ψάλτης:Ξεσπά για την εκταφή του ο αδερφός του Γιάννης Ρώτας.Οι αιχμές για την πρώην σύζυγο του Χριστίνα Ψάλτη.

Σα, 21 Μάι 2022 14:25 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αίσθηση προκάλεσε πριν λίγες ημέρες η είδηση ότι έγινε η εκταφή του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη υπηρεσιακά χωρίς την παρουσία κανενός εκ των συγγενών του. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Δήμος Ζωγράφου, αυτό συνέβη γιατί δεν κατέστη δυνατό να εντοπίσουν κανέναν από το συγγενικό του περιβάλλον με την οικογένεια του ηθοποιού να υποστηρίζει ότι ουδέποτε προσπάθησε κάποιος να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής “Open Weekend” Ξανθίππη Βουτσαλά συνάντησε τον αδερφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα ο οποίος εξέφρασε τη στεναχώρια του για αυτό που συνέβη ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για τη σχέση που είχε ο αείμνηστος ηθοποιός με την τελευταία του σύζυγο Χριστίνα Ψάλτη λίγο πριν πεθάνει.

«Τραβήξαμε αυτό που τραβήξαμε. Το τακτοποιήσαμε όμως. Θα τον πάμε στο Α’ Νεκροταφείο. Ήταν του δημάρχου ανοησία αυτή, δυστυχώς. Ο Στάθης ήταν αντιδήμαρχος Ζωγράφου γι’ αυτό τον πήγαμε εκεί και κάνανε αυτό που κάνανε, το ελεεινό. Είμαι πέντε μέρες χάλια με αυτή την ιστορία. Τακτοποιήθηκε τώρα. Με την ανιψιά μου τη Μαρία μιλήσαμε. Με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας από τον Δήμο και αυτή η γυναίκα η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου γι’ αυτό τον βάλαμε εκεί, εμείς θέλαμε να πάει στο Α’ Νεκροταφείο.

Με αυτή εγώ δεν έχω καθόλου επαφές, έχουν τελειώσει τα κόλπα. Αυτή τι έκανε; Άφησε να γίνει όλο αυτό; Ήμασταν πολύ αγαπημένα αδέρφια με τον Στάθη…. Το τελευταίο διάστημα πριν πεθάνει, με τη Χριστίνα είχαν χωρίσει. Την είχε χωρίσει ο Στάθης, την είχε βγάλει από το δωμάτιο γιατί έκανε την “κυρία Ψάλτη”. Ας είναι καλά» είπε ο Γιάννης Ρώτας.

αδερφός αιχμές Γιάννης Διάφορα εκταφή Πρώην Ρώτας.Οι Στάθης σύζυγό Χριστίνα Ψάλτη Ψάλτης:Ξεσπά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάλος με τον Βαλάντη πάνω στη σκηνή – Έ@@@@ πάνω στην πίστα! – “Βαλάντη, ηρέμησε” του έλεγε ο Αρσενίου (Βίντεο)
Τρ, 9 Δεκ 2025 17:57
Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Τσιμιτσέλης – Έπαθε…
Τρ, 9 Δεκ 2025 14:54
Ζωγράφου – Σοκαριστικό περιστατικό στη μέση του δρόμου – Πάγωσαν όλοι με όσα είδαν! – Ο οδηγός του λεωφορείου…
Τρ, 9 Δεκ 2025 13:58
Το 2026 ο Δίας ευνοεί μόνο δύο ζώδια – Μπαίνουν στην πιο τυχερή χρονιά τους
Τρ, 9 Δεκ 2025 13:52
Σε σοκ ο ελληνικός αθλητικός κόσμος! Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο…
Τρ, 9 Δεκ 2025 13:47
Κρήτη: Θρήνος για τον Στέλιο! – Πώς η βόλτα εξελίχθηκε σε τραγωδία – “Κρυώνω και…”
Τρ, 9 Δεκ 2025 10:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.