Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σπάτα: Σε ποιον ανήκει η σορός που απανθρακώθηκε στην πυρκαγία;

Τρ, 11 Αυγ 2026 18:40

Ελλάδα – Έκτακτο: Νεκρός σε πυρκαγιά

Τρ, 11 Αυγ 2026 16:47

Ελλάδα: Πέθανε ξαφνικά ο πατέρας γνωστού δημοσιογράφου

Τρ, 11 Αυγ 2026 15:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στάθης Ψάλτης:Ξεσπά για την εκταφή του ο αδερφός του Γιάννης Ρώτας.Οι αιχμές για την πρώην σύζυγο του Χριστίνα Ψάλτη.

Σα, 21 Μάι 2022 14:25 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αίσθηση προκάλεσε πριν λίγες ημέρες η είδηση ότι έγινε η εκταφή του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη υπηρεσιακά χωρίς την παρουσία κανενός εκ των συγγενών του. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Δήμος Ζωγράφου, αυτό συνέβη γιατί δεν κατέστη δυνατό να εντοπίσουν κανέναν από το συγγενικό του περιβάλλον με την οικογένεια του ηθοποιού να υποστηρίζει ότι ουδέποτε προσπάθησε κάποιος να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής “Open Weekend” Ξανθίππη Βουτσαλά συνάντησε τον αδερφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα ο οποίος εξέφρασε τη στεναχώρια του για αυτό που συνέβη ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για τη σχέση που είχε ο αείμνηστος ηθοποιός με την τελευταία του σύζυγο Χριστίνα Ψάλτη λίγο πριν πεθάνει.

«Τραβήξαμε αυτό που τραβήξαμε. Το τακτοποιήσαμε όμως. Θα τον πάμε στο Α’ Νεκροταφείο. Ήταν του δημάρχου ανοησία αυτή, δυστυχώς. Ο Στάθης ήταν αντιδήμαρχος Ζωγράφου γι’ αυτό τον πήγαμε εκεί και κάνανε αυτό που κάνανε, το ελεεινό. Είμαι πέντε μέρες χάλια με αυτή την ιστορία. Τακτοποιήθηκε τώρα. Με την ανιψιά μου τη Μαρία μιλήσαμε. Με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας από τον Δήμο και αυτή η γυναίκα η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου γι’ αυτό τον βάλαμε εκεί, εμείς θέλαμε να πάει στο Α’ Νεκροταφείο.

Με αυτή εγώ δεν έχω καθόλου επαφές, έχουν τελειώσει τα κόλπα. Αυτή τι έκανε; Άφησε να γίνει όλο αυτό; Ήμασταν πολύ αγαπημένα αδέρφια με τον Στάθη…. Το τελευταίο διάστημα πριν πεθάνει, με τη Χριστίνα είχαν χωρίσει. Την είχε χωρίσει ο Στάθης, την είχε βγάλει από το δωμάτιο γιατί έκανε την “κυρία Ψάλτη”. Ας είναι καλά» είπε ο Γιάννης Ρώτας.

αδερφός αιχμές Γιάννης Διάφορα εκταφή Πρώην Ρώτας.Οι Στάθης σύζυγό Χριστίνα Ψάλτη Ψάλτης:Ξεσπά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σπάτα: Σε ποιον ανήκει η σορός που απανθρακώθηκε στην πυρκαγία;
Τρ, 11 Αυγ 2026 18:40
Ελλάδα – Έκτακτο: Νεκρός σε πυρκαγιά
Τρ, 11 Αυγ 2026 16:47
Ελλάδα: Πέθανε ξαφνικά ο πατέρας γνωστού δημοσιογράφου
Τρ, 11 Αυγ 2026 15:16
Έκλειψη ηλίου: Το «παράθυρο» των 10 λεπτών στην Ελλάδα – 5 ελληνικές πόλεις θα δουν το φαινόμενο
Τρ, 11 Αυγ 2026 15:11
Market Pass 2026: “Έρχεται” χωρίς αίτηση και με αναδρομικά έως 1.200 ευρώ – Οι δικαιούχοι και η πρώτη πληρωμή
Τρ, 11 Αυγ 2026 14:54
Θρίλερ στον Άγιο Δημήτριο: Ποιος είδε τελευταίος τον αστυνομικό; Ποιος έχει το “κλειδί” του μυστηρίου;
Τρ, 11 Αυγ 2026 14:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.