Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

12/9: Αυτά τα ζώδια θα λάβουν μια ξαφνική πληροφορία που θα είναι καθοριστική για τη ζωή τους

Πα, 11 Σεπ 2026 21:49

Σοκ! Νεκρός ο αδελφός γνωστής Ελληνίδας – Βγήκε να παραλάβει φαγητό από delivery και κατέρρευσε

Πα, 11 Σεπ 2026 21:45

Μαζωνάκης: Ανατροπή! Οι 2 φωτογραφίες που ανατρέπουν τους ισχυρισμούς του γιατρού στο Κολωνάκι

Πα, 11 Σεπ 2026 21:36
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στάθης Ψάλτης:Ξεσπά για την εκταφή του ο αδερφός του Γιάννης Ρώτας.Οι αιχμές για την πρώην σύζυγο του Χριστίνα Ψάλτη.

Σα, 21 Μάι 2022 14:25 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Αίσθηση προκάλεσε πριν λίγες ημέρες η είδηση ότι έγινε η εκταφή του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη υπηρεσιακά χωρίς την παρουσία κανενός εκ των συγγενών του. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Δήμος Ζωγράφου, αυτό συνέβη γιατί δεν κατέστη δυνατό να εντοπίσουν κανέναν από το συγγενικό του περιβάλλον με την οικογένεια του ηθοποιού να υποστηρίζει ότι ουδέποτε προσπάθησε κάποιος να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής “Open Weekend” Ξανθίππη Βουτσαλά συνάντησε τον αδερφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα ο οποίος εξέφρασε τη στεναχώρια του για αυτό που συνέβη ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για τη σχέση που είχε ο αείμνηστος ηθοποιός με την τελευταία του σύζυγο Χριστίνα Ψάλτη λίγο πριν πεθάνει.

«Τραβήξαμε αυτό που τραβήξαμε. Το τακτοποιήσαμε όμως. Θα τον πάμε στο Α’ Νεκροταφείο. Ήταν του δημάρχου ανοησία αυτή, δυστυχώς. Ο Στάθης ήταν αντιδήμαρχος Ζωγράφου γι’ αυτό τον πήγαμε εκεί και κάνανε αυτό που κάνανε, το ελεεινό. Είμαι πέντε μέρες χάλια με αυτή την ιστορία. Τακτοποιήθηκε τώρα. Με την ανιψιά μου τη Μαρία μιλήσαμε. Με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας από τον Δήμο και αυτή η γυναίκα η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου γι’ αυτό τον βάλαμε εκεί, εμείς θέλαμε να πάει στο Α’ Νεκροταφείο.

Με αυτή εγώ δεν έχω καθόλου επαφές, έχουν τελειώσει τα κόλπα. Αυτή τι έκανε; Άφησε να γίνει όλο αυτό; Ήμασταν πολύ αγαπημένα αδέρφια με τον Στάθη…. Το τελευταίο διάστημα πριν πεθάνει, με τη Χριστίνα είχαν χωρίσει. Την είχε χωρίσει ο Στάθης, την είχε βγάλει από το δωμάτιο γιατί έκανε την “κυρία Ψάλτη”. Ας είναι καλά» είπε ο Γιάννης Ρώτας.

αδερφός αιχμές Γιάννης Διάφορα εκταφή Πρώην Ρώτας.Οι Στάθης σύζυγό Χριστίνα Ψάλτη Ψάλτης:Ξεσπά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/9: Αυτά τα ζώδια θα λάβουν μια ξαφνική πληροφορία που θα είναι καθοριστική για τη ζωή τους
Πα, 11 Σεπ 2026 21:49
Σοκ! Νεκρός ο αδελφός γνωστής Ελληνίδας – Βγήκε να παραλάβει φαγητό από delivery και κατέρρευσε
Πα, 11 Σεπ 2026 21:45
Μαζωνάκης: Ανατροπή! Οι 2 φωτογραφίες που ανατρέπουν τους ισχυρισμούς του γιατρού στο Κολωνάκι
Πα, 11 Σεπ 2026 21:36
Μαζωνάκης: Το άγνωστο περιστατικό που δεν έμαθε ποτέ κανείς ένα μήνα πριν τον θάνατό του
Πα, 11 Σεπ 2026 21:28
Μαζωνάκης: Σπαρακτική η ανάρτηση της μητέρας του Παντελίδη
Πα, 11 Σεπ 2026 18:27
Σπάραξε ο πατέρας του Μαζωνάκη – Τα είπε όλα για τον Γιώργο με 2 λέξεις
Πα, 11 Σεπ 2026 18:21
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.