Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών – Ήταν γιος της…

Δε, 16 Ιούν 2025 14:09

Έρχεται ανατροπή με τον καιρό τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα – Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί

Δε, 16 Ιούν 2025 13:26

Θεσσαλονίκη: Νοίκιασε διαμέρισμα Airbnb, αλλά στο μπαλκόνι του διπλανού έκρυβε…

Δε, 16 Ιούν 2025 10:42
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η αποκάλυψη για τις θεραπείες μετά το παιχνίδι – “Ελπίζω να γλιτώσω το…”

Δε, 8 Ιούλ 2024 10:37 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Λίγο μετά το μεγάλο φινάλε του Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε στο youweekly.gr για όσα αποκόμισε από τις συμμετοχές της στο παιχνίδι, καθώς και για τον τραυματισμό που την ταλαιπωρεί μέχρι σήμερα.

Παράλληλα αποκαλύπτει πως δεν αποκλείεται να χρειαστεί χειρουργείο προκειμένου να επανέλθει πλήρως, καθώς μετά από τρεις συμμετοχές στο reality επιβίωσης, το σώμα της συσσώρευσε τόσα τραύματα που δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει.

Αφήνοντας πίσω έριδες και κόντρες που μπορεί να υπήρχαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες του Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή κάνει διακοπές και ξεκουράζεται μετά από τρεις γεμάτες χρονιές και δηλώνει πως θα επιστρέψει δριμύτερη από… Σεπτέμβριο.

Η αποκάλυψη της Σταυρούλας Χρυσαειδή για τον τραυματισμό της στο Survivor
«Σίγουρα πέρασα πολύ όμορφα, μπήκα για να το διασκεδάσω. Αποκόμισα βέβαια και έναν τραυματισμό, δυστυχώς, αλλά κρατάω τα καλά. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα αρνητικό, αλλά ότι έφτιαξε η εικόνα που είχα στο μυαλό μου για το Survivor και πώς θα περνούσα εγώ. Αυτό μου αρκεί», δήλωσε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τις εμπειρίες που αποκόμισε από τη φετινή της συμμετοχή.

Όσον αφορά τον τραυματισμό της συμπλήρωσε πως: «Δυστυχώς με ακολουθεί ακόμη. Τώρα κάνουμε κάποιες θεραπείες με τους γιατρούς για να δούμε πώς θα πάει. Ελπίζω να γλιτώσω το χειρουργείο και το προσπαθώ με ενδυνάμωση. Συμβαίνουν και αυτά, ήταν η τρίτη μου φορά και προφανώς το σώμα μου δεν ήταν έτοιμο για αυτή τη διαδικασία, την κούραση και την ταλαιπωρία που έχει γενικά το παιχνίδι. Ήταν φυσιολογικό να βγει κάτι αυτή τη φορά».

Κλείνοντας, αναφερόμενη στους τσακωμούς που υπήρχαν στον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή τόνισε πως: «Επειδή δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί δεν έπαιρνα συχνά μέρος, ως ποτέ. Έπρεπε κάποιος να με φέρει στο αμήν για να ασχοληθώ. Το θετικό είναι ότι φέτος γνώρισα καλά παιδιά και χαρακτήρες, οπότε όλα καλά».

– “Ελπίζω ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: για γλιτώσω Διάφορα Θεραπείες μετά να παιχνίδι Σταυρούλα της το το…” Χρυσαείδη;
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών – Ήταν γιος της…
Δε, 16 Ιούν 2025 14:09
Έρχεται ανατροπή με τον καιρό τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα – Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί
Δε, 16 Ιούν 2025 13:26
Θεσσαλονίκη: Νοίκιασε διαμέρισμα Airbnb, αλλά στο μπαλκόνι του διπλανού έκρυβε…
Δε, 16 Ιούν 2025 10:42
Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας -Έφτασε η στιγμή που θα πλησιάσουν τα όνειρά τους
Δε, 16 Ιούν 2025 09:51
Πώς ένα παιδικό πάρτι στη Ρόδο κατέληξε σε τραγωδία: Πώς βρήκε φρικτό θάνατο;
Δε, 16 Ιούν 2025 09:29
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας, μετά από…
Δε, 16 Ιούν 2025 00:08
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.