Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκαριστικές εξελίξεις στην ανατριχιαστική υπόθεση του Ηρακλείου! Ο γιος είναι ο δολοφόνος; Τους ε@@@@…

Πα, 31 Οκτ 2025 23:47

Ηράκλειο Κρήτης: Φρίκη και ανατριχίλα πίσω από την κλειστή πόρτα για μητέρα και γιο! Τι ρόλο έπαιξε ο δεύτερος γιος;

Πα, 31 Οκτ 2025 22:22

Καλαμάτα: Σας παρακαλώ σ@@@@@ το! – Το βίντεο τα δείχνει όλα! – Η στιγμή που άνδρας κ@@@@@ από…(Βίντεο)

Πα, 31 Οκτ 2025 18:59
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στέφανος Κοκολογιάννης:Όσα εξομολογήθηκε για τη σχέση του με την 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον σύντροφό της.

Δε, 24 Οκτ 2022 21:04 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην εκπομπή «T-Live» και την δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη μίλησε ο Στέφανος Κοκολογιάννης, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε σε σχέση με την 38χρονη γυναίκα που έριξε καυστικό υγρό στον σύντροφό της στην Κρήτη.

Ο νικητής του «Mission» ανέφερε ότι οι δυο τους είχαν μία σύντομη ερωτική σχέση και αποκάλυψε πως γνωρίζει το θύμα της επίθεσης.

«Ουδέποτε υπήρξα παντρεμένος με την συγκεκριμένη κοπέλα, ουδέποτε υπήρξα αρραβωνιασμένος, όπως και δεν αποκτήσαμε παιδί μαζί, το ξεκαθαρίζουμε αυτό. Είχαμε μία σύντομη ερωτική σχέση. Θεωρώ άκρως απαράδεχτο και αδιανόητο αυτό που γίνεται από τα Μέσα, όλες αυτές τις ημέρες. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι θύμα και κινδυνεύει με τη ζωή του και κάποιοι προσπαθούν να δικάσουν το παρελθόν αυτού του ανθρώπου που έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη για πράξεις που έκανε στο παρελθόν κι έχει εκτίσει την ποινή του. Είναι λάθος», είπε αρχικά ο Στέφανος Κοκολογιάννης.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε γιατί χώρισαν με την 38χρονη, ο ίδιος είπε: «Ασυμφωνία χαρακτήρων! Κατηγορήθηκα και εγώ από την συγκεκριμένη στο παρελθόν ότι την ξυλοκοπούσα και την κακοποιούσα, εννοείται πως δεν της έχω κάνει τίποτα. Γι’ αυτό και αθωώθηκα».

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης τόνισε πως το θύμα της επίθεσης με καυστικό υγρό είναι πολύ καλός του φίλος και εξέφρασε τη συμπαράστασή του για αυτό που του συνέβη.

“έριξε” 38χρονη Διάφορα εξομολογήθηκε καυστικό Κοκολογιάννης:Όσα Στέφανος στον σύντροφό σχέση υγρό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκαριστικές εξελίξεις στην ανατριχιαστική υπόθεση του Ηρακλείου! Ο γιος είναι ο δολοφόνος; Τους ε@@@@…
Πα, 31 Οκτ 2025 23:47
Ηράκλειο Κρήτης: Φρίκη και ανατριχίλα πίσω από την κλειστή πόρτα για μητέρα και γιο! Τι ρόλο έπαιξε ο δεύτερος γιος;
Πα, 31 Οκτ 2025 22:22
Καλαμάτα: Σας παρακαλώ σ@@@@@ το! – Το βίντεο τα δείχνει όλα! – Η στιγμή που άνδρας κ@@@@@ από…(Βίντεο)
Πα, 31 Οκτ 2025 18:59
Ασπρόπυργος: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην αυλή του σχολείου – Ούρλιαζαν τα άλλα παιδια – Το μυστήριο με την 10χρονη…
Πα, 31 Οκτ 2025 18:53
Αυτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας τηλεοπτικός σεφ, που συνελήφθη και κινδυνεύει να πάει φυλακή – Όλοι κάναμε συνταγές του
Πα, 31 Οκτ 2025 17:06
Πασίγνωστος ‘Ελληνας τηλεοπτικός σεφ συνελήφθη – Μπορεί να φυλακιστεί – Τι συνέβη;
Πα, 31 Οκτ 2025 15:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.