Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ιωάννινα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη φοιτήτρια που πέθανε, μετά από ένα απλό σύμπτωμα – “Ήταν μέσα στα α@@@@…”

Τε, 17 Σεπ 2025 21:33

Βόλος: Σε σοκ 19χρονη μέσα σε λεωφορείο – Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι τη στάση – Ξαφνικά, 54χρονος…

Τε, 17 Σεπ 2025 21:24

Η τύχη θα χτυπήσει την πόρτα 3 ζωδίων τις επόμενες μέρες

Τε, 17 Σεπ 2025 21:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στέλιος Πέτσας: Αυτά θα είναι τα προνόμια των εμβολιασμένων, στα μέσα Ιουνίου θα πάρουμε αποφάσεις

Κυ, 6 Ιούν 2021 21:06 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των προνομίων για  τους εμβολιασμένους πολίτες, αντίθετα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, που λίγες μέρες νωρίτερα είχε απορρίψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα

«Χρειάζονται προνόμια σε όσους εμβολιάζονται προκειμένου να είναι ένας σαφές κίνητρο και να καμφθούν οι αντιστάσεις σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ή έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας». Όταν του ζητήθηκε να εξειδικεύσει αυτά τα προνόμια, ανέφερε χάριν παραδείγματος τη μεγαλύτερη κίνηση ελευθερίας εντός και εκτός επικράτειας, αλλά και τη δυνατότητα να επισκέπτονται χώρους που είναι κλειστοί τώρα και θα ανοίξουν αργότερα.

Κίνητρα σε όσους εμβολιάζονται

Από την πλευρά του, ο Πνευμονολόγος – Εντατικολόγος, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος κάλεσε να δοθούν κίνητρα, προχωρώντας μάλιστα σε συγκεκριμένα μέτρα: «Να δοθούν κίνητρα σε αυτούς που εμβολιάζονται τώρα που τα εμβόλια είναι διαθέσιμα για όλους και να ενεργοποιηθούν και άλλοι επιστήμονες όπως διαφημιστές για να πειστεί αυτό το κομμάτι της κοινωνίας».

Υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού ο Νίκος Καπραβέλος

Ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος, από την πλευρά του, ανέφερε: «Είναι καλό να υπάρχουν κίνητρα για τους εμβολιασμένους και στο τέλος μπορούμε να συζητήσουμε για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Είναι ανοιχτό το θέμα. Θα μπει στην συζήτηση γιατί είναι πολύ σημαντικό. Αλλά πρέπει να δούμε όλες τις όψεις και απόψεις του».

Υπέρ του καθολικού υποχρεωτικού εμβολιασμού τάχθηκε ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής της ΜΕΘ Παπανικολάου, ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας.

«Είναι αποφάσεις αυτά Διάφορα εμβολιασμένων, Ιουνίου μέσα πάρουμε Πέτσας: προνόμια Στέλιος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιωάννινα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη φοιτήτρια που πέθανε, μετά από ένα απλό σύμπτωμα – “Ήταν μέσα στα α@@@@…”
Τε, 17 Σεπ 2025 21:33
Βόλος: Σε σοκ 19χρονη μέσα σε λεωφορείο – Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι τη στάση – Ξαφνικά, 54χρονος…
Τε, 17 Σεπ 2025 21:24
Η τύχη θα χτυπήσει την πόρτα 3 ζωδίων τις επόμενες μέρες
Τε, 17 Σεπ 2025 21:14
Υπόθεση που θυμίζει ταινία θρίλερ! Δύο φίλες εξαφανίστηκαν, αλλά η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν…
Τε, 17 Σεπ 2025 21:13
Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα της άτυχης Μαρίας, πριν σκοτωθεί – “Μαμά…” – Το προαίσθημα της αδερφής της
Τε, 17 Σεπ 2025 21:07
Ανείπωτη τραγωδία με κάμεραμαν του ΑΝΤ1 – Θλιβερό περιστατικό – Την ώρα του ρεπορτάζ…
Τε, 17 Σεπ 2025 17:44
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.