Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αποκάλυψη σοκ! Σάλος με τις ελιές «Καλαμάτας» στην αγορά – Βρέθηκε ότι..

Δε, 12 Ιαν 2026 23:11

Νέα Ιωνία: «Τον είδα να ε@@@@@ σαν κούκλα στον αέρα» – Οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα – Η παγίδα που σκότωσε…

Δε, 12 Ιαν 2026 23:04

Ελλάδα: «Καλά δεν ντρέπεσαι; Είσαι μ@@@@@» – Ο κόσμος έπεσε να τον “φάει” – Φορτηγατζής πήγε να πάρει σουβλάκια και…(Βίντεο περιστατικού)

Δε, 12 Ιαν 2026 22:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στέλιος Πέτσας: Αυτά θα είναι τα προνόμια των εμβολιασμένων, στα μέσα Ιουνίου θα πάρουμε αποφάσεις

Κυ, 6 Ιούν 2021 21:06 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των προνομίων για  τους εμβολιασμένους πολίτες, αντίθετα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, που λίγες μέρες νωρίτερα είχε απορρίψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα

«Χρειάζονται προνόμια σε όσους εμβολιάζονται προκειμένου να είναι ένας σαφές κίνητρο και να καμφθούν οι αντιστάσεις σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ή έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας». Όταν του ζητήθηκε να εξειδικεύσει αυτά τα προνόμια, ανέφερε χάριν παραδείγματος τη μεγαλύτερη κίνηση ελευθερίας εντός και εκτός επικράτειας, αλλά και τη δυνατότητα να επισκέπτονται χώρους που είναι κλειστοί τώρα και θα ανοίξουν αργότερα.

Κίνητρα σε όσους εμβολιάζονται

Από την πλευρά του, ο Πνευμονολόγος – Εντατικολόγος, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος κάλεσε να δοθούν κίνητρα, προχωρώντας μάλιστα σε συγκεκριμένα μέτρα: «Να δοθούν κίνητρα σε αυτούς που εμβολιάζονται τώρα που τα εμβόλια είναι διαθέσιμα για όλους και να ενεργοποιηθούν και άλλοι επιστήμονες όπως διαφημιστές για να πειστεί αυτό το κομμάτι της κοινωνίας».

Υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού ο Νίκος Καπραβέλος

Ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος, από την πλευρά του, ανέφερε: «Είναι καλό να υπάρχουν κίνητρα για τους εμβολιασμένους και στο τέλος μπορούμε να συζητήσουμε για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Είναι ανοιχτό το θέμα. Θα μπει στην συζήτηση γιατί είναι πολύ σημαντικό. Αλλά πρέπει να δούμε όλες τις όψεις και απόψεις του».

Υπέρ του καθολικού υποχρεωτικού εμβολιασμού τάχθηκε ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής της ΜΕΘ Παπανικολάου, ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας.

«Είναι αποφάσεις αυτά Διάφορα εμβολιασμένων, Ιουνίου μέσα πάρουμε Πέτσας: προνόμια Στέλιος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποκάλυψη σοκ! Σάλος με τις ελιές «Καλαμάτας» στην αγορά – Βρέθηκε ότι..
Δε, 12 Ιαν 2026 23:11
Νέα Ιωνία: «Τον είδα να ε@@@@@ σαν κούκλα στον αέρα» – Οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα – Η παγίδα που σκότωσε…
Δε, 12 Ιαν 2026 23:04
Ελλάδα: «Καλά δεν ντρέπεσαι; Είσαι μ@@@@@» – Ο κόσμος έπεσε να τον “φάει” – Φορτηγατζής πήγε να πάρει σουβλάκια και…(Βίντεο περιστατικού)
Δε, 12 Ιαν 2026 22:58
«Θερίζει» η Γρίπη Α: Το πρώτο σύμπτωμα που εμφανίζουν παιδιά και ενήλικες, δεν δίνουν σημασία και μετά…
Δε, 12 Ιαν 2026 21:06
Μαθεύτηκε τώρα! Πέθανε η κόρη της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού…
Δε, 12 Ιαν 2026 20:20
Γιώργος Παπαδάκης: Ο γιατρός του αποκαλύπτει για πρώτη φορά το άγνωστο πρόβλημα του – Το ραντεβού που…
Δε, 12 Ιαν 2026 16:21
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.