Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καστοριά: Πρωτοφανές περιστατικό! Οι περαστικοί “πάγωσαν” – 50χρονος βγήκε στον δρόμο με 50ευρα και…

Σα, 25 Οκτ 2025 12:01

Θρίλερ! Νέα στοιχεία-σοκ για τη νεκρή σύζυγο πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ – Είναι δολοφονία; Ο γιος και το μήνυμα που αναστάτωσε τη Νικολούλη

Σα, 25 Οκτ 2025 09:36

Σοκαριστικό περιστατικό! Οι γιατροί “πάγωσαν” όταν το είδαν – Αφαίρεσαν από το έντερο 13χρονου… (Φωτό)

Πα, 24 Οκτ 2025 22:21
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στέλιος Πέτσας: Αυτά θα είναι τα προνόμια των εμβολιασμένων, στα μέσα Ιουνίου θα πάρουμε αποφάσεις

Κυ, 6 Ιούν 2021 21:06 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των προνομίων για  τους εμβολιασμένους πολίτες, αντίθετα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, που λίγες μέρες νωρίτερα είχε απορρίψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα

«Χρειάζονται προνόμια σε όσους εμβολιάζονται προκειμένου να είναι ένας σαφές κίνητρο και να καμφθούν οι αντιστάσεις σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ή έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας». Όταν του ζητήθηκε να εξειδικεύσει αυτά τα προνόμια, ανέφερε χάριν παραδείγματος τη μεγαλύτερη κίνηση ελευθερίας εντός και εκτός επικράτειας, αλλά και τη δυνατότητα να επισκέπτονται χώρους που είναι κλειστοί τώρα και θα ανοίξουν αργότερα.

Κίνητρα σε όσους εμβολιάζονται

Από την πλευρά του, ο Πνευμονολόγος – Εντατικολόγος, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος κάλεσε να δοθούν κίνητρα, προχωρώντας μάλιστα σε συγκεκριμένα μέτρα: «Να δοθούν κίνητρα σε αυτούς που εμβολιάζονται τώρα που τα εμβόλια είναι διαθέσιμα για όλους και να ενεργοποιηθούν και άλλοι επιστήμονες όπως διαφημιστές για να πειστεί αυτό το κομμάτι της κοινωνίας».

Υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού ο Νίκος Καπραβέλος

Ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος, από την πλευρά του, ανέφερε: «Είναι καλό να υπάρχουν κίνητρα για τους εμβολιασμένους και στο τέλος μπορούμε να συζητήσουμε για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Είναι ανοιχτό το θέμα. Θα μπει στην συζήτηση γιατί είναι πολύ σημαντικό. Αλλά πρέπει να δούμε όλες τις όψεις και απόψεις του».

Υπέρ του καθολικού υποχρεωτικού εμβολιασμού τάχθηκε ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής της ΜΕΘ Παπανικολάου, ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας.

«Είναι αποφάσεις αυτά Διάφορα εμβολιασμένων, Ιουνίου μέσα πάρουμε Πέτσας: προνόμια Στέλιος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καστοριά: Πρωτοφανές περιστατικό! Οι περαστικοί “πάγωσαν” – 50χρονος βγήκε στον δρόμο με 50ευρα και…
Σα, 25 Οκτ 2025 12:01
Θρίλερ! Νέα στοιχεία-σοκ για τη νεκρή σύζυγο πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ – Είναι δολοφονία; Ο γιος και το μήνυμα που αναστάτωσε τη Νικολούλη
Σα, 25 Οκτ 2025 09:36
Σοκαριστικό περιστατικό! Οι γιατροί “πάγωσαν” όταν το είδαν – Αφαίρεσαν από το έντερο 13χρονου… (Φωτό)
Πα, 24 Οκτ 2025 22:21
Κορωπί: Ανατριχιαστικά τα λόγια του 4χρονου που είδε με τα μάτια του τον πατέρα του να τη “σκοτώνει” στο ξύλο – “Ο μπαμπάς…”
Πα, 24 Οκτ 2025 22:17
Πασίγνωστος Έλληνας ηθόποιος κατηγορείται ότι προσπάθησε να β@@@@ αδελφή γνωστής ηθοποιού – Ποιος είναι;
Πα, 24 Οκτ 2025 22:09
Γωγώ Τσαμπά: Στο αυτόφορω η Γωγώ Τσαμπά – Τι συνέβη με τη δημοφιλή τραγουδίστρια;
Πα, 24 Οκτ 2025 17:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.