Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι “κακοπληρωτές” – Θα σας βγάλουν το λάδι μέχρι να σας τακτοποιήσουν!

Πε, 13 Αυγ 2026 23:23

Σάλος στο διαδίκτυο με αυτούς που κοίταξαν την έκλειψη χωρίς προστασία – Τα συμπτώματα που προκαλούν ανησυχία

Πε, 13 Αυγ 2026 23:19

Τα καλά και τα κακά νέα για τη Χαλκιδική – Ποιες θα είναι οι συνθήκες τις επόμενες ώρες; – Προειδοποίηση και για άλλες περιοχές

Πε, 13 Αυγ 2026 21:35
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στέλλα Σολωμίδου:Συγκλονίζει η τηλεοπτική μαγείρισσα για τον χαμό του παιδιού της.

Πε, 23 Φεβ 2023 17:33 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η Στέλλα Σολωμίδου, η μαγείρισσα από τις Σέρρες που έγινε γνωστή από την εκπομπή της με συνταγές, «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τον θάνατο του γιου της αλλά και για το ατύχημα που είχε μόλις έφτασε στην Αθήνα.

«Ήρθαμε με το τρένο, με αναγνώρισαν και άρχισαν να μου μιλάνε. Μέχρι που έφτασα στις κυλιόμενες σκάλες ακόμα μου μιλούσαν, δεν τις είδα και παρ’ την κάτω. Όλη μου η αριστερή πλευρά με φάρμακα, παυσίπονα, αλοιφές», είπε η «κυρία Στέλλα», που φέτος συμμετέχει στο J2US.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι παλαιότερα τραγουδούσε αλλά σταμάτησε όταν έφυγε από τη ζωή ο γιος της. «Προέρχομαι από ένα σόι που όλοι τραγουδούσαν πολύ ωραία αλλά μετά το παιδί μου σταμάτησα να τραγουδάω. Κάθε παιδί έχει τη θέση του στην καρδιά της μάνας. Δεν αναπληρώνεται αυτό το κενό με τίποτα. Απλώς πιάνεσαι από τα άλλα σου παιδιά, επειδή σε έχουν ανάγκη, και μπορείς και επιβιώνεις για αυτά και μόνο», εξομολογήθηκε.

Και πρόσθεσε για τον γιο της: «Έφυγε πριν 20 χρόνια από αυτή την κακιά αρρώστια. Έκανα μαζί του στην Αμερική 8μιση μήνες στο Ντιτρόιτ, στο υβριδικό κέντρο της NASA. Τρία χρόνια ήμουν φυτό, κλινήρης. Δεν έβγαινα απ’ το σπίτι. Αν έβγαινα, περνούσα τον δρόμο μη με χτυπήσουν τα αυτοκίνητα. Μπορούσα να πάρω ένα αστικό και να με γυρίζει όλη μέρα στην πόλη, δεν ήξερα πού να κατέβω. Έπαιρνα χάπια με κόκκινη γραμμή».

«Δεν αποφάσισα εγώ να συνέλθω. Ήταν Θεού δουλειά. Χτύπησε το τηλέφωνο, ήταν η κόρη μου και με ρωτάει: μαμά, μπορείς να πας να μαγειρέψεις στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ; Καλώ ένα ταξί και πήγα. Αυτό έγινε τρεις μέρες. Τρεις μέρες τα χάπια δεν τα πήρα, που δεν επιτρέπεται να τα κόψεις απότομα, και ήμουν μια χαρά», εκμυστηρεύτηκε επίσης.

Άγριο ξύλο και πυροβολισμοί τα ξημερώματα στα Λαδάδικα – Δύο τραυματίες
«Δεν θέλω να με βλέπουν να κλαίω, έχω αξιοπρέπεια. Δεν θέλω να με λυπούνται. Να πω στη Μαίρη Παναγάκου υπομονή; Δεν ξεπερνιέται. Θα της πω να σκέφτεται ότι εκεί που είναι το παιδί της είναι καλά», κατέληξε.



για μαγείρισσα παιδιού Σολωμίδου:Συγκλονίζει Στέλλα Τηλεοπτική της τον του χαμό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι “κακοπληρωτές” – Θα σας βγάλουν το λάδι μέχρι να σας τακτοποιήσουν!
Πε, 13 Αυγ 2026 23:23
Σάλος στο διαδίκτυο με αυτούς που κοίταξαν την έκλειψη χωρίς προστασία – Τα συμπτώματα που προκαλούν ανησυχία
Πε, 13 Αυγ 2026 23:19
Τα καλά και τα κακά νέα για τη Χαλκιδική – Ποιες θα είναι οι συνθήκες τις επόμενες ώρες; – Προειδοποίηση και για άλλες περιοχές
Πε, 13 Αυγ 2026 21:35
Πρωί, μεσημέρι, βράδυ: Αυτό το ελληνικό superfood τα βάζει κάτω όλα και το βρίσκεις μόνο σε ένα μέρος
Πε, 13 Αυγ 2026 19:44
Δραματικές ώρες για τη Χαλκιδική – Τρέχει ο κόσμος προς την παραλία, εκκενώνεται ξενοδοχείο, καίγονται ΙΧ και σπίτια
Πε, 13 Αυγ 2026 18:11
Γίνεται τώρα: Έγινε η μέρα νύχτα – Η φωτιά πλησιάζει σπίτια στη Χαλκιδική – “Ο Θεός να βάλει το χέρι του”
Πε, 13 Αυγ 2026 17:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.