Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

ΕΦΕΤ: Πασίγνωστο γλυκό αποσύρεται από την ελληνική αγορά – “Μην το καταναλώσετε!” – Είναι το…

Πα, 12 Δεκ 2025 18:36

Τα 3 ζώδια που κάνουν τη μεγάλη ανατροπή πριν φύγει η χρονιά

Πα, 12 Δεκ 2025 18:29

Φοινικούντα: Το τρίτο άτομο που καταζητείται για το φονικό, είναι γιος του πασίγνωστου…

Πα, 12 Δεκ 2025 17:37
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στέλλα Σολωμίδου:Συγκλονίζει η τηλεοπτική μαγείρισσα για τον χαμό του παιδιού της.

Πε, 23 Φεβ 2023 17:33 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Στέλλα Σολωμίδου, η μαγείρισσα από τις Σέρρες που έγινε γνωστή από την εκπομπή της με συνταγές, «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τον θάνατο του γιου της αλλά και για το ατύχημα που είχε μόλις έφτασε στην Αθήνα.

«Ήρθαμε με το τρένο, με αναγνώρισαν και άρχισαν να μου μιλάνε. Μέχρι που έφτασα στις κυλιόμενες σκάλες ακόμα μου μιλούσαν, δεν τις είδα και παρ’ την κάτω. Όλη μου η αριστερή πλευρά με φάρμακα, παυσίπονα, αλοιφές», είπε η «κυρία Στέλλα», που φέτος συμμετέχει στο J2US.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι παλαιότερα τραγουδούσε αλλά σταμάτησε όταν έφυγε από τη ζωή ο γιος της. «Προέρχομαι από ένα σόι που όλοι τραγουδούσαν πολύ ωραία αλλά μετά το παιδί μου σταμάτησα να τραγουδάω. Κάθε παιδί έχει τη θέση του στην καρδιά της μάνας. Δεν αναπληρώνεται αυτό το κενό με τίποτα. Απλώς πιάνεσαι από τα άλλα σου παιδιά, επειδή σε έχουν ανάγκη, και μπορείς και επιβιώνεις για αυτά και μόνο», εξομολογήθηκε.

Και πρόσθεσε για τον γιο της: «Έφυγε πριν 20 χρόνια από αυτή την κακιά αρρώστια. Έκανα μαζί του στην Αμερική 8μιση μήνες στο Ντιτρόιτ, στο υβριδικό κέντρο της NASA. Τρία χρόνια ήμουν φυτό, κλινήρης. Δεν έβγαινα απ’ το σπίτι. Αν έβγαινα, περνούσα τον δρόμο μη με χτυπήσουν τα αυτοκίνητα. Μπορούσα να πάρω ένα αστικό και να με γυρίζει όλη μέρα στην πόλη, δεν ήξερα πού να κατέβω. Έπαιρνα χάπια με κόκκινη γραμμή».

«Δεν αποφάσισα εγώ να συνέλθω. Ήταν Θεού δουλειά. Χτύπησε το τηλέφωνο, ήταν η κόρη μου και με ρωτάει: μαμά, μπορείς να πας να μαγειρέψεις στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ; Καλώ ένα ταξί και πήγα. Αυτό έγινε τρεις μέρες. Τρεις μέρες τα χάπια δεν τα πήρα, που δεν επιτρέπεται να τα κόψεις απότομα, και ήμουν μια χαρά», εκμυστηρεύτηκε επίσης.

Άγριο ξύλο και πυροβολισμοί τα ξημερώματα στα Λαδάδικα – Δύο τραυματίες
«Δεν θέλω να με βλέπουν να κλαίω, έχω αξιοπρέπεια. Δεν θέλω να με λυπούνται. Να πω στη Μαίρη Παναγάκου υπομονή; Δεν ξεπερνιέται. Θα της πω να σκέφτεται ότι εκεί που είναι το παιδί της είναι καλά», κατέληξε.



για μαγείρισσα παιδιού Σολωμίδου:Συγκλονίζει Στέλλα Τηλεοπτική της τον του χαμό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΦΕΤ: Πασίγνωστο γλυκό αποσύρεται από την ελληνική αγορά – “Μην το καταναλώσετε!” – Είναι το…
Πα, 12 Δεκ 2025 18:36
Τα 3 ζώδια που κάνουν τη μεγάλη ανατροπή πριν φύγει η χρονιά
Πα, 12 Δεκ 2025 18:29
Φοινικούντα: Το τρίτο άτομο που καταζητείται για το φονικό, είναι γιος του πασίγνωστου…
Πα, 12 Δεκ 2025 17:37
Πολύ δύσκολες ώρες για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη
Πα, 12 Δεκ 2025 16:59
Αδιανόητο περιστατικό! Πήγε σε χριστουγεννιάτικη φάτνη στον δρόμο και έκανε…
Πα, 12 Δεκ 2025 13:16
Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για αυτά τα 3 ζώδια στις 20 Δεκεμβρίου 2025
Πα, 12 Δεκ 2025 12:41
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.