Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτός είναι ο Αθηναίος δικηγόρος που εξαπατούσε τους πελάτες του – “Έχουν έρθει να βγάλουν τη μαμά μου από…”

Κυ, 11 Ιαν 2026 22:37

Μεγάλες εξελίξεις σε περιμένουν το 2026, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Κυ, 11 Ιαν 2026 22:27

Αλεξανδρούπολη: Σκηνές πανικού και ουρλιαχτά! – Η στιγμή που άνθρωποι τρώνε σε εστιατόριο και ξαφνικά με 150 χλμ/ώρα…(Βίντεο σοκ)

Κυ, 11 Ιαν 2026 22:22
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έκτακτο: Σείεται η γη στις Κυκλάδες – 5 σεισμοί σε 40 λεπτά – Ο τελευταίος ένας από τους πιο ισχυρούς

Σα, 8 Φεβ 2025 11:32 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σεισμός 4,9 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στα ανοικτά της Αμοργού, το πρωί του Σαββάτου.

Ειδικότερα, ο νέος σεισμός που σημειώθηκε στις 11:00, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού, είχε επίκεντρο τα 26 χλμ. νότια-νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού και εστιακό βάθος τα 14,6 χλμ.

Υπενθυμίζεται την τελευταία ώρα, σημειώθηκαν σεισμοί 4,6 – 4 – 4,2 και 4 της κλίμακας Ρίχτερ στα ανοικτά της Αμοργού.

Συνεδριάζουν οι επιτροπές για τους σεισμούς στις Κυκλάδες
Παράλληλα, συνεδριάζουν σήμερα οι επιτροπές για τους σεισμούς στην Πολιτική Προστασία, προκειμένου να εξεταστούν τα νέα δεδομένα για τη σεισμική δραστηριότητα μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού.

Σημειώνεται ότι σήμερα μετά τη συνεδρίαση των επιτροπών της Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου και της Παρακολούθησης του Ελληνικού Ηφαιστειακού Τόξου του ΟΑΣΠ, μεταξύ άλλων αναμένεται να αποφασίσουν για τα σχολεία σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη.

Στον χορό των Ρίχτερ από τα ξημερώματα η Σαντορίνη
Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου σημειώθηκαν τρεις σεισμοί άνω των 4 Ρίχτερ σε περίπου μία ώρα σημειώθηκαν τη νύχτα στην περιοχή των Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, τρεις σεισμικές δονήσεις, οι δύο από τις οποίες ήταν μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και μια 4,4, καταγράφτηκαν στον θαλάσσιο χώρο 17-26 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της κοινότητας Αρκεσίνης Αμοργού τις πρώτες πρωινές ώρες -με αντίστροφη χρονολογική σειρά στις 05:11, στις 05:08 και στις 03:52-, κατά δεδομένα που δημοσιοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου της Αθήνας.

Και οι τρεις σεισμοί χαρακτηρίστηκαν «ασθενείς» από το ινστιτούτο. Καθημερινά συνεχίζουν να καταγράφονται δεκάδες δονήσεις στην περιοχή.

Δείτε το επίκεντρο του σεισμού 4,9 Ρίχτερ στην Αμοργό:

– blog από Γι’ Διάφορα Έκτακτο Ένας ισχυρούς Κυκλάδες λεπτά πιο σε Σείεται Σεισμοί στις τελευταίος τους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτός είναι ο Αθηναίος δικηγόρος που εξαπατούσε τους πελάτες του – “Έχουν έρθει να βγάλουν τη μαμά μου από…”
Κυ, 11 Ιαν 2026 22:37
Μεγάλες εξελίξεις σε περιμένουν το 2026, ανάλογα με το ζώδιό σου!
Κυ, 11 Ιαν 2026 22:27
Αλεξανδρούπολη: Σκηνές πανικού και ουρλιαχτά! – Η στιγμή που άνθρωποι τρώνε σε εστιατόριο και ξαφνικά με 150 χλμ/ώρα…(Βίντεο σοκ)
Κυ, 11 Ιαν 2026 22:22
Ελλάδα: Σοκάρει η 45χρονη που έπεσε πάνω της η οροφή, σε γνωστό πολυκατάστημα – “Μου λείπει ολόκληρο κομμάτι στο…”
Κυ, 11 Ιαν 2026 22:17
Αυτός είναι ο Έλληνας επιχειρηματίας που πέθανε χορεύοντας σε νυχτερινό μαγαζί
Κυ, 11 Ιαν 2026 17:52
Παπαρίζου: Το αποκάλυψε για πρώτη φορά! Αυτό το πρόβλημα υγείας την έστειλε στο νοσοκομείο – “Θέλει παρακολούθηση…”
Κυ, 11 Ιαν 2026 17:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.