Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Αυτά μόνο εδώ γίνονται! Απίθανο αυτό που σκέφτηκαν για να μη χάσει η γιαγιά το πανηγύρι (Βίντεο)

Κυ, 16 Αυγ 2026 12:08

Εύβοια: Περίεργη υπόθεση! Τι πραγματικά συνέβη με το ζευγάρι και τον εραστή της γυναίκας του;

Κυ, 16 Αυγ 2026 10:55

Δωρεάν διόδια: Ποιοι οδηγοί δεν θα πληρώνουν και πώς γίνεται η αίτηση

Κυ, 16 Αυγ 2026 10:39
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Φρίκη και ανατριχίλα – Σοκ στην Κύπρο με το καγκουρό που…

Πα, 9 Μάι 2025 14:07 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ένα άτομο προφυλακίστηκε και ένα ακόμα καταζητείται για μια πρωτοφανή υπόθεση η οποία προκάλεσε σοκ στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη, σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Δερύνεια, δύο άτομα θεάθηκαν να τεμαχίζουν κάτι που έμοιαζε με σορό. Η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε και έσπευσε άμεσα εντόπισε έναν 36χρονο από το Καμερούν ο οποίος μάλιστα διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη Δημοκρατία αφού το αίτημα ασύλου του είχε απορριφθεί από το 2022. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν πλαστικές σακούλες που περιείχαν… ένα τεμαχισμένο καγκουρό, ένα τσεκούρι και πέντε μαχαίρια. Το δεύτερο πρόσωπο επίσης αφρικανικής καταγωγής κατάφερε να διαφύγει και καταζητείται.

Από την ανάκριση διαπιστώθηκε ότι οι δύο προμηθεύτηκαν το ζώο από υποστατικό στην ελεύθερη Αμμόχωστο που διαθέτει φάρμα με ζώα και η οποία ανήκει σε Ελληνοκύπριο. Η Αστυνομία θα ανακρίνει σήμερα τον ιδιοκτήτη της φάρμας ενώ έρευνες θα διενεργηθούν και από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες για να διαφανεί εάν εισήχθη νομίμως και ήταν δηλωμένο, όπως ορίζει η νομοθεσία.

Οι ισχυρισμοί που υπάρχουν ενώπιον της Αστυνομίας είναι πως το ζώο παραδόθηκε νεκρό, ωστόσο, διερευνώνται και τη Δευτέρα θα γίνει η νεκροτομή από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες. Ο ύποπτος, ο οποίος προφυλακίστηκε από το Δικαστήριο, είναι αντιμέτωπος με αδικήματα που αφορούν σε υποβολή ζώου σε πόνο, ταλαιπωρία, τραυματισμό ή φόβο, περιαγωγή ζώου σε κατάσταση επέλευσης φρικτού θανάτου, κατοχή ζώου που δεν επιτρέπεται και παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Πηγή: ertnews.gr

– ανατριχίλα Διάφορα καγκουρό και Κύπρο με που….. Σοκ στην το Φρίκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Αυτά μόνο εδώ γίνονται! Απίθανο αυτό που σκέφτηκαν για να μη χάσει η γιαγιά το πανηγύρι (Βίντεο)
Κυ, 16 Αυγ 2026 12:08
Εύβοια: Περίεργη υπόθεση! Τι πραγματικά συνέβη με το ζευγάρι και τον εραστή της γυναίκας του;
Κυ, 16 Αυγ 2026 10:55
Δωρεάν διόδια: Ποιοι οδηγοί δεν θα πληρώνουν και πώς γίνεται η αίτηση
Κυ, 16 Αυγ 2026 10:39
Αύγουστος: “Τώρα τίποτα δεν μπορεί να τα σταματήσει!” – Μία νέα πορεία ανοίγεται για αυτά τα 3 ζώδια
Κυ, 16 Αυγ 2026 10:36
Αυτά τα ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με το παρελθόν τους το επόμενο διάστημα – Το “κάρμα” τους θα μιλήσει
Κυ, 16 Αυγ 2026 00:14
Καλαμπάκα: Και μη χειρότερα να λέμε! Πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του και έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα
Κυ, 16 Αυγ 2026 00:08
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.