Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Ελλάδα: Φρίκη και ανατριχίλα με μητέρα και τον νεαρό γιο της – Οι πρώτες πληροφορίες

Τρ, 9 Ιούν 2026 13:12

Προσοχή! Αυτά τα ψάρια έφτασαν στις ελληνικές θάλασσες και δαγκώνουν

Τρ, 9 Ιούν 2026 11:08

Σπιτικό παγωτό σαν ζαχαροπλαστείου: Τρως βελούδο! Αυτό είναι το μυστικό που λίγοι γνωρίζουν

Τρ, 9 Ιούν 2026 10:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στο Δαφνί ο Σταμάτης Γαρδέλης

Δε, 20 Νοέ 2023 08:30 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην απελπισία είχε φτάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Σταμάτης Γαρδέλης, αφού απειλείται το σπίτι του με πλειστηριασμό, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, να εισαχθεί και να νοσηλευτεί Δαφνί ζητώντας βοήθεια . Ο ηθοποιός κατά την εμφάνιση του πρόσφατα σε τηλεοπτικές εκπομπές είχε μιλήσει για το χρέος των 80.000 ευρώ που τον βαραίνει αλλά και για ένα γραφειοκρατικό κόλλημα που μετέτρεψε τη ζωή του σε Γολγοθά και τον οδήγησε σε αδιέξοδο.

Στην «ON time» έφτασε μία φωτογραφία του δημοσιογράφου Αλκίνοου Μπουνιά με τον Σταμάτη Γαρδέλη, με τη σημείωση «στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο “Δαφνί”». Η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με το δημοσιογράφο-συγγραφέα και τον ενημέρωσε για τις φωτογραφίες, ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα λέγοντας: «Δεν έχω να πω τίποτα, ό,τι θέλετε, να μιλήσετε με τον κύριο Γαρδέλη».

Σε επικοινωνία που είχε η Σάσα Σταμάτη μαζί του, ο Σταμάτης Γαρδέλης επιβεβαίωσε το γεγονός: «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ».

Η περιπέτεια του Σταμάτη Γαρδέλη με το σπίτι στο Πόρτο Γερμενό έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, αλλά ο ίδιος τώρα κινδυνεύει να χάσει και την κύρια κατοικία του στον Νέο Κόσμο. Πρόκειται για μια ιδιοκτησία την οποία, όπως έχει πει ο ηθοποιός κατά το παρελθόν, είχε αγοράσει κανονικά. Στη συνέχεια, όμως, η Πολεοδομία το χαρακτήρισε δασικό, με αποτέλεσμα να του επιβάλει πρόστιμο. Στο συγκεκριμένο σπίτι ο ηθοποιός έχει καταβάλει πολλή προσωπική εργασία και, όπως έχει πει, όλες οι κατασκευές έχουν γίνει από ανακυκλώσιμα υλικά.

Με απόφαση της Πολεοδομίας, όλα αυτά είναι προς κατεδάφιση και την ίδια στιγμή ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα χρέος 80.000 ευρώ για αυθαίρετη δόμηση. Αυτό σημαίνει ότι, αφού γκρεμιστούν όλα, θα πρέπει και να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό. Γι’ αυτό και έχουν βγάλει το σπίτι του στον Νέο Κόσμο σε πλειστηριασμό.

Γαρδέλης: Δάφνη: Διάφορα Σταμάτης στο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Ελλάδα: Φρίκη και ανατριχίλα με μητέρα και τον νεαρό γιο της – Οι πρώτες πληροφορίες
Τρ, 9 Ιούν 2026 13:12
Προσοχή! Αυτά τα ψάρια έφτασαν στις ελληνικές θάλασσες και δαγκώνουν
Τρ, 9 Ιούν 2026 11:08
Σπιτικό παγωτό σαν ζαχαροπλαστείου: Τρως βελούδο! Αυτό είναι το μυστικό που λίγοι γνωρίζουν
Τρ, 9 Ιούν 2026 10:46
Σε σοκ η Καστοριά! Αρχαία τραγωδία με 16χρονο και αρκούδα
Τρ, 9 Ιούν 2026 10:37
Δολοφονία Ρόδος: Μαθεύτηκε! Αυτός είναι ο λόγος που κ@@@@@ τον συγκάτοικό του, ενώ καθάριζε πατάτες
Τρ, 9 Ιούν 2026 09:44
9/6: Αυτά τα ζώδια θα “κολλήσουν” – Θα αντικρίσουν την αλήθεια, χωρίς φίλτρα!
Τρ, 9 Ιούν 2026 09:36
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.