Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα ζώδια έκαναν υπομονή και τώρα ανταμείβονται από το Σύμπαν! Θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει…

Δε, 19 Οκτ 2026 14:36

Αυτήν την ελληνική εκπομπή διάλεξε το κοινό και “σάρωσε” σε νούμερα – Σε ποιές “γύρισε” την πλάτη

Δε, 19 Οκτ 2026 14:30

Οι 5 λέξεις της αδερφής του Μαζωνάκη, μετά το μνημόσυνο, τα είπαν όλα

Δε, 19 Οκτ 2026 10:29
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στο νοσοκομείο 44χρονη μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca

Τρ, 18 Μάι 2021 14:57 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Περιπέτεια για 44χρονη γυναίκα η οποία εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca ωστόσο λίγες μέρες αργότερα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. Εφτά μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου άρχισε να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της.

Σύμφωνα με το διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας του Βενιζελείου κ. Λυδάκη «η  γυναίκα εισήχθη την Τετάρτη 12 Μαϊου και είχε ελαφρά συμπτώματα γενικής φύσεως. Υπεβλήθη σε εργαστηριακό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε διαταραχή πηκτικότητας που ταιριάζει με το σύνδρομο που περιγράφεται μετά τον εμβολιασμό, ωστόσο δεν έχει εμφανίσει καμία επιπλοκή. Παρακολουθείται για να αποκλειστούν  άλλα νοσήματα. Ίσως μετά να καταλήξουμε ότι υπάρχει αιτιολογική συσχέτιση με το εμβόλιο .Είναι ένα νέο σύνδρομο και δεν γνωρίζουμε πως εξελίσσεται».

Η υπόθεση της 44χρονης διερευνάται και μέχρι στιγμής οι γιατροί δεν έχουν συνδέσει με σιγουριά το περιστατικό με το εμβόλιο καθώς οι εξετάσεις συνεχίζονται, όπως και η παρακολούθηση της υγείας της.

Τι αναφέρει ο σύζυγος της 44χρονης

Μιλώντας στο neakriti.gr , ο σύζυγος της 44χρονης, μητέρα 3 παιδιών αναφέρθηκε στην περιπέτεια της γυναίκας του, η οποία και ξεκίνησε μια εβδομάδα μετά τον εμβολισμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca στις 6 Μαΐου.

«Η γυναίκα μου  λοιπόν μια εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη,  ήταν σε άσχημη κατάσταση, με έντονη θολούρα στα μάτια, πονοκέφαλο και πίεση στο κεφάλι. Από την πρώτη στιγμή υπήρχε υποψία γιατί τα συμπτώματα αναφέρονται από την Ελληνική Αιματολογική Εταιρείας ως επακόλουθα του εμβολιασμού.

Επισκέφθηκαμε  το Βενιζέλειο, αναφέραμε τα συμπτώματα και πλέον μέχρι σήμερα παραμένει νοσηλευόμενη στην Αιματολογική Κλινική και γνωρίζουμε, σύμφωνα και με τους γιατρούς ότι πρόκειται για θρομβοπενία και έχει καταθέτει κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ».

Ο αγώνας των γιατρών

Επίσης ο σύζυγος της 44χρονης αναφέρεται και στον μεγάλο αγώνα που δίνουν οι γιατροί οι όποιοι όπως αναφέρει βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της γυναίκας του.

«Η γυναίκα μου είναι σήμερα  σε αρκετά καλή κατάσταση και δέχεται ισχυρή θεραπεία. Οι γιατροί που είναι από την πρώτη στιγμή από πάνω της, δεν την έχουν αφήσει λεπτό από τα μάτια τους, προχωρώντας σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, έχοντας μου αναφέρει ότι παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας της , αλλά ωστόσο δεν μπορούν προς το παρόν να εγγυηθούν για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας της».

Πηγή: neakriti.gr

44χρονη astrazeneca Διάφορα εμβολιασμό μετά Νοσοκομείο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα ζώδια έκαναν υπομονή και τώρα ανταμείβονται από το Σύμπαν! Θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει…
Δε, 19 Οκτ 2026 14:36
Αυτήν την ελληνική εκπομπή διάλεξε το κοινό και “σάρωσε” σε νούμερα – Σε ποιές “γύρισε” την πλάτη
Δε, 19 Οκτ 2026 14:30
Οι 5 λέξεις της αδερφής του Μαζωνάκη, μετά το μνημόσυνο, τα είπαν όλα
Δε, 19 Οκτ 2026 10:29
Μαζωνάκη: Νέοι ύποπτοι στο “κάδρο” – Ποιοι άλλοι εμπλέκονται στον θάνατο του Γιώργου;
Δε, 19 Οκτ 2026 09:31
Αυτή ήταν η τελευταία υπόκλιση του Γιώργου, πριν το μοιραίο τέλος – Ξέσπασε σε κλάματα, λες και το ‘ξερε…(Βίντεο)
Κυ, 18 Οκτ 2026 22:58
Μυστήριο με τη συντριβή του αεροσκάφους στην Πιερία – Τι συνέβη με τον πιλότο;
Κυ, 18 Οκτ 2026 21:18
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.