Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 2 ζώδια μπαίνουν με το δεξί στον Οκτώβριο – Θα έχουν εξελίξεις στη ζωή τους και σημαντικές ευκαιρίες

Τε, 16 Σεπ 2026 14:34

Νέα Σμύρνη: Σοκαριστικό περιστατικό με ζευγάρι – Ο κορμός δέντρου και ο σύζυγος

Τε, 16 Σεπ 2026 14:31

Μαθεύτηκε πού έστειλε η Γάκα τη φωτό του Μαζωνάκη

Τε, 16 Σεπ 2026 11:30
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Survivor 4: Ανατριχιάζει ο Κοψιδάς με την εξομολόγηση του (Video)

Σα, 3 Απρ 2021 17:34 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε στην εκπομπή Dot, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα, για την πρώην σύντροφο του η οποία είχε παιδί το οποίο και μεγάλωσε σαν δικό του.

Η εξομολόγηση του Κοψιδά για την πρώην σύντροφο του

«Εγώ τη γνώρισα έγκυο. Μου είχε πει από την πρώτη μέρα πως είχε χωρίσει και θα το κρατήσει το παιδί μόνη της. Την ερωτεύτηκα και μείναμε μαζί. Περάσαμε όλη τη φάση της εγκυμοσύνης μαζί. Είδα το παιδί να γεννιέται. Το παιδί ήταν σαν παιδί μου. Το μεγάλωσα για κάποιους μήνες. Μετά συνέβησαν κάποια πράγματα και χωρίσαμε. Αλλά το παιδί συνέχισε, ενώ είχαμε χωρίσει, να πηγαίνει τα Σαββατοκύριακα στους γονείς μου. Σαν να ήταν δικό μου.

Η κοπέλα ήταν ξένη και ζούσε μόνη της και δούλευε. Οπότε βρήκε μια οικογένεια. Μετά τα ξαναβρήκαμε. Οπότε το παιδί έχει περάσει το μεγάλωμα με τους γονείς μου και τους λέει παππού και γιαγιά. Τώρα έχει καλές σχέσεις με τον βιολογικό της πατέρα που είναι στο εξωτερικό. Τώρα είναι 20 χρονών. Μιλάμε ακόμη και με την κοπέλα και με τη μικρή. Το έχω νιώσει το πατρικό ένστικτο. Δε νιώθω ανάγκη να κάνω παιδί, επειδή ίσως εκείνη η ιστορία μου το κάλυψε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κοψιδάς.

Όσα αποκάλυψε ο Κοψιδάς για τον Τριαντάφυλλο στο Survivor 4

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο Τριαντάφυλλος ήταν ο πρώτος άντρας που πήρα από την ομάδα μου στους Κόκκινους. Ήμασταν κοντά και στην πορεία υπήρξε μια μεταστροφή που τα άλλαξε όλα. Είχε από την αρχή του παιχνιδιού ένα σκεπτικό το οποίο ήταν βασισμένο στο εξής. Ότι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, είναι σαν να μην έχει γίνει. Το χρησιμοποιούσε αυτό συνέχεια και το έλεγε συνεχώς».

«Αυτό για μένα δείχνει πάρα πολλά για έναν άνθρωπο και στην αρχή όλοι θυμώσαμε με αυτό αλλά του δώσαμε πολλές ευκαιρίες να ζητήσει συγνώμη. Το να σε κοιτάζει κάποιος στα μάτια και να σου λέει ψέματα, σε κάνει στην αρχή να θυμώνεις και αμέσως μετά σε μένα προσωπικά ήρθε μια απογοήτευση και μια στεναχώρια» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Και ολοκλήρωσε: «Ένας άνθρωπος, ο οποίος είχα επενδύσει και περνούσαμε καλά, ξαφνικά με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε τόσο εύκολα ψέματα…Με στεναχώρησε πολύ και με απογοήτευσε».



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 2 ζώδια μπαίνουν με το δεξί στον Οκτώβριο – Θα έχουν εξελίξεις στη ζωή τους και σημαντικές ευκαιρίες
Τε, 16 Σεπ 2026 14:34
Νέα Σμύρνη: Σοκαριστικό περιστατικό με ζευγάρι – Ο κορμός δέντρου και ο σύζυγος
Τε, 16 Σεπ 2026 14:31
Μαθεύτηκε πού έστειλε η Γάκα τη φωτό του Μαζωνάκη
Τε, 16 Σεπ 2026 11:30
Σεπτέμβριος: Μπροστά σε 3 ζώδια πέφτουν οι μάσκες – Μία αποκάλυψη θα τα ταρακουνήσει
Τε, 16 Σεπ 2026 08:56
Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο – Έλληνας τραγουδιστής σε κρίσιμη κατάσταση
Τε, 16 Σεπ 2026 08:52
16/9: Σε 3 ζώδια συμβαίνει μία μεγάλη αλλαγή – Τα επόμενα βήματά τους θα είναι διαφορετικά
Τε, 16 Σεπ 2026 00:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.