Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Φρίκη! Μαρτύρησε 17χρονη στα χέρια τους! Τα μαλλιά, το κεφάλι και ο αυχένας της…

Τε, 28 Ιαν 2026 13:48

Αυτά είναι τα 7 σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος θα σας προδώσει – Θα σας δώσουν το φιλί του Ιούδα!

Τε, 28 Ιαν 2026 12:27

Αθήνα: Τραγωδία με νεκρό βρέφος – Το μετέφεραν σε κτηνιατρείο και…

Τε, 28 Ιαν 2026 10:39
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Survivor 4: Ανατριχιάζει ο Κοψιδάς με την εξομολόγηση του (Video)

Σα, 3 Απρ 2021 17:34 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε στην εκπομπή Dot, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα, για την πρώην σύντροφο του η οποία είχε παιδί το οποίο και μεγάλωσε σαν δικό του.

Η εξομολόγηση του Κοψιδά για την πρώην σύντροφο του

«Εγώ τη γνώρισα έγκυο. Μου είχε πει από την πρώτη μέρα πως είχε χωρίσει και θα το κρατήσει το παιδί μόνη της. Την ερωτεύτηκα και μείναμε μαζί. Περάσαμε όλη τη φάση της εγκυμοσύνης μαζί. Είδα το παιδί να γεννιέται. Το παιδί ήταν σαν παιδί μου. Το μεγάλωσα για κάποιους μήνες. Μετά συνέβησαν κάποια πράγματα και χωρίσαμε. Αλλά το παιδί συνέχισε, ενώ είχαμε χωρίσει, να πηγαίνει τα Σαββατοκύριακα στους γονείς μου. Σαν να ήταν δικό μου.

Η κοπέλα ήταν ξένη και ζούσε μόνη της και δούλευε. Οπότε βρήκε μια οικογένεια. Μετά τα ξαναβρήκαμε. Οπότε το παιδί έχει περάσει το μεγάλωμα με τους γονείς μου και τους λέει παππού και γιαγιά. Τώρα έχει καλές σχέσεις με τον βιολογικό της πατέρα που είναι στο εξωτερικό. Τώρα είναι 20 χρονών. Μιλάμε ακόμη και με την κοπέλα και με τη μικρή. Το έχω νιώσει το πατρικό ένστικτο. Δε νιώθω ανάγκη να κάνω παιδί, επειδή ίσως εκείνη η ιστορία μου το κάλυψε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κοψιδάς.

Όσα αποκάλυψε ο Κοψιδάς για τον Τριαντάφυλλο στο Survivor 4

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο Τριαντάφυλλος ήταν ο πρώτος άντρας που πήρα από την ομάδα μου στους Κόκκινους. Ήμασταν κοντά και στην πορεία υπήρξε μια μεταστροφή που τα άλλαξε όλα. Είχε από την αρχή του παιχνιδιού ένα σκεπτικό το οποίο ήταν βασισμένο στο εξής. Ότι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, είναι σαν να μην έχει γίνει. Το χρησιμοποιούσε αυτό συνέχεια και το έλεγε συνεχώς».

«Αυτό για μένα δείχνει πάρα πολλά για έναν άνθρωπο και στην αρχή όλοι θυμώσαμε με αυτό αλλά του δώσαμε πολλές ευκαιρίες να ζητήσει συγνώμη. Το να σε κοιτάζει κάποιος στα μάτια και να σου λέει ψέματα, σε κάνει στην αρχή να θυμώνεις και αμέσως μετά σε μένα προσωπικά ήρθε μια απογοήτευση και μια στεναχώρια» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Και ολοκλήρωσε: «Ένας άνθρωπος, ο οποίος είχα επενδύσει και περνούσαμε καλά, ξαφνικά με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε τόσο εύκολα ψέματα…Με στεναχώρησε πολύ και με απογοήτευσε».



Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Φρίκη! Μαρτύρησε 17χρονη στα χέρια τους! Τα μαλλιά, το κεφάλι και ο αυχένας της…
Τε, 28 Ιαν 2026 13:48
Αυτά είναι τα 7 σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος θα σας προδώσει – Θα σας δώσουν το φιλί του Ιούδα!
Τε, 28 Ιαν 2026 12:27
Αθήνα: Τραγωδία με νεκρό βρέφος – Το μετέφεραν σε κτηνιατρείο και…
Τε, 28 Ιαν 2026 10:39
Συγκλονιστική μαρτυρία για το τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ: Γιατρός αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, τι του είπε τραυματίας ότι έγινε
Τε, 28 Ιαν 2026 10:35
Γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επέλεξαν τη διαδρομή μέσω Ρουμανίας – Τι συνέβη, μέσα σε δευτερόλεπτα; – Τα πρώτα λόγια του Μάριου, που επέζησε
Τε, 28 Ιαν 2026 09:08
Νέα τραγωδία στον ΠΑΟΚ! Oπαδός όταν έμαθε για την τραγωδία στη Ρουμανία, με τα νεκρά παιδιά…
Τρ, 27 Ιαν 2026 23:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.