Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απρόσμενες εκπλήξεις το Πάσχα για αυτά τα 3 ζώδια! Θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο

Πα, 10 Απρ 2026 08:55

Αυτό το κόλπο κάνουν στα ξενοδοχεία και μοσχομυρίζει πάντα η τουαλέτα! Χωρίς αρωματικά και καθαριστικά!

Πα, 10 Απρ 2026 08:49

Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο; Τι κάνουμε λάθος και δεν το γνωρίζουμε;

Πα, 10 Απρ 2026 08:45
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Survivor 4: Άσχημη λογομαχία μεταξύ Νίκου Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή

Τε, 24 Μαρ 2021 13:11 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ε, λοιπόν, όπως φαίνεται θα ζήσουμε να το δούμε κι αυτό στο Survivor! Το Youweekly.gr από νωρίς σήμερα 24/3 σας αποκάλυψε ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι οπότε… ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας!

Η αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη όπως αναφέρει η εκπομπή Ευτυχείτε θα φέρει την πρώτη ρήξη μεταξύ των δυο… κολλητών, Τζέιμς και Νίκου.
Καυγαδίζουν Τζέιμς και Νίκος

Για την ακρίβεια η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Αυτό που θα σας πω θα φανεί λίγο στο τέλος του σημερινού επεισοδίου αλλά πιο έντονα την Κυριακή. Βλέπετε αυτούς τους δυο άντρες, τον Τζέιμς και το Νίκο Μπάρτζη. Επειδή θα χαθεί πάρα πολύ έντονα η ψυχραιμία στη Μπλε ομάδα, μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας θα δούμε αυτούς τους δυο άντρες να τσακώνονται λίγο. Θα τα βρουν αλλά θα υπάρξει ένταση μεταξύ τους. Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε μια λογομαχία μεταξύ αυτών των δυο που είναι φίλοι.”, είπε η δημοσιογράφος.
Η ανάρτηση του συντρόφου της Άννας Μαρίας μετά το χθεσινό επεισόδιο

Για πρώτη φορά ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη, Αρκάδιος Σβολάκης, έσπασε την σιωπή του και μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για την αγαπημένη του που είναι υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα (Δείτε εδώ ποιος φεύγει απόψε).

Να σημειωθεί πως ο Αρκάδιος έχει τον λογαριασμό του στο instagram κλειστό, αλλά δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό που τον έχει φίλο βρήκε την επίμαχη ανάρτηση.

“Δεν έχει σημασία σε ποια γωνιά της γης”, έγραψε κάτω από την φωτογραφία που ποζάρει με την Άννα Μαρία Βέλλη, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο θέση σε όσα ακούγονται για εκείνη και τον Νίκο Μπάρτζη.

Πηγή youweekly

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απρόσμενες εκπλήξεις το Πάσχα για αυτά τα 3 ζώδια! Θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο
Πα, 10 Απρ 2026 08:55
Αυτό το κόλπο κάνουν στα ξενοδοχεία και μοσχομυρίζει πάντα η τουαλέτα! Χωρίς αρωματικά και καθαριστικά!
Πα, 10 Απρ 2026 08:49
Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο; Τι κάνουμε λάθος και δεν το γνωρίζουμε;
Πα, 10 Απρ 2026 08:45
4 ζώδια, μέχρι τέλος Απριλίου, θα αναγεννηθούν, από τις στάχτες τους! Το σύμπαν τους δίνει ευκαιρίες!
Πα, 10 Απρ 2026 00:14
Νηστεία Μεγάλου Σαββάτου: Τι τρώμε μετά την Πρώτη Ανάσταση; Οι περισσότεροι κάνουν λάθος
Πε, 9 Απρ 2026 22:19
Εύβοια: Μεγάλη αναστάτωση μέσα στην εκκλησία! Τη στιγμή που διάβαζε ο ιερέας το Ευαγγέλιο…
Πε, 9 Απρ 2026 22:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.