Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τέλος οι εξάδες νερών και αναψυκτικών, όπως τις ξέραμε, στα σούπερ μάρκετ; Η μεγάλη αλλαγή που “έρχεται”

Κυ, 19 Ιούλ 2026 00:28

Κυριακή, 19 Ιουλίου: Αυτό το ζώδιο θα έχει την τύχη με το μέρος του – Η μέρα θα είναι “κομμένη” και “ραμμένη” στα μέτρα του

Σα, 18 Ιούλ 2026 23:42

“Έρχεται” επίδομα 565 ευρώ για 9 μήνες: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πώς θα το λάβουν

Σα, 18 Ιούλ 2026 23:35
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Survivor 4: Ποια Μαριαλένα; Ο Λιβάνης… το γλέντησε με τη Μαριπόζα!

Πα, 9 Απρ 2021 12:21 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Καμία… Μαριαλένα δεν φαίνεται να υπάρχει πια για τον Γιώργο Λιβάνη, μετά από όσα έχουν γίνει στο Survivor, με τον τραγουδιστή να γλεντά με την Έλενα Κρεμλίδου.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τους δύο να είναι καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου και να συζητούν για τα θέματα, που προέκυψαν από το ριάλιτι και αφορούν τον τραγουδιστή, ο οποίος κατά δήλωση της Μαριπόζα, που είχε ξαναμιλήσει για το ερωτικό τρίγωνο, δεν φάνηκε στενοχωρημένος.

Survivor 4: Το γλέντι του Γιώργου Λιβάνη με την Κρεμλίδου

«Νομίζω ούτε ο Σάκης ούτε η Μαριαλένα έχουν αποφασίσει τι κάνουν ή τι θα κάνουν, οπότε…δεν ξέρω. Διασκεδάσαμε πάρα πολύ με τον Γιώργο Λιβάνη στον Σπύρο Παπαδόπουλο, δεν το συζητήσαμε καθόλου. Δεν μου φάνηκε καθόλου στεναχωρημένος», είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια.

Survivor 4: «Ο Λιβάνης μετάνιωσε για το μήνυμα που έστειλε στη Μαριαλένα!»

Survivor 4: Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή Ευτυχείτε προχώρησε σε μία αποκάλυψη που αφορά τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την Έλενα Πολυκάρπου να ξεκαθαρίζει πως σύμφωνα με πληροφορίες της, ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει για το μήνυμα που της έστειλε στο έπαθλο επικοινωνίας.

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή έγινε η αντίδραση του Πάνου Καλίδη όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της Μαριαλένας και του Γιώργου Λιβάνη. Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 βρέθηκε σε αμηχανία και τόνισε πως θα τα πει όλα κάποια άλλη στιγμή, αν και έχει ήδη μιλήσει μία φορά για αυτή τη σχέση.

Αμέσως μετά το τέλος του βίντεο, η Έλενα Πολυκάρπου μίλησε για το μήνυμα του Λιβάνη στο έπαθλο επικοινωνίας ενώ την συζήτηση έληξε η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Παιδιά, ο Λιβάνης δεν φταίει πουθενά…».

Survivor γλέντησε Διάφορα Λιβάνης… Μαριαλένα; Μαριπόζα! Ποια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέλος οι εξάδες νερών και αναψυκτικών, όπως τις ξέραμε, στα σούπερ μάρκετ; Η μεγάλη αλλαγή που “έρχεται”
Κυ, 19 Ιούλ 2026 00:28
Κυριακή, 19 Ιουλίου: Αυτό το ζώδιο θα έχει την τύχη με το μέρος του – Η μέρα θα είναι “κομμένη” και “ραμμένη” στα μέτρα του
Σα, 18 Ιούλ 2026 23:42
“Έρχεται” επίδομα 565 ευρώ για 9 μήνες: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πώς θα το λάβουν
Σα, 18 Ιούλ 2026 23:35
Πώς ένα ζευγάρι παπούτσια Louis Vuitton αξίας 1.175 ευρώ μπορεί να οδηγούν στον δράστη της δολοφονίας 21χρονου
Σα, 18 Ιούλ 2026 23:29
Θρίλερ με σορό σε βαλίτσα στην Αθήνα: Τι ζήτησαν οι Αρχές να πάρουν από το σπίτι της 50χρονης Τινγκ
Σα, 18 Ιούλ 2026 20:56
Αθήνα: Οι εκτιμήσεις του ιατροδικαστή για τη σορό στη βαλίτσα – Τι δεν μπορεί να αποκλείσει, που αν επιβεβαιωθεί, θα είναι η απόλυτη τραγωδία
Σα, 18 Ιούλ 2026 20:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.